Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bölüm ne kadar kötüyse gelecek bölüm o kadar efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha reytingler coşmuş eşkiyanın

1. ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:24:09 24:17:15 9.43 23.19
  • bizim ekip

EŞKİYA  DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ  -  Oktay KAYNARCA

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Nail Kırmızıgül katılmış diziye.

http://intersinema.com/sinema-haberleri/unlu-oyuncu-da-artik-cakir-in-dizisinde/

Adamım giriyor demekki diziye. severim ben bu adamı.

Dizi iyi gidiyor arkadaşlar Deniz Seki'li sahnelerde iyiydi.

Sanırım Deniz Seki dışarı çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Bıraktım ben izlemeyi, öncesinde indirdiğim arşivlik bölümleri de sildim. Sarmadı bu dizi beni, buraya kadar iyi dayanmışım

Niye hocam

3 Sebebi var aslında ama 2 si daha ağır basıyor..

1- Deniz Seki Mevzusu.. Bir dizide suçlu bir insanı oynatmak ve onu masum gibi göstermeye çalışmak olmamış.
    2- Çatışma sahnelerinin Kurtlar vadisi pusudan bir farkı olmayışı. Çok komik sahneler
    3- Metres olayı (Gerçi bunun çok bi etkisi olmadı bırakmamda.. Diziye soğuk yaklaşmama neden oluyordu, Üstte ki 2 madde tuzu biberi oldu sadece.. Ben izlediğim dizilerde kalite ararım, çatışma sahnelerinde o kalite yok maalesef)

Mematinin yeni dizisi çıkacak birde onu deneyeceğim bakalım, umarım oda kaçak dizisi gibi 4-5 bölümü iyi yapıp sonra yine p.k etmezler..

Evet çok haklısınız ama biraz bu diziyi azıcık da olsa izlettiren bir şey var o da derin konular. Yani mafyatik konular. Nevzat ve Hızır'ın kurduğu oyunlar, masadaki toplantılar vs. Mesela konuya bakıyorum da kimse Hızır'ın kurduğu oyunla ilgili yorum atmamış, kimse Mahmut'un ortalığı yine karıştırma çalışmasıyla ilgili yorum atmamış. Oldukça dizinin eksi yönlerini vurguluyorsunuz. Tamam gerçekten çok haklısınız ben de iğrendim, nefret ettim bu Deniz Seki muhabbetlerinden falan ama benim %100 sabrım varsa %10 sabrım kaldı diziyle ilgili ve bu %10'luk sabrı da sırf bahsettiğim ana konu için tutuyorum elimde. (örnek saçma olabilir )

• Sırf reyting için deniz seki gibi bir uyuşturucu satıcısını dizide oynatarak ayıp etmişler.

• Vurun abaliya yapmayin arkadaslar.Sucluyu sucsuz gosterme yok.Repliklerde var ben hata yaptim bedelini oduyorum daha fazlasi olmasin falan.Bu da almak isteyene mesajdir illegal islerden uzak durun.Tas gibi kari cokmus 1 senede icerde ibret alin.Size dokunmamis olabilir de benim 2. ayda mahkemem var beni dusuncelere sevketmedi degil yani :D.Gecenki catisma sahnesine gore halliceydi ama daha once de soyledigim gibi bu yonetmen bu kadar ceker.Daha fazlasini cekemez onun isi degil catisma sahnesi cekmek lazim kvp den taniyoruz en fazla bu olur yani.Esrayi mesrayi gormedik unalin kizini da cok gormedik kari kiz isi azdi bu sefer.

Sonuc olarak is yonetmende bitiyor.Olmuyor kardesim olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Nail Kırmızıgül muhteşem bir oyuncu be çok sevindim Arka Sokakları sırf onun için izlemişliğim vardı Cevher rolünde diziyi tek başına götürdü. Nefis tercih

cidden arka sokaklardaki en sevdiğim kötü adam cevherdi ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Benim en sevdiğim dizi Aşk Yenideen

sorma fark her hafta daha da açılıyo. yeni gelecek oyuncularla eşkiyanın reytingleri daha da artacak muhtemelen

bu bebe cezalı olmasaydı, yok aşk yeniden haftaya sizi geçecek zaaa xdee falan derdi
  • bekir ne alaka cikti ? ayni bolum bitti
    para babasi adam nereden cikti ?

yan karakterlerin senaryoda altyapisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 17 Aralık 2015; 17:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Vurun abaliya yapmayin arkadaslar.Sucluyu sucsuz gosterme yok.Repliklerde var ben hata yaptim bedelini oduyorum daha fazlasi olmasin falan.Bu da almak isteyene mesajdir illegal islerden uzak durun.Tas gibi kari cokmus 1 senede icerde ibret alin.Size dokunmamis olabilir de benim 2. ayda mahkemem var beni dusuncelere sevketmedi degil yani :D.Gecenki catisma sahnesine gore halliceydi ama daha once de soyledigim gibi bu yonetmen bu kadar ceker.Daha fazlasini cekemez onun isi degil catisma sahnesi cekmek lazim kvp den taniyoruz en fazla bu olur yani.Esrayi mesrayi gormedik unalin kizini da cok gormedik kari kiz isi azdi bu sefer.

Sonuc olarak is yonetmende bitiyor.Olmuyor kardesim olmuyor.

Karı kız işi azalmadı, Deniz Seki'ye replik verildiği için ve deniz seki sürekli şarkı söylediği için o bölümler azalmış gibi gözüktü.

O kadar detaya girmişken bir anda karı kız bölümünü azaltamazlar.

Ayrıca, gardiyanın indirim gelir inşallah demesi, denizin ve meryemin sürekli indirim gelsin artık mesajları çok fazlaydı.
    Yanılmıyorsam 3-4 adet şarkı söyledi deniz seki. Bu bölüme kadar gelip izleyici kitlesi belirlenmişken böyle bir yola başvurmaları gereksizdi.

• Gördüğüm en saçma depo basma operasyondu.Kale gibi korunan bir depoda Alparslan akşam a kadar gizlendi.Dolarlar ulu orta kepenk in arkasındaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Gördüğüm en saçma depo basma operasyondu.Kale gibi korunan bir depoda Alparslan akşam a kadar gizlendi.Dolarlar ulu orta kepenk in arkasındaydı.

cok haklisin kimse demedimi gelen 3 kisi cikan 2 kisi
    ayrica Alpaslanin silahinda susturucu yoktu.Oyle bir binada tas atsan yankilanir.Guvenlik hisrbirsey olmamis gibi ortalikta geziyordu.Ayrica o kadar paranin oldugu binanin kapisisnda oyle guvenlik mi olur ? Bizim sitenin guvenligi daha ciddi ve daha buyuk

paralar oyle ortalikta
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Gördüğüm en saçma depo basma operasyondu.Kale gibi korunan bir depoda Alparslan akşam a kadar gizlendi.Dolarlar ulu orta kepenk in arkasındaydı.

cok haklisin kimse demedimi gelen 3 kisi cikan 2 kisi
    ayrica Alpaslanin silahinda susturucu yoktu.Oyle bir binada tas atsan yankilanir.Guvenlik hisrbirsey olmamis gibi ortalikta geziyordu.Ayrica o kadar paranin oldugu binanin kapisisnda oyle guvenlik mi olur ? Bizim sitenin guvenligi daha ciddi ve daha buyuk

paralar oyle ortalikta

Mantık aramadan izlemek istiyorum ama olmuyor. Her bölümde bir karekter çıkıyor o bölümde yok ediliyor.Geçen haftaki kumar oynatan ve öLen k arekter diziye yakismisti. Benim Favori Nevzat uslup durus ve hareketler fena.

• Keşke Memati de katılsaydı.
  • Dizideki reha arda turanin kardesiymis ya la yeni ogrendim

• Hadi yaa?! O da iyiymis biri sahalarda diğeri ekranlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Dizideki reha arda turanin kardesiymis ya la yeni ogrendim

torpille oyuncu olmak. oktay kaynarca ve arda turan birbirine yakin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben pek takilmam boyle seylere ama cidden alpaslanin orda kalmasi cok sacmaydi okadar olmaz.bari baska bir yolla bunu yapsalardi.2 kisi girip tek cikiyor kimse sormuyor digeri nerde diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Dizideki reha arda turanin kardesiymis ya la yeni ogrendim

Finansbank reklamından sonra mı gördünüz hocam:D
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.