Şimdi Ara

Jangan Fortrest War Para Alımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle kurduğun cümlelerden ve üslubundan yaşının kaç olduğu anlaşılıyor burada kendini paralamana gerek yok.Eğer bir işi yapıcaksan yaparsın burada boş konuşmayla o dediklerin olmaz.Daha önce Glamours ile ne gibi bir hüsumetin oldu bilemem ama yazdığın cevaplar hiç hoş ve gerçekçi şeyler değil.Şunu bilki sizi serverdan sileceğim kelimesi kadar çocukça bir cümle kurulamazdı.Eğer bir guildde birlik beraberlik ve yardımlaşma varsa sen elinden gelenin en iyisini yapsan o guildi karşına bile almaya gücün yetmez.

Sevgiler

Glamours - DurzA
  • 90 leveli bekleyin Diyip Guildimdekileri Adamı Susturdum Diip herseyi Kapatamassın. Rebellion petlerinin Her gün Bizden birisini Görüpde küfür ettiğini bütün Server biliyor.

Sizin Bildiğiniz LifesNoob Dün Ellisinizi Yerlerden kaldırmadı : ))

Union Masteriniz İle yaptıgımız GW Müsabakasında fark atarark Yendik. ve sen o Aralar Küfür edip Duruyordun. noob beyinli. Yaşının 20+ Oldugunu Söylüyorsun Ama Ben inanıyorumki -18 ;)

Sen 90 FF Olana Kadar 90milyon Kere Seni ve Guildindekileri Yerlere Yatıracaz.

Guildinizdekilerin HAşa Allah Yok Dediklerini Biz pkklıyız Dedklerinide Unutmuyalım ;)

NE Olcak İşte; '' Dağdan İndim Hotana.. ''

Dün Left4 Yerlerdeydi xd Rebellion + Left4 Gelse Yİnede Yıkalmayız Ayakta Dururuz!

'' Ya Birlik Oluruz Yada Birlikte YOk Oluruz, Ya Tam Sustururuz Yada Kan Kustururuz'' ( Glamours TeaM ) SandE

• quote:

'' Ya Birlik Oluruz Yada Birlikte YOk Oluruz, Ya Tam Sustururuz Yada Kan Kustururuz'' ( Glamours TeaM ) SandE

• quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe_CaFe

• quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe_CaFe

• UP
    Bu konu alta düşmemeli
  • predatora sor. cevap verir kalesi var adamın ve senin eski arkadaşındır muhtemelen.
  • Arkadaşım gidin pvp de çözün olayı
    bitsin artık bu kavga!YADA .............Fight!
  • Phoneix LifesGood Adımı Yaz Su Servera

En Kısa Zamanda Düşünüyorum Siz 90 Olun Bana Bi Wizard Char Lazım Gerisi Bahane ^^

Kolay Gelsin Paranın Nasıl Cekildiğini Ögrenirim En Kısa Zamanda
  • ooo bekleriz gel buyur yerin hazır guildde
  • Oooohooo metin gene kıskananlar başlamış gereksiz gereksiz konuşmalara hera'da olduğu gibi kıskançlık böle birşey olsa gerek
    Ama onlar açısındanda dusun ellerinde koca bir hiç var ama sizde Kale
  • Teşekkürler Charı Acmıstım Zaten Buraka Söyledim de :)

Artık Sp Farmla Başlarım Hele Siz Bi 90 Olun Bende Biraz Para Biriktireyim :)
  • ne kadar aralıklarla ne kadar para gelirki :S :D ben guildden haraç kesmem lazım en çok işi ben yapıyorum =)
  • Konuya bak nerden nereye gelmiş . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kale2

quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

20.12.2008 TARİHLİ EVENT RESMİ.16K yiyip yerlere düşen bir it
     Jangan Fortrest War Para Alımı

Bu Sözcüğünle Ne Mal Oldugun Belli o Adam İt İse Sen Nesin Tahmin Edemiyorum ? İtin Üstündeki Minicik Bit ?

senin düşüncen bu fakat bu adamın bana , anneme ve bacıma ettiği küfürleri görsen böle düşünmezdin . İyi forumlar...

• Arkadaşım Bak Arabi Bakıyorum Oyunda Oldugu gibi burdada Kendıne adam bulmuşsun giren küfür ediyor ve diyorsun bu adam benım anama bacıma küfür ediyor Ben konuda 1 kere olsun küfür etmedim maşşalah sen ve arkadasların agzından düşmedi küfür konuya yazmayacam dıyorum ama durmuyorsunuz yerinizde ayıp Konuyu Ben kapattım dedimde Beklyın 90 olalım hepimiz pwp video cekip foruma veririz..

ii forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan7676

Arkadaşım Bak Arabi Bakıyorum Oyunda Oldugu gibi burdada Kendıne adam bulmuşsun giren küfür ediyor ve diyorsun bu adam benım anama bacıma küfür ediyor Ben konuda 1 kere olsun küfür etmedim maşşalah sen ve arkadasların agzından düşmedi küfür konuya yazmayacam dıyorum ama durmuyorsunuz yerinizde ayıp Konuyu Ben kapattım dedimde Beklyın 90 olalım hepimiz pwp video cekip foruma veririz..

ii forumlar

Birincisi , ben küfür etmem. (Gerekmediği takdirde) . Beni tanıyan tanır , ben adamda bulmadım . İkincisi bu salak tartışmayı çıkaran sensin. Peki 90da görüşelim diyosan görüşelim ama emin ol haksız biri hiç bi zaman kazanamaz... İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 22 Aralık 2008; 10:51:53 >

• Allah Allah , muhabbetlere bak Bende mi geçsem ne yapsam , aynı bizim eski diyaloglar birileri bayrağı taşır diğerleri hazmedemez sonra sebebi tam belli olmayan bir kavga çıkar ve hasta olduğum cümle şimdi değil 70 i bekle 80 i bekle 90 ı bekle koçum o zaman hesaplaşacağız , 90 gelir sp farm ın bitmesini bekle derler serverda kalmaya niyetlendin diyelim bir iki kere seni öldürüler ego tatmini en sonunda bu muhabbet huzura kavuşur ama kötü tarafı bakmışsın ki çok zaman geçmemiş ne kavgayı yapanlar serverda ne başkası neden nefret ettiklerini bile hatırlamıyorlar bile birbirlerinden , peh bırakın bu hikqayeyi ben söylüyorum işte size sonunu oyundan zevk almaya bakın kan davasına dökmeye gerek yok işi.
  • up up bu konu düşmemeli bu konu rekor kıracak ! xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

20.12.2008 TARİHLİ EVENT RESMİ.16K yiyip yerlere düşen bir it
     Jangan Fortrest War Para Alımı

bu charin yan buildi ne herhangi bi buf göremedi xbow mu yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.