Şimdi Ara

Eslant vs CZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eslantta saatlerce kestiğimiz falcon ,dark mare ,troll berserker ,troll captain ,crimson wing gibi yaratıklardan neden drop düşmüyorken trolller hariç diğerlerinden CZ de daha ii droplar düşüyor ?.Örnek olarak DM Eslantta aynı gün içinde farklı zaman aralıklarında 70-75 tane kestik en ii drop 6 adet cleaver ile 1 ib oldu.CZ de ise tamamen bambaşka bi drop eslantta kestiğimizin yarısı sayıda kestik ve çokta ii itemler düşürük.2 Deep Scar ,6 Cleaver ,1 Raptor ,1 Rouge Shell Pauldron.Benim bu droplardan anlamadığım olay şu Eslantta ve CZ de kutuyu açan adamda Gold Premium olmasına ve aktif olmadığını bildiğim mannerinde yüksek olmasına rağmen neden CZ deki drop Eslanttan daha ii ?
    Eğer Eslantta bu yaratıklardan ii item düşmeyecekse ne diye oraya koymuşlar?Kesmek için harcadığımız manaya yazık walla.Onların yerine DTS ,apostle ,harpy yada deru slotları arttırılsa daha ii olur nasılsa drop yok diye kimse kesmiyo zaten.

• CZ de başkaları tarafından kesilebilirsin (Hatta exp bile kaybedebilirsin.) o yüzden cz de yaratık kesmek eslant kadar kolay değil, bence handikap bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

CZ de başkaları tarafından kesilebilirsin (Hatta exp bile kaybedebilirsin.) o yüzden cz de yaratık kesmek eslant kadar kolay değil, bence handikap bu.

dediğin doğru olabilir ama bide işin şu yönü var hell abyss in bilmem kaçıncı katında flame rocklar var aynı flame rocklar raibadada var ama ikisininde dropları aynı raibada kestiğim flame rocklardan anahtar düşüyo ama eslanttaki DM ile CZ deki DM dropları aynı deil o nasıl oluyo İtem dropları aynı ama item düşme şansı farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bufyyy -- 25 Mayıs 2006; 2:04:52 >

• Colony Zone'da item Drop rate x2 %200 daha şans.. misal. Gidin bi mastadon kesin yahut steogogogoaodon mu ne.. %80 BLood of GLyptodont çıkacaktır.. Orası Cz dicen Geçicen..:D niesi Sebebi yok.. Peki Eslant Karustada Eslant EL morad'da da Nie hiç karşılaşmıos ? Biz ayrı semtin çocukları mıyıs ?
  • Handikap filan degil CZ'de drop sansi her hayvandan eslanttakilere göre %20 daha fazla cünkü CZ orc ve human irkinin ortak bölgesi sayilir ama bir örnek veriyim eslantta kastigin exp 1 saatte 1 milyonsa bu oran CZ'de 30 dk'da 1 milyon exp olucaktir Lvl'de Np'de aslinda Cz'de kasilir su zamana kadar tanidiginiz F9Devil.:Herakles:.0000000(ares serverinda oynayan arkadaslar icin bir örnektir) gibi adamlar hep CZ'de kasmislardir sadece bir kez deneyin aradaki farki anliycaksiniz DROP VE EXP HIZI %20 DAHA FAZLADIR....Herzaman icin CZ öneririm...
  • cz de kesmek riskli olduğu için tabiki cz de droplar daha iyi.
  • czde drop RATİNG tabıkı daha ıyı aMA RISKI COK FAZLA EXP FAZLA GELIYOR AMA BIDE SALDIRMASALAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    18 yıl önce açıldı
    Jangan Fortrest War Para Alımı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

czde drop RATİNG tabıkı daha ıyı aMA RISKI COK FAZLA EXP FAZLA GELIYOR AMA BIDE SALDIRMASALAR

ewet katılıyorum özellikle debufferlar parasite atıp adamı DM ye yatırıyolar dünyanın expi gidiyo walla
  • CZde drop rate daha yüksektir mannerla alakalı bi olay diil
  • risk drop'u arttirir :) olay bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: misery

risk drop'u arttirir :) olay bu.

güzel söyledin
  • güzel söylemişsin de cz de cok risk war biz dm kesioduk bn bi abinin charını almıstım.62 lwl paso hacklenıo die judgement açmadık 1500 buff 300 ac 1920 heal wardı.dm yapıoduk insanlar bi basmaya geldi 2 asas daldı bana bn adamı heallemeyi bıraktım kendımı healledım town cektım gerı dondum dm lerın oraya bı baktım adam yatmıs sordum humanlara mı yattın dıe dm yatırdı dedı exp gıttmıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.