Şimdi Ara

Jangan Fortrest War Para Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jangan Fortrest War sahibi guildin masterıyım.Fakat ilk defa kale sahibi olduğum için parayı kaleden almak hakkında pek bi bilgim yok.Vergiyi geçen cumartesi %20 olarak ayarladım.Para birikiyor , ben bu parayı tam olarak hangi gün ve hangi saat(türkiye saati) aralıklarında alabilirim. İyi forumlar...

• Kale içi npc den alacaksın bildiğim kadarı ile
    Bu arada jangan pot ücretlerini hotan ile aynı yap 1 haftada sun dizersin xD
    Bu arada bol bol binek dinazor al pahalı ama olsun havası var hiç olmazsa
  • Bence Fazla Ugrasma Elinden Alacam O Kaleyı O guıldıde 1 aya Kalma Dagılır

KaNaDaL
  • Ortam kızışıyor savaş ilk önce forumda çıkacak galiba
  • Tai Lung vergiyi koydum , parayı almayıda biliyorum ama belli bir periodu var sürekli şuan zamanı değil diyor yani Türkiye saati ile saat kaç aralıklarında bunu istiyorum.
  • Erdinç Bunlar Mehmet abime küfür herşey yapmışlar geldim Okuldan Sırf Bunları Serverdan silmek için Kastırmıyorum Hicbirini Ya delete Cekecekler yada kacacaklar o serverdan.....6-7 tanede ıgdırlı saglam oyuncu geldi servera bitirdim bunları ben KaNaDaL

Kabusunuz
  • Türk bayrağını görünce rahatsız oluyosunuz dimi.O bayrağı kalede göndere dikecem.Ben anlamıyorum.Potçunun önünde exchange atıyolar , elite çekiyolar üstümüze ama yine bunlara +5 lvl fark attık.Dün de sizin union master guildinizi dwye gömdük.Hala kale alacam diyosun.Neyinle alacan bi anlat.Gel bugün pvp yapalım senle.Yenilen charı silsin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20.12.2008 TARİHLİ EVENT RESMİ.16K yiyip yerlere düşen bir it
     Jangan Fortrest War Para Alımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan7676

Erdinç Bunlar Mehmet abime küfür herşey yapmışlar geldim Okuldan Sırf Bunları Serverdan silmek için Kastırmıyorum Hicbirini Ya delete Cekecekler yada kacacaklar o serverdan.....6-7 tanede ıgdırlı saglam oyuncu geldi servera bitirdim bunları ben KaNaDaL

Kabusunuz

Papucumun Bowcusu
    Sen O Charınla Daha Isyutarunun Altında Tanklık Yapamıyorsun
    Ben 69 Wizle 1 vs 1 Yapıyorum
    Vede Aynı Lv'iz
    O Kaleyi Biz Koruduktan Sonra Zor Gider.
    Ayrıca Ellis ve Saz Arkadaşları Akşam Left4Dead'a GW'de yardıma gitti noldu 5k fark attık
    Glamours - Rucha Saygılarımla..

• bekle 90 lvlını Kocum event o vurmamış ha arkadakı stafcı öldürdü o resimi cekmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai Lung

Kale içi npc den alacaksın bildiğim kadarı ile
    Bu arada jangan pot ücretlerini hotan ile aynı yap 1 haftada sun dizersin xD
    Bu arada bol bol binek dinazor al pahalı ama olsun havası var hiç olmazsa

4.5k gibi bir fiyatı var o hayvanların yani pahalı değil :) ama gp istiyor ve 1.5 saat te çıkıyor.. :)
  • Tamam gel şimdi pvp yapalım yerse.
    BU ARADA ARKADAŞLAR SORUMA CEVAP ARIYORUM ACİL OLARAK.HANGİ SAAT ARALIKLARINDA ALABİLİRİM BU PARAYI.
  • Dışardaydım Yeni Geldim Sizi SERverden silecem Zaman Ben Igdırlıyım İsmim gökhan soy adım Şur 14 kasım Mah kalıyorum Eskısehirde okuyorum Delikanlımısın gelin....

Orda pwp Gelelim Ben 68 lvlım siz 5-6 kişi hepiniz 70 charsınız

suan benden 3-4 lvl öndesınız ama 90 kadar yolunuz var burada ruchamısın nesın düne kadar edımularda abicim yazıyodun....

Igdırlı hepsi Bu servera geliyor Başınıza Bela olacaz Göreceksınız O serverdan silecem sizi

Buarada ben Bowcuyum Ama ilerde Blade Olcam heyecanlanmayın fazla ümügünüzü sıkacam
  • Buarada Ben Türküm Guılde Türk haricinde kimse yok buarada sen kendi Guıldıne bak türkce yerine %70 ingilizce konuşuyorsunuz cünkü 50 playersin yarısı gavur

Oraya bi bayrak dikilecekse Onu biz türk bayragı olarak dikecez siz yarına gavura yalakalık olsun diye gavur bayragıda dikersiniz

Seni 90 lvlde forumda lvl cagıracam merak etme
  • Arkadaşlar eğer sorduğum sorunun cevabını bilen varsa yardım ederse sevinirim.İyi forumlar.
  • Gökhancım öncelikle Iğdır'ı bu işe alet etme
    Arkadaşlarım geliyor dersen daha makbule geçer
    Ayrıca birbirinizi yemeninde bi alemi yok
    Ne LifesGood tek başına kaleyi koruyabilir nede Kanadal tek başına kaleyi alabilir
    Unionun olmak zorunda ki buda 5-10 arkadaşla başa gelmez 8x50 lazım ^^
  • Ben hiç bir zaman tartışmayı başlatmıyorum.Ben konu açtım kanadal ın yazdıklarına bakın.Çocuk oldugunu belli ediyor.Ben soruma cevap arıyorum .İyi forumlar...
  • Erdinc bunlar günden birine 50 silk alıyor Günde globalda Benim adım var tanımam 1 lvl adam rev6 bile yok tanımam etmem Kendileri durmuyolar bende yardım istedim ıgdırlı bazı arkadaslarımdan basladılar suan kasıyorum onları ezik charımla Yaw Korku insanı böle edıyor işte serverda bizim guılde küfür edıyolar sabah akşam bana korkudan korku hata yaptırır unutma lifesnoob
  • hehe sende haklısın psikolojik sorunların var .Konus konus devam et
  • Ben 22 yaşındayım Küfür ettiginiz abim 28 yaşında Erdinc Beni tanır Senin cocuk oldugun Belliki günde birini Başıma bela ediyorsun adamsan ilk günde sölemiş abim şimdi bende sölüyorum 90 lvl bekle ozaman görüşelım ama sen inatla günde bi it buluyosun kendıne başıma bela edıyosun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.