Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bölümde ilk 25-30 dk durağandı ama sonra açılmaya başladı, senaryo güzel. Oyunculuklar sayesinde de iyi reyting alır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Dizi oynuyor suan yarim saat oldu isinamadim. Suleyman cakir bi daha gelmez. Karakteri benzetmekle hata etmisler

+1

Kurtlar Vadisi'nin o kadar sevilmesinin nedeni çok iyi bir ilk olmasıydı.Şimdi taklit gibi olmuş.Film aşırı yavaş işliyor,muhteşem yüzyıldaki gibi daha ilk dakikalardan kadın-kız tripleri koymuşlar.Film müzikleri ilk Kurtlar Vadisin'den sonra itici geldi nedense.Atv'de olması sebebiyle işleyeceği konularda az çok belli bu dizi tutmaz.
  • Sen kimsin çakıra etek giydirecek it. 8 parçaya böler onu ilerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reytinglerde birinci olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedik olum bu dizi tutacak diye

tutmayacak diyenlere selam olsun, reytinglerde 1.yiz
  • Dizi güzel de şu metres olayı olmasaydı iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karı kız muhabbetlerini azaltırlarsa daha iyi olur.
  • metresine kamyon falan çarpsa da kurtarsalar.çakırla pala dışında sevdiğim oyuncu yok.pala da şöyle güçlü biri yapsalarmış iyiymiş
  • Kurtlar vadisi ayrı bir olaydı bir tutmayın çakır karekteri polattanda cok sevilmişti ama çakıra ayrı bir dizi çekmek yerine vadiye soksalarmış madem yada kurtlar vadisi gibi tamamen bir ilki anlatıp ona göre oyuncu kadrosu kurmaları lazımmış ben sevmedim şahsen klasik türk dizisi gibi olmuş şu çakır gibisi varmıydı be kurtlar vadisinin ilk 100 bölümü türk tarih dizilerindeki en iyi ilk 100 bölümdür

• Testere necmi vadide çakırı öldürtmüştü cerrahpaşalıya

şimdi bu dizidede onun en büyük düşmanı olduğunu görünce şaşırdım. çakır eskinin intikamını almak için oynayacak
  • açın yabancı dizi izleyin
  • Fragmanından merak etmiştim diziyi.
    Küçük çaplı Kurtlar Vadisi çakması olmuş malesef. Benzeri neden yapılıyor anlamadım. Yapımcı senarist aynı tamam da. Hızır ÇAKIRbeyli nedir? Aynı replikleri kullanmak nedir? Hiç olmuş mu?

Bi kaç bölüm daha izleyelim bakalım.
  • Şimdi indirdim gece izlerim
  • İkinci bölümü heyecanla beklemedeyiz

• Guzel calisma

• PHI kullanıcısına yanıt
    Kurtlar Vadisi izleyicisini diziye çekme yöntemi . Mesela ben Çakır ın repliklerini yeniden duyunca daha da beğendim
  • Ben de diziyı beğendim. İş yapacağını düşünüyorum. Aynı zaman da kadro çok iyi. Bayanları da diziye çekmek için işin içine aşk aldatma vs olayları koymuşlar ama dizi oturunca tamamen mafya hesaplaşma olaylarına döneceğini düşünüyorum...
  • 4 yıllık kurtlar vadisi gibi profesyonel bişey olmamış en azından şimdilik.İlerde senaryo nasıl toplanır toplanır mı bilmiyorum.Dar alanda ve yavaş ilerliyor.Karı kız işlerine çok girmeseler iyiydi.Ne böyle karı kız işleri ağırlıklı ne de şimdiki kurtlar vadisi gibi fason çatışmadan çatışmaya olmalı.Bol diyaloglu fon muziği minimum duzeyde geniş katılımlı bir senaryo,bizans oyunları,mafyatik dozajın yukseltilmesi gibi şeyler lazım.

Yönetmene ayrı parantez açmam lazım; olmuyor kardeşim iyi değil vadide de iyi değildi.1-0 mağlup başladı dizi yönetmenden dolayı.Serdar akarı getirecektiler ki bak dizi nasıl akıyor.Serdar akarın ustune yönetmen tanımıyorum
  • çok basit geldi
    ünal karakteri replikleri sağlam değil iki lafından biri bana nasıl ihanet edersin..
    birde elinde etekle gezmeler...
    çakırın tekne sahneside çok amatör..bakıp görcez..
  • diziyi beğendim ben
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.