Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahin ağa ölmedi değil mi? Ulan bu Mahmut beni deli ediyor en son ben çekip öldüreceğim

• birdahiki bölümün sonu: mahmut selimi bıçaklıyor. fragmandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 22 Aralık 2015; 23:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

operasyon böyle yapılır

20-25'e yakın yabancı dizi izledim Türk dizilerinide epeydir takip ederim hayatım boyunca izlediğim en güzel diziydi. Konu olarak 1-97 efsanedir. Bu sahnede çok güzel müzikler ayrı güzel diyaloglar ayrı güzel. Sıkıldıkça izlerim efsane denilen şey budur.

• bölümün sonunu fragmana koymak nedir ya bi bu dizide rast geldim galiba

müzik seçimleri güzel ama son sahneye yakışmış baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 23 Aralık 2015; 4:44:08 >
  • 1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:39:13 23:30:58 8.37 20.24
    5 ASK YENIDEN FOX TV 20:37:57 23:17:24 4.61 10.96

omo öşk yenidön eşküyayö geçocokti low

@Witsel
  • 1 gün sonra bitiyo malum kişinin cezası

acaba yine ceza almadan trollük yapmak için zamanı olacak mı bakalım

@Witsel
  • Turgay Tanülkü'nün diziye dalışı gibi çıkışı da hızlı oldu. Zaten pek de oturmamıştı karakter.

Şu yan evin hanımı Nazlı da bi kalkıverse ortadan. Gerçi kalkmasın, onun olduğu sahnelerde wc ye mutfağa falan gidiyorum, reklam harici boşluklarda lazım oluyor bazen.

Deniz S.ki li bölüm iğrençti, izlemeyi bırakmayı bile düşünmüştüm neyse bir bölümlüktü geldi geçti, sardırarak izlemiştim. Deniz'e kiminin duası Bayhan'ın bedduası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmydean -- 23 Aralık 2015; 15:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26mekanesk

tutar bu dizi

tuttu bıle :)
  • dizi artik beni heyecanlandirmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıçta iddalı bir diziydi ama o iddalı çıkışı kalmadı bence .
  • Ya karşılaştırmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. Bu dizideki Şahin Ağa karakteri bile Kurtlar Vadisi'ndeki Şahin Ağa'dan çok farklı. Bu karakteri bile bozdular. Yani eski o Şahin Ağa gitmiş yerine korkak, pısırık, her şeye temkinli ve sonunu düşünerek yaklaşan, devletçi bir adam gelmiş. Nerede o eski Şahin Ağa'nın ağırlığı ... Adam bunak ve kendi halinde biri olarak gösteriliyor. Şaka gibi. Bizim bildiğimiz efsane Şahin Ağa bu değildi. Bildğin bu karakteri bozmuşlar. Açıkçası bu yüzden diziden çıkmasına üzülmüyorum en azından efsaneyi daha fazla kestane yapmazlar. Aynı şeyi şu anki KV'de Tilki Andrei için yapıyorlar onu da mahvettiler.

Yok arkadaş hem Beyaz Karanfil, hem şu an Kurtlar Vadisi Pusu hem de bu Eşkiya dizisinden anlıyoruz ki bu senaristler aslında hiçbir şey değilmiş. 1-97 bölümlük Vadiyi efsane yapan Osman Sınav ve Serdar Akar'mış bunu bir kez daha teyit ettim.

Ya ne güzel eskiden ne zaman ne olacağını bilemezdik, hiç tahmin etmediğimiz şeyler ortaya çıkardı şimdi artık her şeyi göstere göstere yapıyorlar. Fragmanlarda bölümün sonunu göstermek ne yahu?! Haydi onu da geçelim, Şahin Ağa'nın vurulacağı sahne o kadar berbat ki, Şahin Ağa'nın vurulacağı göstere göstere belirtilmiş 5 dakika boyunca adamı yakın plandan gezintiye çıktığı yerleri çekersen tabi ki anlaışılır. İzlerken "Anladık tamam Şahin Ağa vurulacak uzatmayın bu kadar!" dedim kendi kendime. Yani bir sahne göstere göstere daha meydana gelmeden belli ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 24 Aralık 2015; 13:53:50 >

• Şahin Ağa yalnız gezmesinin sebebi:fakir fukaraya yardımı kimse bilmesin görmesin diye.Gafil öldü vesselam.
  • şahin ağa ölmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Ya karşılaştırmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. Bu dizideki Şahin Ağa karakteri bile Kurtlar Vadisi'ndeki Şahin Ağa'dan çok farklı. Bu karakteri bile bozdular. Yani eski o Şahin Ağa gitmiş yerine korkak, pısırık, her şeye temkinli ve sonunu düşünerek yaklaşan, devletçi bir adam gelmiş. Nerede o eski Şahin Ağa'nın ağırlığı ... Adam bunak ve kendi halinde biri olarak gösteriliyor. Şaka gibi. Bizim bildiğimiz efsane Şahin Ağa bu değildi. Bildğin bu karakteri bozmuşlar. Açıkçası bu yüzden diziden çıkmasına üzülmüyorum en azından efsaneyi daha fazla kestane yapmazlar. Aynı şeyi şu anki KV'de Tilki Andrei için yapıyorlar onu da mahvettiler.

Yok arkadaş hem Beyaz Karanfil, hem şu an Kurtlar Vadisi Pusu hem de bu Eşkiya dizisinden anlıyoruz ki bu senaristler aslında hiçbir şey değilmiş. 1-97 bölümlük Vadiyi efsane yapan Osman Sınav ve Serdar Akar'mış bunu bir kez daha teyit ettim.

Ya ne güzel eskiden ne zaman ne olacağını bilemezdik, hiç tahmin etmediğimiz şeyler ortaya çıkardı şimdi artık her şeyi göstere göstere yapıyorlar. Fragmanlarda bölümün sonunu göstermek ne yahu?! Haydi onu da geçelim, Şahin Ağa'nın vurulacağı sahne o kadar berbat ki, Şahin Ağa'nın vurulacağı göstere göstere belirtilmiş 5 dakika boyunca adamı yakın plandan gezintiye çıktığı yerleri çekersen tabi ki anlaışılır. İzlerken "Anladık tamam Şahin Ağa vurulacak uzatmayın bu kadar!" dedim kendi kendime. Yani bir sahne göstere göstere daha meydana gelmeden belli ediliyor.

Çok haklisin hocam. Bana kalirsa Kurtlar Vadisi 1-55 ile 56-97 arasindada cok fark var. Osman Sinav ayrildiktan sonra dususe gectigini dusunuyorum. Bu dizi de ilk birkac bolumu iyiydi ama sonradan bozdu. Onumuzdeki hafta ki bolumude izlerim hosuma gitmezse birakirim izlemeyi. Zaten dizi basli basina algi yaratmaya calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Şahin Ağa ölmez ama diziyi izlerken bildiğin ilerlemiyor ya yine iyi dizi ama mesela Poyraz Karayel izlerken o kadar çabuk ilerliyor ki tadı damağımda kalıyor. Eşkıya güzel ama konuda çok tıkanıklık var en iyi kadroyu da toplasalar dizi aşırı ağırlaştı bildiğin ilerlemiyordu. 16.Bölüm izlediğim en sıkıcı bölümdü açık ara. Nail Kırmızıgül diziye dahil oluyor nefis tercih ama herşeyden önce senaryo düzelir inşallah.

ağırlıktan kastınız nedir? bizde bu tarz dizilerde her bölüm çatışma olsun, onlarca kişi ölsün, süper deniyo. aksiyon oyunu gibi dizi mi olur. ha senaryo tıkanıklığına evet katılıyorum, bi yerden sonra yeni bi şeyler bulmaları gerekecek. atıyorum masanın bölünüp çatışması, başka bi masa ile çatışması, ...

• o konuya katılıyorum, bizim alışık olmadığımız bi tempo bu. senaryo çok yavanlaştı gibi, tabi eğer bi yere bağlamaya çalışmıyolarsa. sibiryalı gibi öyle bi anda nerden çıktığı belli olmayan bi düşman yerine 1 bölüm altı doldurulan okkalı bi düşman gelse, masayı bölse tarzı bi beklentim var. yoksa bi noktadan sonra nazlı-maryem ve mahmut olayları dönüp duracak.
  • 2 bölümdür izlemiyorum o yüzden yorumlara bakmak istemedim ama deniz seki şuan cezaevinde değil mi. nasıl oynuyor bu dizide. ayrıca şuan yarısını izledim ama deniz sekinin oldugu sahneler çok sıkıcı geçiyor umarım cıkar biran önce diziden
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

2 bölümdür izlemiyorum o yüzden yorumlara bakmak istemedim ama deniz seki şuan cezaevinde değil mi. nasıl oynuyor bu dizide. ayrıca şuan yarısını izledim ama deniz sekinin oldugu sahneler çok sıkıcı geçiyor umarım cıkar biran önce diziden

cezaevinde olması dizide oynaması için engel değilmiş gerekli birimler açıklama yapmıştı
  • bu arada yeni fragmana yeni baktım la

kaç kere sokmuş bıçağı öyle abisine

şahin ağa ölmez bence ama diğeri kesin gider kaç kere soktu adam

@Witsel
  • ben selimciyim hızır ölsün o ölmesin
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.