Şimdi Ara

Eşleştirme sistemi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben yeni sayılabilecek bir oyuncuyum. hero pool um fazla geniş değil haliyle birkaç ay öncesine kadar sürekli random oynuyordum. farkettimki sağ-tık ile damage veremeyen herolarla yeterince farm yapamıyorum. son zamanlarda sık sık antimage ve phantom lancer oynuyorum fakat sürekli 4 kişi stacklerle aynı oyuna düşüyorum. beni takımdan soyutluyorlar yardım çağrılarıma kulak asmıyorlar. haliyle karşımdaki ortalığı biçince flameler başlıyor.
    Benim asıl sıkıntım sürekli stacklerle oyuna girmek. maç sonunda maç kalitesini sorunca 1 yıldız veriyorum ve hala stacklerle giriyorum bunun nedeni veya çözümü nedir lütfen yardım edin. teşekkürler.

• BobRoss61 kullanıcısına yanıt
    Genelde, ranked dışında solo girersen, full solo vermeye çalışır, olmazsa, 2-1-1-1 verir, o da olmazsa 4-1 verir. (2-2-1 hic görmedim). Sorun bunları senle eşleştirirken yakın yetenekte yeterli adam bulmak, üstüne yanına 4 solo yetmiyor, kural olarak 2 takımın oyuncu patterni aynı olmalı, yani siz 5 solo iseniz onlar da 5 solo, siz 3-2 iseniz onlar da öyle. Dolayısıyla millet unrankedda çok fazla solo girmediği için (aynı region dil seçenekleri, yakın mmr vs), genelde 4-1 veya 2-1-1-1 eşleşirsin. 4-1 gerçekten biraz problem oluyor zira genelde sana atılır bütün suçlar, adam arkına mı kızacak? Solo ranked denemeni tavsiye ederim, hem oyun stili ve şekli çok farklı unrankeddan.

Oyun sonu star ve evaluationlar daha fonksiyonel değil, yani bir sonraki seni eşleştirme konusunda şu anda etkisiz, sadece global olarak istatistik amaçlı varlar. İlerde yüksek yıldız alanlar yüksek yıldızlarla girebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 26 Temmuz 2015; 17:12:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 kişi girenler sana niye carry bırakıyor o da ilginç olmuş. Carry şu oyundaki açık ara en sıkıcı sınıf. Oyunun %90 ı gold farm ile geçermi be :D

diyorum ama arkadaşlarla girince bana carry dayatıyorlar.. Zaten bir süre sonra koridorum boşaldığından, onlarda roam yapıyor.. Onlar eğleniyor, bende split push yapıp, oyunun son savaşlarına anca katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroPhageAB

Genelde, ranked dışında solo girersen, full solo vermeye çalışır, olmazsa, 2-1-1-1 verir, o da olmazsa 4-1 verir. (2-2-1 hic görmedim). Sorun bunları senle eşleştirirken yakın yetenekte yeterli adam bulmak, üstüne yanına 4 solo yetmiyor, kural olarak 2 takımın oyuncu patterni aynı olmalı, yani siz 5 solo iseniz onlar da 5 solo, siz 3-2 iseniz onlar da öyle. Dolayısıyla millet unrankedda çok fazla solo girmediği için (aynı region dil seçenekleri, yakın mmr vs), genelde 4-1 veya 2-1-1-1 eşleşirsin. 4-1 gerçekten biraz problem oluyor zira genelde sana atılır bütün suçlar, adam arkına mı kızacak? Solo ranked denemeni tavsiye ederim, hem oyun stili ve şekli çok farklı unrankeddan.

Oyun sonu star ve evaluationlar daha fonksiyonel değil, yani bir sonraki seni eşleştirme konusunda şu anda etkisiz, sadece global olarak istatistik amaçlı varlar. İlerde yüksek yıldız alanlar yüksek yıldızlarla girebilir.

hocam rank e hazır hissetmiyorum kendimi 29seviyeyim. hala öğrenmeye çalışıyorum.

@Durruk
    hocam açıkçası farm yapmayı eğlenceli buluyorum yani sıkıntı değil. eğer support picklersem takımda core olmuyor bazen süre bitip gold kaybettikten sonra alakasız pickler geliyor falan.

tek girip zevk almaya çalışıyorum fakat izin vermiyorlar.

• BobRoss61 kullanıcısına yanıt
    Sonuçta belirli bi seviyede oynamadan oyunu doğru düzgün öğrenemeyeceksin. Tavsiyem iyi biriyle gir. Ya da ranked gir. Unranked gamelerde ancak oyuna alışırsın kas hafızası felan gelişir.
  • madem onlar seni soyutluyor sen de onlardan kendini soyutla. observer ward al 6 dakikada bir dik ve 50 dakika boyunca farm yap :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanka -- 28 Temmuz 2015; 15:40:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcanka

madem onlar seni soyutluyor sen de onlardan kendini soyutla. observer ward al 6 dakikada bir dik ve 50 dakika boyunca farm yap :)

Kesinlikle ise yariyor en sevdigim carry oynama stillerinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Seçimi Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcanka

madem onlar seni soyutluyor sen de onlardan kendini soyutla. observer ward al 6 dakikada bir dik ve 50 dakika boyunca farm yap :)

ward a kalmıyorki iş ben bot tier2 ye ittirirken karşı tarak baracklara geliyor haliyle 30 maksimum 35 dakikaya bitiyor.

4 stack oyunlara denk gelmemek için yapabileceğim bir şey yokmu tek başıma yani?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.