Şimdi Ara

Esnafa “konum vergisi” geliyor: Ödemeyene ceza kesilecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle olur ama direkt de sokuyorlar zaten artık yalama yaptı. Direkt veya dolaylı fark etmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SVİHS ! Sapla bakanım ve AKMHPKK... Elleriniz dert görmesin, eğitim/nasihat ile adam olmayan toplumu sopa ile adam ediyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 5 Aralık 2024; 11:02:42 >
  • Madem bir konumunuz var ödeyin vergisi. İtibardan tasarruf olmaz.

• Gördüğüm en acayip vergi fikirlerinden birisi, acaba nasıl geldi akıllarına...

• osuruk vergisi ne zaman

• Ülke tarihinde, hatta Osmanlı tarihinde, hatta Selçuklu tarihinde bile, dünyada da hiç bir yerde görülmemiş vergiler gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 5 Aralık 2024; 11:18:4 >
  • kafayı yemişler awq.

• Yazdım yazdım sildim. B*ku çıkmadı mı artık

• Bu verginin ismi bu olmaz
    Kesin bir iki harf değişiktir.

İyi oluyor. İyi.
    Az bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl muhtemel vergi çeşitleri veya artışı Ocak ayında. Ve enflasyonu düşük çıkarmak için enerji başta olmak üzere zamlar Ocak ayına ertelendi. özel sektör zaten asgari ücret maliyetini mazeret göstererek zamları Ocak ayında kökleyecek.

• Vatan hayinliği yapmayın, bu vergiler savunma sanayinde kullanılacak.

• 2025 İN EN BÜYÜK ANSÜRD ZOOOOOOOOOOORRRT VERGİSİ GELİYOR METREKÜP BAŞINA 250 TL HEM MİLLETE HEM BÜYÜKBAŞLARA OZON DELME KARBON VERGİSİ :)))))

• Hizmeti veren harita firmaları, vergiyi alan devlet ne güzel

• saka sandim basta bu ne garip bir vergi??

• O Kadar Çok Sevindim ki Anlatamam. Çok İyi Olmuş. Süleyman Soylunun Dediği Gibi Ohhh Ohhh Ohhh. İçimin Yağları Eridi. Temu ya Ek Yurt Dışı alışverişleri Vergi Kanunu Çıkınca Sevinen Esnaflara İyi olmuş ama Alınan Miktar Çok Az Olmuş. Hep Tüketiciye mi Girecek. Biraz da Kazık Esnaflara Girsin...

• Yakında whatsapp'tan konum atanlara da vergi çıkarır bunlar  

• Cevdet Yılmaz Yalan dedi endişeye mahal yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşılan kaynaklardan TBMM tutanağında böyle bir bilgiyi göremedim. Hemen gaza gelmeyin bence.

• Kimse yanlış anlamasın ama artık yaşanacak ülke olmaktan çıktık. Göçmenler bir yandan, vergiler ve hayat pahalılığı diğer yandan. Ayrıca satılan ürünler hem dandik hem de pahalı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.