Şimdi Ara

Jangan Fortrest War Para Alımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin o abin ilk bzim guilddeydi.Yani Glamours'da.Ptye almadık diye guildden küfür edince atıldı.Bana burda maval okuma.Bi soru sorduk konuyu çorba ettin .Çek git ya gel alabiliyosan al kaleyi.Burda ne sataşıyosun çocuk gibi.Konunun içine ettin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

20.12.2008 TARİHLİ EVENT RESMİ.16K yiyip yerlere düşen bir it
     Jangan Fortrest War Para Alımı

Daha dün

• Alamayacağını kendide biliyosun.Site yetkilileri bişi yapınız lütfen konuyu ne açtım nereye çekti adam...

SORUM ŞU ; JANGANDAKİ PARAYI HANGİ TARİH VE SAATLER ARASINDA ALABİLİRİM.LÜTFEN BU KONU HAKKINDA HİÇBİRŞEY YAZMAYIN.
  • BAK LİFESGOOD BENİMLE UGRASMA GUILDEKILERE SÖLE BENIMLE UGRASMAYIN 90 LVL BEKLEYIN O GÜN GELİR BİRİMİZİ SESLERİZ PWP SENIN GUILDEKILER VE SEN GÜNDE BİRİNİ SERVERDA DOLDURUP ÜSTÜME SALIYORSUN BU FORUMDA ŞAHİT OLSUN 90 OLALIM FF BİTSİN OZAMAN İSTER İSTEMEZ GÖREŞECEZ AMA SEN GUILDINE VE KENDINE BUNU SÖLE BENIMLE UGRASMAYIN BENDE SİZLE 90 KİM KİMİ YENİYOR BELLİ OLACAK BUNU SÖLÜYORUM İİ FORUMLAR DİYORUM HERKESE...
  • joymax.com/silkroad dan takip et. Onlar bizden 7saat ilerideler. Her cumartesi istediğin saatte alabilirsin parayı.
  • Vergiyi geçen hafta cuma gecesi koydum ve cumartesi günü 1m para almayı denedim vermişti.Ama bu hafta vermedi.Acaba 2haftada bir mi alabiliyoruz.
  • GUILD İLEDE GÖRÜŞTÜM KİMSE SİZLE UGRASMAYACAK SİZDE BİZLE UGRASMAYACAKSINIZ HEPİMİZ OYUNUMUZU OYNAYALIM BİZİM GUILDE KÜFÜR ETMEYIN BİZDE SİZE 90 OLALIM HEPİMİZ KİM KİMİ YENİYOR OZAMAN BELLİ OLUR.. KOLAY GELSİN İİ FORUMLAR
  • Kesinlikle soruma cevap arıyorum ben.Alacam diyen gelir perşembe günü yer belli saat belli.Alabiliyosa alır.
  • Salı Gunleri Dene Sawaş Sonrasi Oncesi...
  • kalenın 2 Turk guıldı arasında kapısılması guzel bıse ama bole rekabet olmaz bence kardes olun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: surtunme1

kalenın 2 Turk guıldı arasında kapısılması guzel bıse ama bole rekabet olmaz bence kardes olun :)

2 Türk guildi birbirini yerken yabancı bir guild kaleyi alırsa işte o zamn olan olur..
  • Kanadal perşembe gel kaleyi alabiliyosan al burda konumuzun içine ettin ya çek git bulaşma bize.Perşembe alabiliyosan alırsın oyun oynuyoruz farkına var yahu.Ben soru soruyorum cevap arıyorum senin yazdıklarına bak.
  • Baksana Benden cok senın adamların küfür yazıyor senın konuna

Ben Sana Dedigim Dedim 90 lv Bekle.... Benle Ugrasmayın Bende Sizle
  • Tamam şimdi sus yazma bu konuya bişi.Bende cevap arayım sorduğum srouya.Perşembe bekliyorum gelmeyi unutma hea.
  • konu gidici...
  • Evet arkadaşlar paray hangi saatler arasında alabileceğimi bileniniz varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  • savaş burda yaşanmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

Türk bayrağını görünce rahatsız oluyosunuz dimi.O bayrağı kalede göndere dikecem.Ben anlamıyorum.Potçunun önünde exchange atıyolar , elite çekiyolar üstümüze ama yine bunlara +5 lvl fark attık.Dün de sizin union master guildinizi dwye gömdük.Hala kale alacam diyosun.Neyinle alacan bi anlat.Gel bugün pvp yapalım senle.Yenilen charı silsin?

Türk Bayrağı demişsin ama ben bi bayrak göremedim ortada
  • her Cumartesi 00:00 (SRO Time)
  • Çok saol theemperor sonunda adam gibi bi cevap veren çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.