Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaaa xdee aşk yeniden yine ezilmiş reytinglerde

geçen haftada ezilmişti, yine ezilmiş

ne o artık trollük yapamıyon, hadi gelsene konuya yiyosa ula kaderimin yazıldığı gün bile geçmiş aşk yenideni
    demiştik aşk yeniden=akasya durağı.

1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:42:13 24:18:19 8.45 21.68
    5 ASK YENIDEN FOX TV 20:30:02 23:18:21 5.76 13.7

@gslicocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bümüklü Söcek -- 2 Aralık 2015; 11:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

Yav diziyi iyicenek kadinlara döndürdüler saçmalık

Edit:Dizide 10 erkek var 50 kadin var valla gitgide soğumaya başladım.

anlamadığım dizinin kadınlara dönmesi neden saçmalık? ben sen izlemiyoruz belki o sahneleri ama çok ilgi çektiği de bi gerçek. bence erkek kadın dengesinden çok ağırlık hissettiren bi erkek yok şahin ağa dışında. şöyle yaşı başını almış, olayı etrafında döndürecek biri lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Arkadaş cezalı gelse de ne yazabilir ki silip süpürmüşüz reytinglerde be

yok cezası bitmiş

gelsin hadi şimdi yiyosa, ötüp duruyodu

2 haftadır rezil reytingler alıyo aşk yeniden. şimdi 5. olmuş
  • Hadsiz Olanları bitireceksiniz dediği muhtemelen Nevzat'I kastediyor..

Mahmut en fazla 2 bölüm daha yaşar sonrasında ilyas malifalitiko yapar zaten onu :D
  • fragman guzel. cakir hala nazlinin yaninda ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşkiya, kurtlar vadisinin bile reytinglerine fark attı

bu dizinin tutcağı belliydi de, bu kadar beklemiyodum ben. reytingler alt üst

şimdi youtubeden açtım eşkiyayı, önemli yerlere bidaha bakıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bümüklü Söcek -- 2 Aralık 2015; 15:18:07 >
  • Dizi çok sağlam gidiyor valla inşallah bozmadan devam eder. Sakız gibi uzatmadan sağlam 2-3 sezon olsun hafızalarımızda efsane olarak kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bümüklü Söcek

eşkiya, kurtlar vadisinin bile reytinglerine fark attı

bu dizinin tutcağı belliydi de, bu kadar beklemiyodum ben. reytingler alt üst

şimdi youtubeden açtım eşkiyayı, önemli yerlere bidaha bakıyom

tutması normal çünkü sıcak bi dizi. kadın olayları bence de biraz abartı ama öyle sadece vurdu kırdı olunca da dizi mi aksiyon oyunu mu karışıyo. o dengeyi henüz yakalayamadılar ama bi oturursa daha da yükselir reytingler.
  • İlyas'ı geriye çekip Alparslan'ı ısrarla öne atmalarına gıcık oluyorum. Hayır Necati Şaşmaz'ı oyuncu yaptın tamam da niye her projende abuk subuk adamların üzerine dizi kurup, iyi olanları hiç ediyorsun.
  • Arkadaşlar Oktay Kaynarca sevenler kulübü açsam kim gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahin ağanın oğlu Arda Turan 'ın kardeşiymiş. :S
  • Son bölümü izledim çok iyiydi. Kadınların ön planda olması normal şimdi bize o kısımlar çekilmez geliyor ama kadınlar seviyor o kısımları. Diziyi kadınlara da izletmeye çalışıyorlar. Dizide en sevdiğim şey bizimkilerin hiçbirinin düzgün insan olmaması yani demek istediğim bu dizide kimse masum değil. Nazlı evli çocuklu birini ayartır, üstüne çocuk yapar. Meryem Nazlı'yı karnında sabi varken öldürtmeye çalışır. Hızır desen ayrı bir olay. Aile zaten silah satıyor. Şimdi devlete de kafa tutuyorlar, kukla olmuyorlar(ki eninde sonunda Hızır devletle çalışacak kaçarı yok, Raci Şaşmaz'ı ve Bahadar Özdener'i tanıyorsam bizimkileri devlete düşman etmez). Mafya babası dediğin böyle olur arkadaş. Yani yapımcıya, senariste kızıyorlar Hızır niye iki tane kadınla fingirdeşiyor, dizi subliminal veriyor falan deniliyor. Arkadaş mafya babası adam yav, silah satıyor, adam öldürüyor, sen bu adamın ne kadar düzgün biri olmasını beklersin. Gerçeğine uygun yapmışlar işte.
    Birde İlyas'ı çok arkaplana attılar, halbuki aksiyonda Alpaslan'a yükleneceklerine İlyas'a yüklensinler. Alpaslan beni sinir ediyor hiç sevemedim onu.

• acaba devlete mahmut mu verdiki ses kaydını da meryemi tutuklamaya geldiler? ya da nazlının telefonundan buldular

Ayrıca daha öncede dediğim gibi eğer senarsitlerin aklında Alparslanı bir polat gibi öne çıkarmak var ise İlyas bu sezon finalinde ölür
  • Meryem yakalanmasinda dugmeye Nevzat basti ama Mahmut un parmağı var muhtemelen.Nevzat hastanede adamiyla konuşurken çaldığı müzik sinema tadindaydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

Alpaslan beni sinir ediyor hiç sevemedim onu.

Aynen çok fazla şişirdiler bence de ...
  • aglattin be meryem o mahmut varya mahmut hep onun plani nazli nin fisini ceker insallah cakir uyuz oluyorum basindan beri
  • Bana kalırsa şu ana kadar Türkiye'de yapılmış diziler arasında gerek senaryo, gerek kurgu vb. şeyler bakımından ilklere çok rahat girebilecek bir dizi. Kadın sahnelerini istemeyenler çok ama dikkatlice dinlediniz mi bilmiyorum özellikle o Emine'nin Hayriye ile konuşmasındaki laf oyunları kolay kolay her senaristin her dizide yapabileceği bir şey değil.
  • PesimistOrkestra P kullanıcısına yanıt
    EDHO doğru yolda şuan iyi ilerliyor ama inş senaryo tıkanmaz bir noktada.

• quote:

Orijinalden alıntı: PesimistOrkestra

Bana kalırsa şu ana kadar Türkiye'de yapılmış diziler arasında gerek senaryo, gerek kurgu vb. şeyler bakımından ilklere çok rahat girebilecek bir dizi. Kadın sahnelerini istemeyenler çok ama dikkatlice dinlediniz mi bilmiyorum özellikle o Emine'nin Hayriye ile konuşmasındaki laf oyunları kolay kolay her senaristin her dizide yapabileceği bir şey değil.

EZEL varken ezel'i geçmek önümüzdeki onyıllar boyunca mümkün olmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: PesimistOrkestra

Bana kalırsa şu ana kadar Türkiye'de yapılmış diziler arasında gerek senaryo, gerek kurgu vb. şeyler bakımından ilklere çok rahat girebilecek bir dizi. Kadın sahnelerini istemeyenler çok ama dikkatlice dinlediniz mi bilmiyorum özellikle o Emine'nin Hayriye ile konuşmasındaki laf oyunları kolay kolay her senaristin her dizide yapabileceği bir şey değil.

EZEL varken ezel'i geçmek önümüzdeki onyıllar boyunca mümkün olmayacaktır

Aynen öyle hocam ezel mükemmel bir diziydi...Mantık olarak kurgu olarak en iyi dizi bence..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.