Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

haliylede açık ara en iyi reyting alan dizi, survivor bile geçemedi bu diziyi

eşkiya dizisini artık vadi'den bile fazla seviyorum

umarım böyle gider hep
  • ömer ölür mü orada ? bence ölmez
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Bence ölsün daha güzel olur baskın rolde yok ömerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Öldü.Status epileptikus geçirdi patlamadan sonra.Hemen mudahele edilmesi gerekiyordu mudahele edilmedi.Nöbet geçtikten sonra bayildi.Ölmüş olmasi gerekiyor mantiklica is yapiyolarsa ya da beyin fazlaca zarar görmüş olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rovasatacekenmanda

Öldü.Status epileptikus geçirdi patlamadan sonra.Hemen mudahele edilmesi gerekiyordu mudahele edilmedi.Nöbet geçtikten sonra bayildi.Ölmüş olmasi gerekiyor mantiklica is yapiyolarsa ya da beyin fazlaca zarar görmüş olması lazım

kafaya kurşun yiyen mahmut köy evidne hayatta kalıyorsa. Patlamadan 20 metre uzaktaki çocuk ölmesin artık
  • Bunaldim meryemin bosancam mevzusundan kac bolumdur ayni konu madem istemiyorsun adami cek git evden uyuz etme adami

• Birileri ölmeli artık yarala iyileştir olmaz.

Benim ileriye yönelik düşüncem hızır ve ilyasın abisi arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ölümü anlatılmadı ve az fısıldadılar nasıl öldü diye muamma bence ölmedi ve bu masaları kuran baronlardan biriside o abileri her daim alparslanın ne kadar zeki olduğu konuşuluyor babasına çektiği konuşuluyor o zaman bu baba ölcek kadar aptal değildir diye düşünüyorum kişisel fikrimdir.

İleriye yönelik başka düşüncemde ilyas ileride bu ekipten ayrılabilir poyansiyal psikopat olarak gösteriliyor.

Ve allah aşkına burdan senaristlere sesleniyorum mafya dizisine manita vs katmayın arkadaş.

• reytinglerde napmıs öle yav, macı bile geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Hayriye diyordu acaba annesinden ayırmakla yanlış mı yaptık diye acaba gerçekten ölmedi mi Alparslan'ın babası bakalım..

Dediğiniz sahne hangi bölümde? Hatırlıyorum hatta bunun üzerine alparslan hızıra sormuştu babam annemi seviyor muydu diye...

Benim düşüncem babası sonra geri dönecek fakat sıradan birisi değil baronlardan birisi çünkü ne zaman alparslan iyi bişey yaparsa aynı babası diyorlar e babası bu kadar zekiyken kör kurşuna gitmiş olamaz.
  • dizinin reytingleri uçmuş gitmiş

bu saatten sonra 100 bölüm oynansın, reytingler fazla düşmez

dizi çoktan tuttu
  • Red John kullanıcısına yanıt
    Birkaç bölüm öncesi olması lazım, fazla değil ama tam olarak bilmiyorum ben.

Babası geri dönecek olabilir hatta çok absürt bir teori belki ama Nevzat'ın üstü Davut bey bile olabilir gibime geliyor benim. Ayrıca kör kurşuna gitmedi dediklerine göre. Bir bölümde Ünal, kendisinin öldürdüğünü söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistOrkestra

Birkaç bölüm öncesi olması lazım, fazla değil ama tam olarak bilmiyorum ben.

Babası geri dönecek olabilir hatta çok absürt bir teori belki ama Nevzat'ın üstü Davut bey bile olabilir gibime geliyor benim. Ayrıca kör kurşuna gitmedi dediklerine göre. Bir bölümde Ünal, kendisinin öldürdüğünü söyledi.

Bakalım umarım senaristler bizim gibi düşünür güzel olabilir
  • dizide en sevdiğim kişi ilyas

en iyi oynayan da o bence. katılanlar?
  • Dizi genel olarak güzel gidiyor.
    Ancak Hızır'ın Alparslan'ı kurtardığı sahnedeki adam öldürmeleri inanılmaz saçma adamın görmeden dönüp sıkıyor yürüyerek adam vuruyor. Hiç bir koşturmaca yok. Nedeni de Oktay Kaynarca'nın fazla kiloları olsa gerek. Bu saçmalıkların aynısı Kurtlar Vadisinde'de vardı.

İkinci olarak Ömer ölmeyecek. Ölecek olsa bu kadar çabuk icraata geçmezler bir bölüm felan yas tutarlar Hızır çocuğu öldükten sonra masaya toplantıya felan gitmezdi.
  • Beyler unalin koltugunu alparslana biraktigi bolumde kaldim kacinci bolumdu ?

• mmmashm kullanıcısına yanıt
    Zaman atlaması yapabilirler.Onun için bence öldü

• quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

bombacıya napacaklar çok merak ediyom

• arda turanın kardeşinde oyunculuk 0. torpille geldigi belli
  • aglamalı bölümler sıkıcı geciyor
  • nedense fazla yorum yapılmıyor bölüm sonu,kurtlar vadisi ve ezel öylemiydi sayfalar dolusu yorum okuyorduk
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.