Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxpisikopat

bu dizi yapılırken tutmasını bekleyenler ya salak yada insanları salak yerine koyuyorlar ben hayatımda bu kadar kalitesiz senaryo ve oyunculuklar görmedim bir kere konusu çakma ikinci bir kurtlar vadisi yapmaya çalışmışlarda niye aynı oyuncuları aynı şekilde kullanıyorsunuz bizim ne düşünmemizi bekliyorlar şöylemi diyelim ay bu dizi ne kadar yaratıcı daha önce hiç yapılmadı zaten bu oyuncularda yeni isimler daha önce hiç görmemiştim bu rollerde felanmı dememizi bekliyorlar ben bu kadar salakça birşey görmedim dizinin konusu kurtlar vadisiyle aynı oyuncular aynı ee ne bekliyorsun kardeşim millet nasıl diziler çekiyor bizimkiler aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar hemde daha kalitesiz bir şekilde.İzlemeyin böyle dizileri bu dizileri izleyenlerin çoğu çocuk zaten ama açın yabancı dizi izleyin beyni küçük olan insanlardan olmayın

Dizi tutuyor bu durumda salak kim bence düşünülmeli böyle düşünen mi acaba?

Oyuncular tamamen aynı değil ve senaryosu çok başka ilk sezonu oynayan bir diziye böyle sallanması komik birisi tutmuş çatışma sahneleri demiş diğeri kimse ölmüyor demiş diziyi izleyen bilir her bölüm iyi bitiyor boş boş yorumlar yapana kadar fikir değil bilgi sahibi olun yapımcı ve senaristler iyi gidiyor dizi ilk sezonu sıyrılıp atlarsa sonrasıda gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar diziye başlamak istiyorum ama aklıma takılan bi şey var. Kurtlar vadisi nin ilk Sezonlari gibiyse şayet bu dizi hemen başlamak istiyorum. Sizce kurtlar vadisindeki heyecan burda da devam ediyor mu:D

• quote:

Orijinalden alıntı: turanugur

Arkadaslar diziye başlamak istiyorum ama aklıma takılan bi şey var. Kurtlar vadisi nin ilk Sezonlari gibiyse şayet bu dizi hemen başlamak istiyorum. Sizce kurtlar vadisindeki heyecan burda da devam ediyor mu:D

yok malesef. ezel izle ama kvyo 30la carpar. kv de bunu 30la carpar

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: turanugur

Arkadaslar diziye başlamak istiyorum ama aklıma takılan bi şey var. Kurtlar vadisi nin ilk Sezonlari gibiyse şayet bu dizi hemen başlamak istiyorum. Sizce kurtlar vadisindeki heyecan burda da devam ediyor mu:D

yok malesef. ezel izle ama kvyo 30la carpar. kv de bunu 30la carpar

O zaman hocam bu diziye boşuna başlayıp da vakit harcamayayım, Ezel e başlıyorum akşam. Sağol

• gecenin kralicesi 10. olmus yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

gecenin kralicesi 10. olmus yine

Ya nefret ettirdi o dizi kendinden. TV başında izlediğim iki program (eskiden kv de vardı ama artık internetten ilerlete ilerlete izliyorum) var. Biri EDHO biri de BBT. Ne güzel 23:45'de BBT izliyorduk, o da bu dizi yüzünden 03:00'a alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 27 Ocak 2016; 19:40:39 >
  • En iyi bölümlerden biriydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Güzel final

En son hele öp elimi barışak dedi ordan sonra izlememiştim. bir gelişme oldu mu hocam
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o sahneden sonra değişik bir şey olmadı. Ben o sahneyi beğendim :)

• yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
  • Ozerden sogumaya basladim. Sadik biriydi unal beyi sorgulamak ona dusmez. Ozeri Cakirla dost yapmamalilar cakirin yeterince dostu var zaten.herkes kanka modunda. Bu diziye dusman lazim.sadece sibiryaliyla olcak is degil. Kv izlerken cakir yolda giderken bile korkuyoduk biri onunu keser saldirir vv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 28 Ocak 2016; 17:03:03 >
  • dizide tipleme ve rolün hakkını verme konusunda en iyi iki karakter meryem ve ünal kaplan ünalı biraz daha güçlendirmeliler bence ve daha çok yakın dostu ve güçlü tanıdığı olmalı ilk sezondan harcamamalılar.kvpden plan olarak gerideler kvpde bazı şeyler 5,6 yıl önceden planlanmış dizi onun kurgusu üzerine gitmişti bundaysa bir plan dahilinde değil senaristin aklına o an ne geldiyse o.eğer planlama ve kötü adam rolleri biraz daha ilerletilirse dizi baya tutulur.
  • yine yaşıyor şerefsiz böyle saçmalık yok
  • Adam olumsuzluk hilesi acmis

• Dizinin sıkıntısı flashback mahmutun sahnesinde kesinlikle olmalıydı,unutmuş yönetmen bozuntusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam komedi dizisinde araya konacak reklamı mafya dizisine koydu adamlar
  • Özer ya cok sevmeye basladim bu adami

• bu kadar dandik, uydurma çatışma sahnesi olmaz ya berbat bile diyemiyorum
    çakırbeyli ailesine düşman dayanmıyor, belli ki amerika, rusya düşman olacak bizimkilere kurtlar vadisi gibi. Eyvallah olsun da kurtlar vadisinde polat devlet kültürüyle yetişmiş adam, hocası aslan akbey gibi bir adam. polat'ın amerikalılarla, ruslarla başa çıklması taktik geliştirmesi vs. kabul edilebilir bir şey sonuçta polat'ı bunun için yetiştirmişler fakat hızır çakırbeyli kim? altı üstü eşkiya dizinin ismi gibi. Mafya babası, bir masanın lideri ,babasından, abisinden ne gördüyse devamı. Bu adamların amerika, rsuya ile düşman olması saçmalık olur, kurtlar vadisinde bunu güzel yedirdiler burada olur mu emin değilim. bu dizide polat bildiğin alpaslan aga kim ne derse desin. sanarsın yurt dışında silah eğitimi, devlet kültürüyle yetişmiş sanacak. zorlama zorlama işler, la bu adam ne ara bu kadar zeki oldu, onu geçtim ne ara bu kadar iyi silah kullanır oldu.
    Dizi iyi güzel ama senaryo çok çok basit, başlarda kurtlar vadisinde çakır hasretini gidereceğim diye izliyordum ama gittikçe ilgimi kaybdiyorum üstelik mahmut kısmına girmeyeceğim bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

bu kadar dandik, uydurma çatışma sahnesi olmaz ya berbat bile diyemiyorum
    çakırbeyli ailesine düşman dayanmıyor, belli ki amerika, rusya düşman olacak bizimkilere kurtlar vadisi gibi. Eyvallah olsun da kurtlar vadisinde polat devlet kültürüyle yetişmiş adam, hocası aslan akbey gibi bir adam. polat'ın amerikalılarla, ruslarla başa çıklması taktik geliştirmesi vs. kabul edilebilir bir şey sonuçta polat'ı bunun için yetiştirmişler fakat hızır çakırbeyli kim? altı üstü eşkiya dizinin ismi gibi. Mafya babası, bir masanın lideri ,babasından, abisinden ne gördüyse devamı. Bu adamların amerika, rsuya ile düşman olması saçmalık olur, kurtlar vadisinde bunu güzel yedirdiler burada olur mu emin değilim. bu dizide polat bildiğin alpaslan aga kim ne derse desin. sanarsın yurt dışında silah eğitimi, devlet kültürüyle yetişmiş sanacak. zorlama zorlama işler, la bu adam ne ara bu kadar zeki oldu, onu geçtim ne ara bu kadar iyi silah kullanır oldu.
    Dizi iyi güzel ama senaryo çok çok basit, başlarda kurtlar vadisinde çakır hasretini gidereceğim diye izliyordum ama gittikçe ilgimi kaybdiyorum üstelik mahmut kısmına girmeyeceğim bile.

tam diyecektim ağzımdan lafı aldın.alpaslan yıllarca yurtdışında normal üniversite vs okumuş,bu işlerden uzak tutulan biriyken birden her şeyin lideri oldu.kusursuz silah kullanmaya başladı.ne de olsa çakırbeyli kanında var eşkiyalık demeye getiriyorlar her dakika.amcası bile onun aklına uyar oldu.ilyası geri çekmeye başladılar.iyice saçmaladılar bence de.dizide bence en iyi karakter hızır falan da değil,her ne kadar onun için izlemeye başlasam da iyice uyuz olmaya başladım şu metres işi falan iyice mide bulandırdı soğuttu beni.dizide üç adamı tuttum özer,ilyas,selim.hadi abdülü büyük transfer diye getirdiniz adamı ayakçı yaptınız ona da eyvallah.vehbi gibi bir oyuncuyu bu kadar geri planda nasıl bırakıyorlar anlam veremiyorum.kurtlar vadisinde palayken efsaneydi be bu adam.salı günü bir şey olmadığından izliyorum ama ilk kurtlar vadisine rakip olacak bir dizi asla değil.benim bildiğim iki efsane dizi var biri ilk kurtlar vadisi,diğeri ezel.bu dizi gelip geçici vakit geçirmelik.hiç efsane olacak bir dizi gibi durmuyor.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.