Şimdi Ara

esnafı telefon ile işletiozzzz :))))))))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar biz mahalleden arklarla esn afın tel nosunu alıp tabeladan bi işletiozzz.berberi bakkalı filan... çok komedi oluyo.geçen marketi aradık deterjanların arasından fil çıkmış filan dedik kontrole gelecez dedik bi komedi oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

iyi poh yiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

• quote:

Orijinalden alıntı: sirena

Alıntıları Göster
    Bi ara odtu'lulerın telefon sakası diye bise indirmistim onlar baya guzeldi esprileri falanda kaliteliydi sizinki biraz ezik olmus sanırım...

• quote:

Alıntıları Göster
    YAZIK YA, AYIPTIR

• quote:

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell de çalışan (tim)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat__fb

arklar biz mahalleden arklarla esn afın tel nosunu alıp tabeladan bi işletiozzz.berberi bakkalı filan... çok komedi oluyo.geçen marketi aradık deterjanların arasından fil çıkmış filan dedik kontrole gelecez dedik bi komedi oldu...

yav sen akıllanmayacakmısın olum?

• quote:

Alıntıları Göster
    telefon oyuncak değildir.bence birdaha böyle bir işe kalkışmayın.Belki siz telefonu işletirken o anda, birisi acil olarak arayabilir ve meşgule düşer... bir şeyi yapmadan önce, kendinize yapılsa nasıl olurdu bunu düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: deville

telefon oyuncak değildir.bence birdaha böyle bir işe kalkışmayın.Belki siz telefonu işletirken o anda, birisi acil olarak arayabilir ve meşgule düşer... bir şeyi yapmadan önce, kendinize yapılsa nasıl olurdu bunu düşünün

Alıntıları Göster
    sonra tv tamircisini aradık .tv erotik film izlerken bozuldu hacıdan geldii için olabilirmi dedik.sonra adam şaşırdı.biz dedik tv ye abdest aldıralımmı.adam yoq dedi direk bana getirin yine bayaa bi güldük ya

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat__fb

sonra tv tamircisini aradık .tv erotik film izlerken bozuldu hacıdan geldii için olabilirmi dedik.sonra adam şaşırdı.biz dedik tv ye abdest aldıralımmı.adam yoq dedi direk bana getirin yine bayaa bi güldük ya

Alıntıları Göster
    quote:

mevluth bey bu banlanan adam gene gelmiş aynı nickle ...uslanmamış aynı zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: Carlo

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: serakin22

Alıntıları Göster
    yaş kaç sekiz felanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

yaş kaç sekiz felanmı?

Alıntıları Göster
    komik bişey degil adamlar size ne küfür ediyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

yaş kaç sekiz felanmı?

Alıntıları Göster
    evet iyi poh yiyon senin qibi bizim salaklar bizim amcanın mekanı işlettiler bir ay sonunda numara ve adreste çözüldü doooğru mahkemeyeeeee..

hahahahaha biraz daha uğraş qörürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

evet iyi poh yiyon senin qibi bizim salaklar bizim amcanın mekanı işlettiler bir ay sonunda numara ve adreste çözüldü doooğru mahkemeyeeeee..

Alıntıları Göster
    eleman sen git kumda kule yap bence o daha eğlenceli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

Alıntıları Göster
    Sizler o 112 yi arayıp meşgul eden tiplerdenmisiniz yoksa daha o seviyeye gelemedinizmi. Dışarı çıkıp top felan oynasanıza yada saklanmaç sizinkiler dışarı çıkmanızı yasakladımı yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

iyi poh yiyon

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: potasium

iyi poh yiyon

Entellerin mekana takılıyorsun bakıyorumda...

Yoksa sende mi entel oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: alex73

Sizler o 112 yi arayıp meşgul eden tiplerdenmisiniz yoksa daha o seviyeye gelemedinizmi. Dışarı çıkıp top felan oynasanıza yada saklanmaç sizinkiler dışarı çıkmanızı yasakladımı yoksa.

Alıntıları Göster
    Yaw hocam bu dediğn tarz işletmeyi bizde daha önceden yapmıştık ama sonrasında acayip vicdan azabı çektim allah bizi affetsin bu tarz işler hiç güzel değil bu olayı senin cağlliğine veriyorum umarım bir daha yapmazsın insanların ekmek kazandığı işle telefon açarak dalga geçmek çok ayıp bir insana yakışmaz yaptığım yanlış aklıma geldikçe hep kendime kızarım nasıl böyle birşey yaptım diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carlo

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nexus1

quote:

Başka bir nickiyle görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.