Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem tilki hem de berk hakman yazıyor doğruysa çok efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Haftalar once soylemistim adamim gelecek diye

wikipedia'yı kaynak göstermeyin yahu, ciddiye alınır en ufak tarafı yok o sitenin. biri editler polat alemdar da oynuyo yazar, başka birisi yusuf miroğlu der, ...

gerçekten oynayacaksa görürüz zaten yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: telgraf

quote:

wikipedia'yı kaynak göstermeyin yahu, ciddiye alınır en ufak tarafı yok o sitenin. biri editler polat alemdar da oynuyo yazar, başka birisi yusuf miroğlu der, ...

Kaynak gostermedim zaten ben iki hafta onceden soylemistim bunu. Dun editlenmis viki de. Selcuk Yontemde gelecek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: telgraf

quote:

Kaynak gostermedim zaten ben iki hafta onceden soylemistim bunu. Dun editlenmis viki de. Selcuk Yontemde gelecek..

Olabilir bilgim yok ama wikiyi alıntı yapıp gösterdiğiniz için yazdım.

• sınema fılmı gıbı 3 saat suren dızı!!!!!!

dexter vs gıbı cnbc dızılerındekı kısalıgı beklıyoruz
  • Selçuk Yöntem'in kadroya katıldığına dair bir çok haber var.Büyük patron o olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Risen_

Selçuk Yöntem'in kadroya katıldığına dair bir çok haber var.Büyük patron o olabilir.

büyük patron çıktı zaten meydana

selçuk yöntem artık başka rolde olur eğer gelirse tabi diziye
  • Pargalı Hürrem Paşa kullanıcısına yanıt
    Her daim bir büyüğün üstünde bir başka büyük vardır hocam
  • quote:

Selçuk Yöntem'in kadroya katıldığına dair bir çok haber var.Büyük patron o olabilir.

Dizide Oyun Bozan diye birisiyle görüşme olmuştu telefonda yanılmıyorsam Alparslan sormuştu. Yoksa gerçek olabilir mi bu haber? Oyun Bozan - Selçuk Yöntem olabilir mi?
  • Doğru. Ezberbozan'dı galiba, yeni bir karakter giriyor muhtemelen.

• Paranormal Adam kullanıcısına yanıt
    Fahri "Ezberbozan" demişti dün geceki bölümde telefonda konuştuğu adam için.Eğer gerçekten gelirse mükemmel olur Çünkü o Balıkçı(adını unuttum Nevzat'ın patronu) yani Ünal'a rakip olabilecek bir adam olarak gözükmüyor.Ama Selçuk Yöntem'in havası bir başka.
  • Bu arada dizinin vikipedi sayfasında oyuncular kısmında Gürkan Uygun gözüküyor. Ama insanlar da girip sayfayı değiştirmiş olabilirler.

• Dizi gün geçtikçe dahada bomba oluyor. Berk Hakan, Selçuk Yöntem ve Memati Baş.

• Bu Mahmut da sandığımızdan daha farklı bir şeyler var gibi geliyor nedense. Yani sırf İlyas'a kızdı diye bu kadar tantana olacağını sanmam, kaldı ki İlyas'la olan küsüşmelerinin sebebi de önemsiz bir şey, çocukluktan gelen saçma bir nefret. Mahmut, "Çakırbeyli ailesi yok olacak" derken çok kendinden emin konuşuyordu. Bu adam kendisi devletle işbirliği yapmak istemiş olabilir. Yani bu karakterde daha derin bir şeyler var gibi. Eğer sandığım gibi değile bu senaristlere yazık ...
  • Bu yonetmen varken bu kadar kalite.Daha fazlasi cikmaz kurtlar vadisinden biliyoruz onu.Kurtlar vadisini bitiren yonetmendir kendisi.Ne kadar zor olabilir ki catisma sahnesi cekmek.Zaten kirk yilda bir oluyor onu da boyle rezil cekiyolar.Daha ilk bolumden soylemistim sanirim mesaj konuda da var.Bu yonetmenin isi degil bu is.KVP tadinda berbat bir catisma sahnesiydi.Yazik cok yazik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Bu yonetmen varken bu kadar kalite.Daha fazlasi cikmaz kurtlar vadisinden biliyoruz onu.Kurtlar vadisini bitiren yonetmendir kendisi.Ne kadar zor olabilir ki catisma sahnesi cekmek.Zaten kirk yilda bir oluyor onu da boyle rezil cekiyolar.Daha ilk bolumden soylemistim sanirim mesaj konuda da var.Bu yonetmenin isi degil bu is.KVP tadinda berbat bir catisma sahnesiydi.Yazik cok yazik

Zaten Kurtlar Vadisini, Kurtlar Vadisi yapan tek isim Osman Sınav'dır benim için. Gerisi hikaye, buna Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz da dahil. Onları da gördük yani gerek "Beyaz Karanfil", gerek bu diziyle gerekse KVP ile. Hiçbiri efsane KV gibi olmadı hatta efsane KV'nin ilk 60 bölümü kadar olmadı. Zaten KV 60. bölümlerden sonra değişmeye başlıyor. Osman Sınav da 50. bölümlerin başında ayrılıyordu galiba diziden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Bu yonetmen varken bu kadar kalite.Daha fazlasi cikmaz kurtlar vadisinden biliyoruz onu.Kurtlar vadisini bitiren yonetmendir kendisi.Ne kadar zor olabilir ki catisma sahnesi cekmek.Zaten kirk yilda bir oluyor onu da boyle rezil cekiyolar.Daha ilk bolumden soylemistim sanirim mesaj konuda da var.Bu yonetmenin isi degil bu is.KVP tadinda berbat bir catisma sahnesiydi.Yazik cok yazik

Zaten Kurtlar Vadisini, Kurtlar Vadisi yapan tek isim Osman Sınav'dır benim için. Gerisi hikaye, buna Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz da dahil. Onları da gördük yani gerek "Beyaz Karanfil", gerek bu diziyle gerekse KVP ile. Hiçbiri efsane KV gibi olmadı hatta efsane KV'nin ilk 60 bölümü kadar olmadı. Zaten KV 60. bölümlerden sonra değişmeye başlıyor. Osman Sınav da 50. bölümlerin başında ayrılıyordu galiba diziden.

o ilk dönemlerde oyunculuk çok ön planda, duyguyu fazlası ile veriyolar. sonrasında ise daha dümdüz bi dizi haline geldi. ölçüyü çok iyi tutturmak lazım. ne aşırı duygu dolu izleyeni sıkacak bişey olmamalı, ne de sıradan oyunculuk olan bi dizi.

• quote:

Bu arada dizinin vikipedi sayfasında oyuncular kısmında Gürkan Uygun gözüküyor. Ama insanlar da girip sayfayı değiştirmiş olabilirler.

Erhan dediği Güllü Erhan olmasın :D
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Berk Hakman'ın karakterinin adı "Erhan" olarak geçiyor vikide.

Tilki Andrei falan da var ama hiç gerçekçi gelmedi bana.Umarım böyle saçma birşey yapmazlar.Vadi v2 olur yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Risen_ -- 10 Aralık 2015; 22:37:25 >
  • Serdar akari uzaklastirdilar.Bu tarz dizilere serdar akari gozu kapali getirmeleri lazim.Osman sinavdan sonra serdar akar aldi ve aratmadi.Behzat c yi de o yonetti.Behzat cyi seven kadar sevmeyen de var ama o kisitli satlardaki diziyle muthis his vermisti adam.Kurtlar vadisinde de o tapinakcilari falan anlatirkenki atmosfer serdar akarin isi.Bu yonetmenle olmuyor olmaz da.Yok beceremiyor bu isleri kotu yonetmen iste zorlamanin mantigi yok.Es dost diye getiriyolar heralde hem kvp ye geldi simdide buraya.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.