Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapattım ben ne deniz sekiymiş arkadaş aaaa eşkiya dünyaya diye başladı yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Kapattım ben ne deniz sekiymiş arkadaş aaaa eşkiya dünyaya diye başladı yine

Aynen hocam ya ne deniz sekiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

quote:

Bir bölüm verirler anlarım iki bölüm verirler anlarım hatta 50 bölüm oynatsınlar eyvallah ama bu kadar abartılmaz. 10 dakikada bir şarkı söylüyolar. Sanki ünlü olmak isteyip röportajın ortasına dalıp şarkı söyleyenler gibi, izdivaç programındakilar gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Bir bölüm verirler anlarım iki bölüm verirler anlarım hatta 50 bölüm oynatsınlar eyvallah ama bu kadar abartılmaz. 10 dakikada bir şarkı söylüyolar. Sanki ünlü olmak isteyip röportajın ortasına dalıp şarkı söyleyenler gibi, izdivaç programındakilar gibi.

Hocam sanki dünya masumuymus gibi de gösteriyorlar.Torbaci kadini ovuyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

O konu biraz muamma. İzlediğimiz dizi devlete karşı koymayı, kaçakçılığı adam öldürmeyi gösteren bir dizi. Çakışır, dizidekiler mi suçlu yoksa torbacı mı. Benim değindiğim konu gardiyanlar dahi sosyal mesaj veriyor indirim olsun diye. Medyayı kullanarak mesajlar veriyorlar sürekli. O kadar mahkum var sanki deniz seki ile 40 yıllık dostmuş gibi muhabbete girdi.

Ama dediğin gibi deniz seki ile meryem sahneleri hep deniz sekiyi insanların gözünde masum ve suçsuz yere yatan bir imaj çizdirmeye çalışmak. Sırf bu yüzden dahi çok seyirci kaybedebilir. Bu reytinglere bakmak lazım izleyiciye olan etkisini ölçmek gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O konu biraz muamma. İzlediğimiz dizi devlete karşı koymayı, kaçakçılığı adam öldürmeyi gösteren bir dizi. Çakışır, dizidekiler mi suçlu yoksa torbacı mı. Benim değindiğim konu gardiyanlar dahi sosyal mesaj veriyor indirim olsun diye. Medyayı kullanarak mesajlar veriyorlar sürekli. O kadar mahkum var sanki deniz seki ile 40 yıllık dostmuş gibi muhabbete girdi.

Ama dediğin gibi deniz seki ile meryem sahneleri hep deniz sekiyi insanların gözünde masum ve suçsuz yere yatan bir imaj çizdirmeye çalışmak. Sırf bu yüzden dahi çok seyirci kaybedebilir. Bu reytinglere bakmak lazım izleyiciye olan etkisini ölçmek gerek

Aynen hocam

• tivibu sagolsun hapishane sahnelerini geçiyorum
  • operasyon böyle yapılır

• Ulen böyle adilik olmaz 30 saniye oynadı oynamadı ne reklamı kaç bölümdür yapıyorlar valla sinir bozucu

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

operasyon böyle yapılır

Efsane sahnedir

• Artık diyecek söz yok. RTUK ne işe yarıyor bu ülkede. Utanmazlar, paragözler......
  • Sahin agayi vuruyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Bıraktım ben izlemeyi, öncesinde indirdiğim arşivlik bölümleri de sildim. Sarmadı bu dizi beni, buraya kadar iyi dayanmışım

Niye hocam

3 Sebebi var aslında ama 2 si daha ağır basıyor..

1- Deniz Seki Mevzusu.. Bir dizide suçlu bir insanı oynatmak ve onu masum gibi göstermeye çalışmak olmamış.
    2- Çatışma sahnelerinin Kurtlar vadisi pusudan bir farkı olmayışı. Çok komik sahneler
    3- Metres olayı (Gerçi bunun çok bi etkisi olmadı bırakmamda.. Diziye soğuk yaklaşmama neden oluyordu, Üstte ki 2 madde tuzu biberi oldu sadece.. Ben izlediğim dizilerde kalite ararım, çatışma sahnelerinde o kalite yok maalesef)

Mematinin yeni dizisi çıkacak birde onu deneyeceğim bakalım, umarım oda kaçak dizisi gibi 4-5 bölümü iyi yapıp sonra yine p.k etmezler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 16 Aralık 2015; 0:32:12 >

• quote:

quote:

quote:

Bıraktım ben izlemeyi, öncesinde indirdiğim arşivlik bölümleri de sildim. Sarmadı bu dizi beni, buraya kadar iyi dayanmışım

Niye hocam

3 Sebebi var aslında ama 2 si daha ağır basıyor..

1- Deniz Seki Mevzusu.. Bir dizide suçlu bir insanı oynatmak ve onu masum gibi göstermeye çalışmak olmamış.
    2- Çatışma sahnelerinin Kurtlar vadisi pusudan bir farkı olmayışı. Çok komik sahneler
    3- Metres olayı (Gerçi bunun çok bi etkisi olmadı bırakmamda.. Diziye soğuk yaklaşmama neden oluyordu, Üstte ki 2 madde tuzu biberi oldu sadece.. Ben izlediğim dizilerde kalite ararım, çatışma sahnelerinde o kalite yok maalesef)

Mematinin yeni dizisi çıkacak birde onu deneyeceğim bakalım, umarım oda kaçak dizisi gibi 4-5 bölümü iyi yapıp sonra yine p.k etmezler..

3 maddede haklisiniz diyecek bir seyim yok hocam

• Eğer haftaya da reklam işini böyle yaparlarsa tv den izlemeyi bırakırım netten ilerleterek 130 dakikalık diziyi 70 dakikada izlerim. Bu ne yahu 8 den 12.20 ye kadar ayıptır gerçekten. Zaten bu bölümü hiç beğenmedim.

• .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Deniz Seki olayı gerçekten çok saçma dizi boyunca müzikleri çaldı bu nedir yahu!

• dizinin ismi eşkiya dünyaya hükümdar olmaz

ama ilk bölümden beri tamamını izleyen birisi olarak dizideki eşkiya tanımına giren 2 karakter çakır ve mahmut'tur.

öyle ünal'ı falan kötü adam olarak göstermeyin. gerçek kötü karakterler üstte söylediğim 2lidir. ve de yanına nazlı+ eniştenin karısı denen gereksizi ekliyorum bunlar has kötüler zaten

diziyi azcık mantıklı izleyen adam ne dediğimi anlamıştır
  • atv'nin kendi kanalından reklamsız izleyeyim dedim. 2 saat 38 dakika bölüm. Bu ne arkadaş bu süreye film zor çıkıyor piyasada. Diğer bölümlere böyle dikkat etmemişim herhalde çok uzun geldi bu hafta.
  • Diziyi ilk bölümden itibaren zevkle izliyorum ama son bölüm Deniz Seki ile beraber inanılmaz derece de can sıkıntı.Resmen algı operasyonu yapıldı.Deniz Seki,kogustakiker,gardiyanlar herkes mesaj verme peşinde. Heee birde maşallah gardiyanlar da besili ve yaşlı. Allah göstermesin bir olay olsa cezaevinde ne gibi müdahale yapabilirler bilmiyorum. Yiyip içip yatıyorlar demek ki.
    Kisacasi, bir kaç bölüm daha böyle giderse çok seyirci kaybedebilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol.star -- 16 Aralık 2015; 2:56:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.