arklar biz mahalleden arklarla esn afın tel nosunu alıp tabeladan bi işletiozzz.berberi bakkalı filan... çok komedi oluyo.geçen marketi aradık deterjanların arasından fil çıkmış filan dedik kontrole gelecez dedik bi komedi oldu...
quote:
Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu
iyi poh yiyon
quote:
Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu
quote:
Orijinalden alıntı: sirena
Alıntıları Göster
Bi ara odtu'lulerın telefon sakası diye bise indirmistim onlar baya guzeldi esprileri falanda kaliteliydi sizinki biraz ezik olmus sanırım...
arklar biz mahalleden arklarla esn afın tel nosunu alıp tabeladan bi işletiozzz.berberi bakkalı filan... çok komedi oluyo.geçen marketi aradık deterjanların arasından fil çıkmış filan dedik kontrole gelecez dedik bi komedi oldu...
yav sen akıllanmayacakmısın olum?
quote:
Orijinalden alıntı: sirena
Alıntıları Göster
telefon oyuncak değildir.bence birdaha böyle bir işe kalkışmayın.Belki siz telefonu işletirken o anda, birisi acil olarak arayabilir ve meşgule düşer... bir şeyi yapmadan önce, kendinize yapılsa nasıl olurdu bunu düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: deville
telefon oyuncak değildir.bence birdaha böyle bir işe kalkışmayın.Belki siz telefonu işletirken o anda, birisi acil olarak arayabilir ve meşgule düşer... bir şeyi yapmadan önce, kendinize yapılsa nasıl olurdu bunu düşünün
Alıntıları Göster
sonra tv tamircisini aradık .tv erotik film izlerken bozuldu hacıdan geldii için olabilirmi dedik.sonra adam şaşırdı.biz dedik tv ye abdest aldıralımmı.adam yoq dedi direk bana getirin yine bayaa bi güldük ya
quote:
Orijinalden alıntı: serhat__fb
sonra tv tamircisini aradık .tv erotik film izlerken bozuldu hacıdan geldii için olabilirmi dedik.sonra adam şaşırdı.biz dedik tv ye abdest aldıralımmı.adam yoq dedi direk bana getirin yine bayaa bi güldük ya
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: serhat__fb
mevluth bey bu banlanan adam gene gelmiş aynı nickle ...uslanmamış aynı zamanda
quote:
Orijinalden alıntı: Carlo
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: serakin22
Alıntıları Göster
yaş kaç sekiz felanmı?
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
yaş kaç sekiz felanmı?
Alıntıları Göster
komik bişey degil adamlar size ne küfür ediyodur
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
yaş kaç sekiz felanmı?
Alıntıları Göster
evet iyi poh yiyon senin qibi bizim salaklar bizim amcanın mekanı işlettiler bir ay sonunda numara ve adreste çözüldü doooğru mahkemeyeeeee..
hahahahaha biraz daha uğraş qörürsün
quote:
Orijinalden alıntı: UndeRqRo.uNd
evet iyi poh yiyon senin qibi bizim salaklar bizim amcanın mekanı işlettiler bir ay sonunda numara ve adreste çözüldü doooğru mahkemeyeeeee..
Alıntıları Göster
eleman sen git kumda kule yap bence o daha eğlenceli olur
quote:
Orijinalden alıntı: UndeRqRo.uNd
Alıntıları Göster
Sizler o 112 yi arayıp meşgul eden tiplerdenmisiniz yoksa daha o seviyeye gelemedinizmi. Dışarı çıkıp top felan oynasanıza yada saklanmaç sizinkiler dışarı çıkmanızı yasakladımı yoksa.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
iyi poh yiyon
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: potasium
iyi poh yiyon
Entellerin mekana takılıyorsun bakıyorumda...
Yoksa sende mi entel oldun
quote:
Orijinalden alıntı: alex73
Sizler o 112 yi arayıp meşgul eden tiplerdenmisiniz yoksa daha o seviyeye gelemedinizmi. Dışarı çıkıp top felan oynasanıza yada saklanmaç sizinkiler dışarı çıkmanızı yasakladımı yoksa.
Alıntıları Göster
Yaw hocam bu dediğn tarz işletmeyi bizde daha önceden yapmıştık ama sonrasında acayip vicdan azabı çektim allah bizi affetsin bu tarz işler hiç güzel değil bu olayı senin cağlliğine veriyorum umarım bir daha yapmazsın insanların ekmek kazandığı işle telefon açarak dalga geçmek çok ayıp bir insana yakışmaz yaptığım yanlış aklıma geldikçe hep kendime kızarım nasıl böyle birşey yaptım diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Carlo
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nexus1
quote:
Başka bir nickiyle görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme