Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pargalı Hürrem Paşa kullanıcısına yanıt
    Onu biz anladık da sen benim ne dedigimi anlamadin.hızırın olen abisi ya olmemis ise buyuk patron o ise bide boyle düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fragman mükemmel lan

hızır nevzata rest çekmenin ortaklığını bozmanın bedelini büyük ödeyecek

resmen masaya geldi lan nevzat oha

alparslan özlemi kaçırmış

haftaya şerefsizim en iyi bölümlerden biri bizi bekliyor

@ozpkr

çok zor ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pargalı Hürrem Paşa -- 25 Kasım 2015; 0:08:59 >
  • beyler dizide kullanılan telefon ne.. çıkartamadımda
  • Pargalı Hürrem Paşa kullanıcısına yanıt
    Buyuk patronun hamsi yapması balikciyim demesi kıllandırdı beni valla.yaparlarmi yaparlar.senaryoda kısır bir dongu var.m3vzu hic ilerlemiyor hep aynı konu.replikker olmasa hic cekilmez

• ylodmr kullanıcısına yanıt
    Vestrl venus ve lg sanirim

• ozpkr kullanıcısına yanıt
    haklısın venus bir değişik görünüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

efsane bölümolacak

en iyi 3 bölümden biri olacağı kesin

nevzatın masaya gelişi ve hızıra o lafları offf offf off

gel be haftaya salı günü gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pargalı Hürrem Paşa -- 25 Kasım 2015; 0:43:13 >

• ozpkr kullanıcısına yanıt
    Hakkaten he ismini de vermediler. Bence fragmanda Nevzat'ın Çakır'a kayıp geçmesi oyun. Çakır'ı tehdit ediyor ki ortaklıkları ortaya çıkmasın diye. Ve hatta Nevzat bence biliyor Çakır'ın abisi olduğunu.O yüzden Alpaslan'a yakın. Keşke böyle çıksa
  • Güzel bölüm oldu. İşler iyice kızışacak artık. Fragmanda bunu doğruluyor. Bizim milletin hastasıyım bölüm biter bitmez teoriler havalarda uçuşmuş yine ve epey mantıklı olmayacak şey değil. Büyük patron Hızır'ın ölü bildiğimiz abisi olabilir. Fragmandaki restin plan olduğunu düşünüyorum ben. Yoksa yine alıp hapse atarlarsa 10 bölüm önce olanları izleriz saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Bu bölümü pek beğenmedim ayrıca keşke büyük patron Selçuk Yöntem olsaydı.
    Hızır Nevzat ile ortaklığı bozduğuna pişman olacak.
    Teyze kızı şu diziden çıksın cidden hiç tahammül edemiyorum.

Ortaklığını bozduğunu söylemeyiz.

Nevzat'a ya yanımda dur ya da arkamda ama karşımda durma dedi.

Dolayısıyla Nevzat'ın masaya gelip atar yapması ve sonrasında yaşanacaklar birer oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venüsleri gözümüze soktular resmen biri arayınca 10 saniye çekiyor kamera, reklamın dibine vurdular..

• Edit (constantine): Lütfen bölümde şu gereksiz muhabbeti uzatmayın. Herkes kendi dizisi ile ilgilensin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Venüs reklamı iyi olmuş en azından yerli sermaye
    Büyük patronun abisi olduğunu sanmıyorum adam ne diyordu ben ünalın herşeyini biliyorum ama ünal benim hakkımda hiç bişey bilmiyor eğer estetik olduysa iyice boka sarar kurtlat vadisine sarar.

Dizinin ilk bölümlerine oranla kadın muhabbetini azaltmaları iyi olmuş

Masaya yeni gelecekler biraz renkli karakter olsa süper olur

• Diziden acilen çıkarılması gerekenler:
    Mücver mi Mübeccer mi ne idüğü belirsiz olan bayan

Dizinin akışında düzeltilmesi gereken yerler:
    Eniştenin boş boğazı, Servetin dedikodu huyu. Bide şu sürekli üşüyen adam muhabbeti. Gerçekten işin ciddiyetini kaçırıyorlar.
    Aynı zamanda Hızır'ın ailesine söz geçirememesini de düzeltmeleri gerekiyor. Kadınların parmağında maskara ettiler sözde silah patronunu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ilyas hastane sonrası 2.planda hep diziden çıkacak bir hisse kapildim.Hizir reis içeri girerse Alparslan işleri yürütecek anlasilan.

• Aynen katılıyorum dizide ciddiyetsizlik baş gösterdi, Çakır'ın ailesine söz geçirememesi ikide bir "Ulan Arkadaşlar" lafları bunlar yapmacık gelmeye başladı. @Constantine

Ayrıca eğer senaristler Alparslanı yükseltecekse ya bu sezon sonun İlyas ölecek ya da İlyas Alparslana düşman olucak.
  • 2 bolumdur bos bolum oluyor.Aslan amca buyuk patron diye beklerken balikci cikti ortaya.Dizinin daha profesyonellesmesi lazim eski kurtlar vadisi gibi.Patronla gorusmeye giderken muzik sesini alip kamerayi asagidan yukari cekeceksin.Ayak sesleri duyulacak karanlik bi odaya girecek nevzat.Orda donunce aslan amca cikacak falan.Adam akilli niye cekmezler su isi anlamiyorum ne kadar zor olabilir ki az profesyonel is yapmak.Unal masayi birakinca bi toplantiya gidecek.Iceri mistik sekilde girecek.Orda yasli agababalari olacak.Ordan senaryo genisleyecek.Bu diziye bakanlarin en az ceyregi eski kadro var diye izlemeye basladi.Eski kurtlar vadisine benzer senaryo yada benzetmeler yapilmasinda bi sakinca yok.Ceksinler o sekilde izleyelim kari kiz muhabbetlerinden illallah etmeye basladim sahsen.Biz cakiri yolda adam birakmaz kari kiz islerine girmez diye bilirdik simdi adamda her turlu nane sanki normalmis gibi var.Onu gectim nevzati satan bizden degildir yari yolda adam birakilmaz :D Olmuyo kardesim yakismiyo :D

Bir de ilyas iyi hos da istisnasiz her bolumde geliyo eve bisey demeden kizi alip ust kata cikariyor.Manasi yok yani manasiz sahneler bunlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

2 bolumdur bos bolum oluyor.Aslan amca buyuk patron diye beklerken balikci cikti ortaya.Dizinin daha profesyonellesmesi lazim eski kurtlar vadisi gibi.Patronla gorusmeye giderken muzik sesini alip kamerayi asagidan yukari cekeceksin.Ayak sesleri duyulacak karanlik bi odaya girecek nevzat.Orda donunce aslan amca cikacak falan.Adam akilli niye cekmezler su isi anlamiyorum ne kadar zor olabilir ki az profesyonel is yapmak.Unal masayi birakinca bi toplantiya gidecek.Iceri mistik sekilde girecek.Orda yasli agababalari olacak.Ordan senaryo genisleyecek.Bu diziye bakanlarin en az ceyregi eski kadro var diye izlemeye basladi.Eski kurtlar vadisine benzer senaryo yada benzetmeler yapilmasinda bi sakinca yok.Ceksinler o sekilde izleyelim kari kiz muhabbetlerinden illallah etmeye basladim sahsen.Biz cakiri yolda adam birakmaz kari kiz islerine girmez diye bilirdik simdi adamda her turlu nane sanki normalmis gibi var.Onu gectim nevzati satan bizden degildir yari yolda adam birakilmaz :D Olmuyo kardesim yakismiyo :D

Bir de ilyas iyi hos da istisnasiz her bolumde geliyo eve bisey demeden kizi alip ust kata cikariyor.Manasi yok yani manasiz sahneler bunlar :D

Bende öyle bir şey bekliyordum. Karanlık bi odada Aslan amca ve sırtını dönmesi. Klasik deri ceket ve kazağıyla. En azından izleyenleri heyecanlandırırlardı.

• Arkadaşlar nasıl anlatacağım bilmiyorum ama dizide bir tad eksikliği var. Nasıl desem mesela senaristler iyi düşünüyor ama uygulamada kötüler. Yani düşünce iyi uygulama kötü. Yani bazı olaylar çok basit olarak gerçekleşiyor. Misal Nevzat'la Çakır'ın ayrılacak, tamam eyvallah güzel fikir ama çok hızlı ve basit bir şekilde gerçekleşiyor. Fikir olarak güzel fikir ama kurgulanması kötü. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi. Böyle bir sürü olay var dizide.

Bu Tipi'nin Dursun'un karısıyla olan alakasını çözemedim nereden tanıyor ki ona gidiyor Dursun'un karısı? Akrabalık falan mı var? Ayrıca Tipi'nin ablası karakteri itici ve gereksiz, umarım uzun süreli göstermezler onu.

Ünal, Hızır'ın arkasında devlet olduğunu nasıl anladı? Kimse bunu sormamış. Dinleme cihazı vs demeyin sonuçta devlet tek başına da dinleme cihazı koyabilir. Ünal çok emin bundan, demek ki bize gösterilmeyen bir şeyler var. Benim aklıma gelen ve birçoğunuzun unuttuğu bir şey var, 4-5 bölüm önce Ünal, Özer'e demişti ki bu Alparslan bir sır saklıyor sürekli bahçeden çıkmıyor, Londra'ya da gitmiyor falan filan, git bunu izle vb. şeyler demişti. Bence kesinlikle Ünal her şeyi buradan öğrendi. Nedense bu mevzuya bir daha hiç değinilmedi.

• Ünal hızırın arkasında devlet varmı em8n degil.hatta dediki sistemli olarak üstüme oynuyorsun.yerimde gözün mü var yoksa arkanda devletmi var diye.ayrıca nevzat ünalı dinledigi icin ciftlik evinde ünalın adamına yakalanmadı.gecen bölumlerde nevzatda acıkladı zaten.onun icin hızırın devletle olan iliskusi bilinmiyor

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.