Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: thermal

Alparslan ve Özlemin kaldığı otelin adını bilen varmı. Merit gibi bişey diyor ama otelin resimlerde öyle bir oda yok.

Marriot Hotel var Ataşehir'de. O hotelin oda pencereleri ile neredeyse aynı dizideki pencereler.

Teşekkür ederim. resimlerine baktım ama benzer bir oda göremedim. gereksiz bir merak ama takıntı yaptım arastırıyorum işte. can sıkıntısı vakit geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Reytingler de uçmuş bu hafta

ben artik sana hak veriyorum. dizi cop oldu. bos sahneleri gece gece dunku bolumu 15dkda bitirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klotz K kullanıcısına yanıt
    Deniz Çakır'a sinsi,kurnaz,oyunbaz vs roller daha çok yakışıyor. Yaprak Dökümünde Ferhunde karakteriyle efsaneydi. Gerçi bu dizide de anladığım kadarıyla tehlikeli,oyunbaz bir karakteri canlandırıyor. Bence dizinin en iyi oyuncusu Deniz Çakır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finallerden dolayi geri kalmistim 18. bolumu izledim simdiye kadarki en efsane bolum acik ara.1 saniye bos sahne yoktu nefis nefis devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Deniz Çakır'a sinsi,kurnaz,oyunbaz vs roller daha çok yakışıyor. Yaprak Dökümünde Ferhunde karakteriyle efsaneydi. Gerçi bu dizide de anladığım kadarıyla tehlikeli,oyunbaz bir karakteri canlandırıyor. Bence dizinin en iyi oyuncusu Deniz Çakır

aslında sinsi demeyelim sağlam duruşlu bir kadını canlandırıyor bence :)
  • klotz K kullanıcısına yanıt
    Yaprak Dökümünde canlandırdığı karaktere sinsi dedim. Bu diziyi izlemiyorum ama ata sıra özetlerine bakınıyorum. Burda da tehlikeli,oyunbaz birini canlandırıyor sanırım. Ne zaman baksam çakırın metresimi sevgilisi mi herneyse o kadına sürekli sürekli ölüm tehditi ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 20 Ocak 2016; 22:26:18 >
  • koca bölümde bi güzel sahne yoktu
  • Fragmanı izledim. Masada 3 tane aynı aileden insan var

Özlem gibi bir karakteride niye öldürdüler ya

• adaamlar fragmanı izleyin yeter diyorlar resmen, bölümleri izleyince bunu anlayabiliyorsunuz.
  • Zafer ergin sanki dizide rol alıcakmıs gıbı bı hıs var bende.Bunların masası hıc güzel değil.bi kurtlar vadisi konseyi değil,yada bu konseyın uzerınde bır konsey daha görebılırız gıbıme geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejke

Zafer ergin sanki dizide rol alıcakmıs gıbı bı hıs var bende.Bunların masası hıc güzel değil.bi kurtlar vadisi konseyi değil,yada bu konseyın uzerınde bır konsey daha görebılırız gıbıme geliyor

O adam yolunu buldu hocam. İşi garanti ölme derdi yok

• Bence dizi iyiye gidiyor, eskiden benide pek sardığını söyleyemem ama son bölümler izletiyor ya.
  • Sibiryali"Sana lazım olanı değil Ona lazım olanı öldür" dedi.Özlem öldürerek Alparslan hem Ünal a acı çektirmek.

• aglattin be alpaslan kardes oy oy yeni izledim cok fena bolumdu gozlerim yaslandi valla alpaslan in dusa girdigi sahnede

• bu dizi yapılırken tutmasını bekleyenler ya salak yada insanları salak yerine koyuyorlar ben hayatımda bu kadar kalitesiz senaryo ve oyunculuklar görmedim bir kere konusu çakma ikinci bir kurtlar vadisi yapmaya çalışmışlarda niye aynı oyuncuları aynı şekilde kullanıyorsunuz bizim ne düşünmemizi bekliyorlar şöylemi diyelim ay bu dizi ne kadar yaratıcı daha önce hiç yapılmadı zaten bu oyuncularda yeni isimler daha önce hiç görmemiştim bu rollerde felanmı dememizi bekliyorlar ben bu kadar salakça birşey görmedim dizinin konusu kurtlar vadisiyle aynı oyuncular aynı ee ne bekliyorsun kardeşim millet nasıl diziler çekiyor bizimkiler aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar hemde daha kalitesiz bir şekilde.İzlemeyin böyle dizileri bu dizileri izleyenlerin çoğu çocuk zaten ama açın yabancı dizi izleyin beyni küçük olan insanlardan olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxpisikopat -- 25 Ocak 2016; 7:26:36 >
  • xxxpisikopat kullanıcısına yanıt
    Konusu oyuncuları aynı olabilir ama şuanki Kurtlar Vadisinden daha iyi. Çerezlik izleniyor.

Zaten İlk Kurtlar Vadisi'nin yanına bile yaklaşamaz. Ayrıca 2 dizininde yapımcısı senaristi aynı.

• Bu da kurtlar vadisi gibi bin bölüm sürecekse yandık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Bu da kurtlar vadisi gibi bin bölüm sürecekse yandık.

okadar sürmesi imkansız bence

olaylar baksana çok hızlı gelişiyo, bi alt yapı yok gibi birşey

max 90-100 bölüm olur
  • 90-100 bolum koyarsa opun basiniza koyun 20 bolum olcak yarin bi 30 bolum daha surerse yeter zaten bunu gecme ihtimali yok
  • İzleyen yok mu ? Bölüm güzel gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.