Şimdi Ara

Esnafa “konum vergisi” geliyor: Ödemeyene ceza kesilecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşi sözlükte ''mehmet şimşek'e alternatif vergi önerileri'' diye başlık var. Orada bile bu kadar saçma bir vergi önerisi yoktur. :D
    ekşi sözlük
    mehmet şimşek'e alternatif vergi önerileri
    https://eksisozluk.com/mehmet-simseke-alternatif-vergi-onerileri--7907259?p=367

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 5 Aralık 2024; 11:46:32 >

• öyle bir vergi ki bir tane destekçi çıkıp savunamamış bile Esnafa “konum vergisi” geliyor: Ödemeyene ceza kesilecek 

• Saray her adımda kendini aşmaya devam ediyor. Bu kadar da saçmalayamazlar dedikçe daha saçma ve komik vergiler icat ediyorlar. Hatta bu konum vergisi AKP tarihinin en komik vergi icadı olabilir.Esnafa “konum vergisi” geliyor: Ödemeyene ceza kesilecek  benim asıl korkum Google bize bakıp harita uygulaması için abonelik sistemi falan getirmez umarım. Yani haritada konum bulmak için vergi ödeyen aylık 6.99 doları da öder yani neden olmasın

• EjderLefLef kullanıcısına yanıt

Destekliyoruz kardeşim.

Nasıl halkımız yurt dışı alışverişe anlayış gösteriyorsa, esnafımız da anlayış gösterecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalanlandı bu haber. böyle saçma bir vergi de olmazdı zaten. varolan vergileri yükseltmek daha kolay bir çözüm

• Şaka olsa gerek...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, NTV'nin canlı yayınında söz konusu iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. "Esnafın konum paylaşımından dolayı ücret alınması söz konusu değil. Bir düzenleme var. Coğrafi Bilgi Matriksi'nden bilgi alarak gelir kazananlar ile ilgili düzenleme. Esnafın konumunu paylaşması ile hiçbir ilgisi yok."

• Yanfo kullanıcısına yanıt
    buda işin koruma bedeli oluyor demek

• Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın.

• Ha gayret bi leylek kaldi

• Esnafa “konum vergisi” geliyor: Ödemeyene ceza kesilecek
  • Bunu haber diye yayıyırsunuz yazıklar olsun böyle uydurma haber yayrsanız takipten çıkarım. Biz teknoloji haberi için takip ediyoruz.

• Yine fondaş medya ve trollerin gazına geldim.

Hayatları yalan.

Esnafa gelen böyle bir vergi yok.

SON DAKİKA! Esnafa 'ücretli konum' iddiasına yalanlama! Gerçeği yansıtmıyor - Ekonomi Haberleri

• Bu haber gerçek olamaz. G.tlerinden vergi uydurur hale geldiler. Yakında devlete ait bir mekanda fotoğraf çekme vergisi de koyar bunlar.

• Başlıkta geçen haberimsi şeyin yalanlandığını başka bir siteden okudum dedim ki şimdi bu DH'de haber olmuştur altına da yardırarak neler neler yazmışlardır dedim baktım hakikaten yazılmış :)))) , şaşırtıcı bir şekilde yorumların az olması hızlıca yalanlanmasından yoksa bu kadar az yorum olmaması lazımdı.:))

Şakası bir yana insan güne zamla sarsıcı bir haberle yada insanı geren bir vergi haberiyle başlamadımı kendisini eksik hissedebiliyor kahvaltı yapmandan çıkmak gibi bir şey. :))))

Asparagas haberlerin bir şekilde engellenmesi lazım, caydırıcı olması gerekiyor, şimdi o kadar sövdün saydın peşinden haber yalanmış dediler insan kendisini kötü hissede ortada büyük mağduriyet var... :))

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Dostum insanların sövdüğü doğru ya da yalan olması değil, böyle bir vergiyi getirecek kadar gözü dönmüş bir hükümetimizin olması. 20 yıl önce desen s***** lan ordan diyecek insanlar bugün bunun geleceğine inanmaları gayet doğal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun esnafla alakası yok. Editörün hayal gücüne hayran kaldım.

Bu teknik bir konu. Cağrafi verilerin satışı ile alakalı. Tabi devlet bedava verse daha iyi olurdu. Esnafa “konum vergisi” geliyor: Ödemeyene ceza kesilecek 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.