Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

bu kadar dandik, uydurma çatışma sahnesi olmaz ya berbat bile diyemiyorum
    çakırbeyli ailesine düşman dayanmıyor, belli ki amerika, rusya düşman olacak bizimkilere kurtlar vadisi gibi. Eyvallah olsun da kurtlar vadisinde polat devlet kültürüyle yetişmiş adam, hocası aslan akbey gibi bir adam. polat'ın amerikalılarla, ruslarla başa çıklması taktik geliştirmesi vs. kabul edilebilir bir şey sonuçta polat'ı bunun için yetiştirmişler fakat hızır çakırbeyli kim? altı üstü eşkiya dizinin ismi gibi. Mafya babası, bir masanın lideri ,babasından, abisinden ne gördüyse devamı. Bu adamların amerika, rsuya ile düşman olması saçmalık olur, kurtlar vadisinde bunu güzel yedirdiler burada olur mu emin değilim. bu dizide polat bildiğin alpaslan aga kim ne derse desin. sanarsın yurt dışında silah eğitimi, devlet kültürüyle yetişmiş sanacak. zorlama zorlama işler, la bu adam ne ara bu kadar zeki oldu, onu geçtim ne ara bu kadar iyi silah kullanır oldu.
    Dizi iyi güzel ama senaryo çok çok basit, başlarda kurtlar vadisinde çakır hasretini gidereceğim diye izliyordum ama gittikçe ilgimi kaybdiyorum üstelik mahmut kısmına girmeyeceğim bile.

tam diyecektim ağzımdan lafı aldın.alpaslan yıllarca yurtdışında normal üniversite vs okumuş,bu işlerden uzak tutulan biriyken birden her şeyin lideri oldu.kusursuz silah kullanmaya başladı.ne de olsa çakırbeyli kanında var eşkiyalık demeye getiriyorlar her dakika.amcası bile onun aklına uyar oldu.ilyası geri çekmeye başladılar.iyice saçmaladılar bence de.dizide bence en iyi karakter hızır falan da değil,her ne kadar onun için izlemeye başlasam da iyice uyuz olmaya başladım şu metres işi falan iyice mide bulandırdı soğuttu beni.dizide üç adamı tuttum özer,ilyas,selim.hadi abdülü büyük transfer diye getirdiniz adamı ayakçı yaptınız ona da eyvallah.vehbi gibi bir oyuncuyu bu kadar geri planda nasıl bırakıyorlar anlam veremiyorum.kurtlar vadisinde palayken efsaneydi be bu adam.salı günü bir şey olmadığından izliyorum ama ilk kurtlar vadisine rakip olacak bir dizi asla değil.benim bildiğim iki efsane dizi var biri ilk kurtlar vadisi,diğeri ezel.bu dizi gelip geçici vakit geçirmelik.hiç efsane olacak bir dizi gibi durmuyor.

Aynen hocam zaten en iyi karakter hızır diyeni en azından ben görmedim, eğer durum buysa bu senaristlerin başarısızlığıdır. İşin ilginci benim favori karakterlerimden biridir ilyas. aslında çok iyi bir oyunculuğu yok ama rolüne cuk oturmuş adam. Tipi olsun, mizacı olsun tam bu role uymuş. Daha önce de yazmıştım, sırf alpaslan için ilyas'ı arka plana attılar, ne diyeyim vallahi. Bu arada Özer ve ünal beyi de seviyorum ben. Çoğu kişi sevmiyor ünal kaplan'ı ama bence rolünün hakkını veriyor. kurtlar vadisi üzerinde yıllarca çalışılıp öyle piyasaya girmişti, daha öncesinden ekibin deli yürek ile tecrübesi vardı yanlış bilmiyorsam. bu dizide ise üzerinde senaryo bakımından çok düşünülmemiş o an ne yazıyorlarsa onu oynuyor oyuncular, çok basit bir senaryo. ama yine de izlettiriyor kendini. Zaten izleyecek pek bir şey de yok

• şu alparslanın giydigi palto mu kaban mı bulan gören var mı ya çok hoşuma gitti

EŞKİYA  DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ  -  Oktay KAYNARCA
  • Seviyorum diziyide fiat reklamı nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Mahmut

GODMODE: On
  • Ya İyi güzel'de mevzuları çok sacma sapan hale getirmeye başladılar

Çatışma sahnesi iğrenç ötesi.. Alparslan'ın üzerine bütün yolların çıkması'da sacmalık, ilyas'ı geri plana itmek de abes olmuş

Ayrıca şu mahmut olayı'ndan tiksindim artık bi KVP Gibi heyecan yaratmıyor dizi , Acilen güzel bi transfer yapmaları gerek diye düşünüyorum

bu şekilde aynı karekterleri düşmanları dostları yaparak dizi 2.sezonu görmez diye düşünüyorum

+ Olarak şu Metres olayını 'da ortadan kaldırmaları lazım artık çok sıktı artık meryem'in yerine geçme çabaları..

Bi takviye yapmaları lazım diziye :)
  • Bu bölüm bomboş bölümdü.O Ses Türkiye final oldugu için.
  • reyting rekoru kırıyor valla dizi
  • dizi les ama tuttu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten kötü bir dizi. İçerik olarak kurgu olarak bıkmadınız mı bu bayık mafya dizilerinden ? Elimi öp, biat et, racon kes, pardon biraz da kafa kes. Cidden baymadı mı sizi de ? Bu dizinin ömrü fazla değil reytingler emin olun düşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le pötiğ -- 8 Şubat 2016; 14:44:22 >
  • diziyi eleştirenleri anlamıyorum, şuanda dizi bomba gibi gidiyor

tamam mesela rus adamın yakalanışı falan basit oldu ama napalım olacak okadar saçmalıklar

survivor etkilemesse reytingleri

salı gününde rakip yok eşkiya için
  • dizi eleştirilir tabi saçmalık diz boyu, hele bir aşk meşk muhabbetleri var ki tam rezillik, mafya babasının karısıyla metresi arasındaki aşk üçgeni üzerine dizi dönüyor, her boşluğa da fiat egea yerleştiriliyor, çatışma sahneleri zaten kurtlar vadisinden hallice, bir Allahın kulu kafasını eğmiyor çatışma sırasında, herkes patır patır vuruluyor bunların yanından kurşun bile geçmiyor, bunca yıl oldu kaç tane böyle dizi yapıldı hala şu sahneleri öğrenemediler
  • survivoru gecebilirmiki acaba reytinglerde survivor ilk bolumde iyi izlenmis ama 2. gununde dusmus biraz gecme ihtimali var eskiyanin
  • Alparslan, telefon görüşmesi sırasında içerdekini sandalyeye oturtmuştur.

• Finalde ne oldu kaçırdım en son Victor vur emri vermişti telefonda

• Fiat egea ve ezber bozan denen kelaynaktan bıktım arkadaş, hayır almaya gücüm yetmez ama alacak olsam hayatta düşünmem o derece soğuttular araçtan.
  • http://www.acunn.com/reyting-sonuclari reytinglerde survivoru gecmis valla survivoru gectiyse artik bu dizinin reytingleri kolay kolay dusmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

Alparslan, telefon görüşmesi sırasında içerdekini sandalyeye oturtmuştur.

aynen öyle olacakelinde sopa var dikkat ettiyseniz,silah sıkana sopayla vurup kaçacak..

diziyi bende yeni izlemeye başladım,geçen evde 2 günde izledim tüm bölümleri ve bu dizi izlenir dedim kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

http://www.acunn.com/reyting-sonuclari reytinglerde survivoru gecmis valla survivoru gectiyse artik bu dizinin reytingleri kolay kolay dusmez

hocam 700 tane Survivor üst üste koy bu dizi etmez.Çok güzel film bu arada bence Alparslan ölmedi merdivenden inen adam kafamı karıştırı açıkcası
  • Çağ gitti ya la aha babanın dusmanlarini

• Neler oldu böyle

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.