Şimdi Ara

Esnafa “konum vergisi” geliyor: Ödemeyene ceza kesilecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Desteğe destek bizden de...

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Ya bu millet uyanamadı, halen bu oltaya geliyor. Mehmet Şimşek orada sadece süs, biblo. Vergiyi AKP HÜKÜMETİ getiriyor, RTE istiyor bunu. Şimşek de sonuçta RTE'nin atadığı adam. Sanki Şimşek'ten önce hükümet vergiyi köklememiyormuş da Şimşek gelince başlamış gibi yazmışsın. Bu hükümet berbat, hükümet! Şimşek sadece bunların adamı. Şimşek sadece bunların batırdığı ekonomi için seçtikleri bir günah keçisi bir tampon. Bütün sorumluluğu Şimşek'e attığına göre AKP'nin günah keçisi seçme stratejisi işe yaramış demek ki. Şimşek'in hiçbir suçu günahı yok demiyorum ama asıl sorumluları görmek gerekir diyorum. Hastayım şu "RTE iyi ama çevresi kötü" algısına. Sanki RTE'nin çevresi gökten zembille inmiş, sanki kendi atadığı ve ataddırdığı adamlardan oluşmuyormuş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam size hak veriyorum herşeyin başı Rte zaten. Ayrıca dediğiniz gibi Rte iyi çevresindekiler kötü algısına bende uyuz oluyorum sonuçta tek adam rejimi var o izin vermeden çişe bile gidemezler. Mehmet Şimşek diğerlerine göre aşırı itici ve baskın bir karakter belki az çok bazı kararların alınmasında belirleyicidir yoksa zamanında Halk bankasını soyan ve rte tarafından şutlanan bir adamın tekrar göreve gelmesine anlam veremiyorum. Daha önce göreve geldiğinde işçilerin yıllık izin ve kıdem tazminatı haklarına da göz dikmişti o yüzden öylw yazdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

İnsanlar habere neden sövüyor bir de onu sorgula bakalım.

• Güldür Güldüryoutube
    O Şeyden De Mi Vergi Alacağız? 😁 #Shorts #bkm #komedi #güldürgüldürshow
    https://www.youtube.com/shorts/HKPBjbFtcCI

• Hükümet nasıl daha kendime sövdürtebilirim diye düşünürken bu yolu bulmuşlar

• snomask kullanıcısına yanıt

Yav sanki mevcutta hiç saçma vergilerimiz yokmuş gibi yazmışsınız. Yükseltme de bir yere kadar. Vergiyi küçük göstermek ve alıştırmak için bir taraftan yeni vergi resim ve harçlar uydurmak gerekiyor. Yapılmaya şey değil.

• Bence özel bir kurum var burada çalışnlar her gün oturuyor ne vergisi alabiliriz diye liste çıkarıyor. Birileride içerisinde akla yatanları seçiyor. Bu vergi seçilmiş bence seçilememişleri düşünemiyorum bile.

Ha bu verginin esnafa bir zararı olmaz, onlar yine vatandaşa dayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 5 Aralık 2024; 14:0:51 >
  • Vergi vergi ve zam zam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alternatif olarak faturalara oksijen vergisi eklensin %20. Ödemek istemeyen nefesini tutar. Şu vergiden daha mantıklı bence.

• Nisan şakası dicem nisanda değiliz..

• 1 milyon 750 bin TL yi hangi işletmeden alacaklar acaba nasıl bir paradır bu? Sadece konum için verilecek nasıl bir şey bu inanılmaz? Mesela burger king gibi işletmelerden alsalar her birinden bunu vatandaşa menü fiyatlarına yansıtırlar ki. Bize giriyor gene giren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 5 Aralık 2024; 16:22:8 >
  • khanja kullanıcısına yanıt
    Esnafa mi giydirdin, esnaf cocuguyum ama savunamicam valla bunca yurt disindan fahis vergilerden sonra yerli esnafi (: asgari ucretli ve esnafa kolay kolay dokunulmaz diye dusunuyorum. Bkz. Taksiciler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın cezaları

• Yeter artık diyecek bir babayiğit yokmu arkadaş. Milletine bu kadar eziyet eden başka bir hükümet varmı dünyada çok merak ediyorum.. .

• Eğitim seviyesinin yüksek olmasını gerektiren bir konu bu. Çünkü çoğu kişi konuyu anlamamış.

Herkesin anlaması için bir tanımlama yapılması gerekiyor.

Çoğu kişi konuyu şöyle algılamış. Bir örnek üzerinden açıklayalım; Örneğin Google üzerinden bir şeyi her arama başına vergi getirilmiş gibi algılamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 5 Aralık 2024; 17:24:33 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.