Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

diyaloglarda çok güzel

ünala nolacak bakalım
  • Ünal giderse dizinin tadı kaçar ünaldan daha iyi liderlik rolü yapan biri yok şuana kadar dizideki karakter kalitesindede Ünal-Hızır dikkati çekiyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

Ünal giderse dizinin tadı kaçar ünaldan daha iyi liderlik rolü yapan biri yok şuana kadar dizideki karakter kalitesindede Ünal-Hızır dikkati çekiyor zaten.

ünal ölmesin zaten, daha kaç bölüm oldu şurda

hatta masadan ayrılan adamlarda hemen ölmesin, uzun süre savaşsınlar

2 bölümde herkes ölcekse ne zevki kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Zarbican

quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

Ünal giderse dizinin tadı kaçar ünaldan daha iyi liderlik rolü yapan biri yok şuana kadar dizideki karakter kalitesindede Ünal-Hızır dikkati çekiyor zaten.

ünal ölmesin zaten, daha kaç bölüm oldu şurda

hatta masadan ayrılan adamlarda hemen ölmesin, uzun süre savaşsınlar

2 bölümde herkes ölcekse ne zevki kalacak

ünal dizide ağır basan karakter ölürse yerine başka birini bulmakta çok sıkıntı çekeler diğerleri ünalın kalitesinde oyuncu değil masadakilerin çoğu tiplemesini,ağırlığını koyabilen karakterler değil.daha iyi ve güçlü karakter olması lazım dizide uzun soluklu çekim yapacaklarsa.

• Genel olarak zayıf senaryolu bir dizi.

Tutması zor, 1 sene sonra unutulur.

Kurtlar Vadisi'ndeki derinlik yok maalesef.

Oktay Kaynarca diziyi yeterince sürükleyemiyor, çünkü bu dizide Polat, Memati, Laz Ziya, Karahanlı, Kılıç, Muro vb karakterler eksik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Genel olarak zayıf senaryolu bir dizi.

Tutması zor, 1 sene sonra unutulur.

Kurtlar Vadisi'ndeki derinlik yok maalesef.

Oktay Kaynarca diziyi yeterince sürükleyemiyor, çünkü bu dizide Polat, Memati, Laz Ziya, Karahanlı, Kılıç, Muro vb karakterler eksik.

tutması zormuş YAV HEHE

survivora bile fark atıyo dizi reytinglerde

1. ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:42:33 23:42:27 9.12 22.22
    2 . SURVIVOR TV8 20:17:33 24:25:27 7.52 19.51
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Diziyi bıraktım ciddi anlamda tadı kaçtı tamam reytingler harika falan ama artık iyice tadını kaçırdılar sürekli aldatma muhabbeti onu mu tercih bunu mu tercih olayları baydı iyice.

tmm oralar sıkıyoda

mesela son bölüm süperdi. çok şey kaçırmışın bırakarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Zarbican -- 9 Mart 2016; 16:37:28 >
  • quote:

quote:

quote:

Diziyi bıraktım ciddi anlamda tadı kaçtı tamam reytingler harika falan ama artık iyice tadını kaçırdılar sürekli aldatma muhabbeti onu mu tercih bunu mu tercih olayları baydı iyice.

tmm oralar sıkıyoda

mesela son bölüm süperdi. çok şey kaçırmışın bırakarak

Victorun tip nedir Allah aşkına övdükleri Victor bu mu yani

yukarda yazmışın sende

viktor o olsa olmazmıydı

• quote:

Muazzam olurdu haberler çıkmıştı anlaşıldı diye ama yalan oldu anlaşılan..

evdekilerle izliyoz eşkiyayı

viktor hiç olmamış dedim bende

yani cidden olmamış, hiç olmamış o adam role

hatta büyük patron rolündeki adam yerine da selçuk yöntem olsa efsane olurdu
  • Yonetmen cacik bana verseler ne cekerim diziyi :D En basitinden bana ihanet ettiniz sahnesi bile cok cok daha iyi cekilebilirdi.Mimikleri ince nuanslari yuz ifadelerini kullanmiyo yonetmen cunku kotu yonetmen bu islerin adami degil.
  • bölüm dehşet gidiyo konuda 1 tane yeni yorum yok :S

mahmut şov yapıyor

masa toplantılarıda süper , süper bölüm

mahmut ve diğer masadakiler falan hemen ölmez umarım savaş uzun sürsün
  • oo gelecek bölüm aksiyon bu bölümde pek bi nane yoktu
  • ilk bölümler baya iyiydi fakat boş dizi olup çıktı. 15 yerinden vurulan da, kafasında bomba patlayanlar da ölmüyor. allah'tan bırakmışım geçen bir bölümüne denk geldim hitap ettiği kesim çoğunlukla lisede ağır abicilik oynamaya çalışan gençler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

ilk bölümler baya iyiydi fakat boş dizi olup çıktı. 15 yerinden vurulan da, kafasında bomba patlayanlar da ölmüyor. allah'tan bırakmışım geçen bir bölümüne denk geldim hitap ettiği kesim çoğunlukla lisede ağır abicilik oynamaya çalışan gençler.

çok şey kaçırmışın bırakarak

şuana kadar hiçkimse ölümden saçma şekilde kurtulmadı, bomba falan patladı diyon e dibinde patlamadı ya

mesela geçen adamı kaplana yedirdiler bu sahneyi bakmadıysan efsaneydi

mahmut yeni bülent sahneleri süper

masa toplantı sahneleri süper

sana şöyle söyliyim

ağır kurtlar vadisi pusu fanıydım

şuanda eşkiyayı daha çok seviyorum vadiden

• quote:

quote:

ilk bölümler baya iyiydi fakat boş dizi olup çıktı. 15 yerinden vurulan da, kafasında bomba patlayanlar da ölmüyor. allah'tan bırakmışım geçen bir bölümüne denk geldim hitap ettiği kesim çoğunlukla lisede ağır abicilik oynamaya çalışan gençler.

şuana kadar hiçkimse ölümden saçma şekilde kurtulmadı, bomba falan patladı diyon e dibinde patlamadı ya

sana şöyle söyliyim

hızır mahmut'un kafasına sıkıp ormana attığında ölmesi gerekmiyor muydu? ölmeme sebebini mantıklı şekilde açıkladılar mı?

bizimkiler her salı takip ediyorlar, arada bakıyorum bende. replikler, hareketler vs. dediğim gibi lise öğrencilerine hitap ediyorlarmış gibi yapmacık duruyor. yemin ediyorum küçükken battaniyeyi sırtımıza geçirip superman'cilik oynadığım zamanlar geliyor aklıma her masa sahnesinde.

kurtlar vadisi de gün geçtikçe boş bir dizi haline geldi. o da başlarda iyiydi.

• quote:

quote:

quote:

sana şöyle söyliyim

hızır mahmut'un kafasına sıkıp ormana attığında ölmesi gerekmiyor muydu? ölmeme sebebini mantıklı şekilde açıkladılar mı?

bizimkiler her salı takip ediyorlar, arada bakıyorum bende. replikler, hareketler vs. dediğim gibi lise öğrencilerine hitap ediyorlarmış gibi yapmacık duruyor. yemin ediyorum küçükken battaniyeyi sırtımıza geçirip superman'cilik oynadığım zamanlar geliyor aklıma her masa sahnesinde.

kurtlar vadisi de gün geçtikçe boş bir dizi haline geldi. o da başlarda iyiydi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Eyvallah

quote:

Orijinalden alinti: Lionel Zarbican

quote:

ilk bölümler baya iyiydi fakat bos dizi olup çikti. 15 yerinden vurulan da, kafasinda bomba patlayanlar da ölmüyor. allah'tan birakmisim geçen bir bölümüne denk geldim hitap ettigi kesim çogunlukla lisede agir abicilik oynamaya çalisan gençler.

çok sey kaçirmisin birakarak

suana kadar hiçkimse ölümden saçma sekilde kurtulmadi, bomba falan patladi diyon e dibinde patlamadi ya

mesela geçen adami kaplana yedirdiler bu sahneyi bakmadiysan efsaneydi

masa toplanti sahneleri süper

sana söyle söyliyim

agir kurtlar vadisi pusu faniydim

suanda eskiyayi daha çok seviyorum vadiden

hizir mahmut'un kafasina sikip ormana attiginda ölmesi gerekmiyor muydu? ölmeme sebebini mantikli sekilde açikladilar mi?

bizimkiler her sali takip ediyorlar, arada bakiyorum bende. replikler, hareketler vs. dedigim gibi lise ögrencilerine hitap ediyorlarmis gibi yapmacik duruyor. yemin ediyorum küçükken battaniyeyi sirtimiza geçirip superman'cilik oynadigim zamanlar geliyor aklima her masa sahnesinde.

kurtlar vadisi de gün geçtikçe bos bir dizi haline geldi. o da baslarda iyiydi.

evet acikladilar. mahmutu kafasindan vurmamis. kursun ensesinden girip, gogsunden cikmis

• bu ne saçma senaryodur.hızırın metresinden olan çocugunu kurtarmak için bütün masayı satıcak selim.diziyi götürenler masadakiler mi,hızırın uyuz metresinin çocugu mu.birkaç bölüm kaçırdım,iyi ki kaçırmışım.mahmut falan da ölmemiş.saçmalıklar saçmalıklar.bu dizi efsane falan olmaz söyleyim.şu ana kadar ilk vadi ve ezel gibi dizi daha gelmedi
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Lionel Zarbican

quote:

ilk bölümler baya iyiydi fakat bos dizi olup çikti. 15 yerinden vurulan da, kafasinda bomba patlayanlar da ölmüyor. allah'tan birakmisim geçen bir bölümüne denk geldim hitap ettigi kesim çogunlukla lisede agir abicilik oynamaya çalisan gençler.

çok sey kaçirmisin birakarak

suana kadar hiçkimse ölümden saçma sekilde kurtulmadi, bomba falan patladi diyon e dibinde patlamadi ya

mesela geçen adami kaplana yedirdiler bu sahneyi bakmadiysan efsaneydi

masa toplanti sahneleri süper

sana söyle söyliyim

agir kurtlar vadisi pusu faniydim

suanda eskiyayi daha çok seviyorum vadiden

hizir mahmut'un kafasina sikip ormana attiginda ölmesi gerekmiyor muydu? ölmeme sebebini mantikli sekilde açikladilar mi?

bizimkiler her sali takip ediyorlar, arada bakiyorum bende. replikler, hareketler vs. dedigim gibi lise ögrencilerine hitap ediyorlarmis gibi yapmacik duruyor. yemin ediyorum küçükken battaniyeyi sirtimiza geçirip superman'cilik oynadigim zamanlar geliyor aklima her masa sahnesinde.

kurtlar vadisi de gün geçtikçe bos bir dizi haline geldi. o da baslarda iyiydi.

evet acikladilar. mahmutu kafasindan vurmamis. kursun ensesinden girip, gogsunden cikmis

e saçma işte, her gün adam öldüren adamlar iş önemli düşmanlara gelince mi öldüremiyorlar? kaldı ki 1 değil 2 değil. neresinden bakarsan bak saçmalık.

• 1. ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:42:12 23:34:29 9.1 21.63

@Eyvallah
  • Viktor çok basit biri çıktı. Adamın ceketi bile üstüne olmamış rol ü hiç olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.