Şimdi Ara

telefon satıcıları telefonları nereden toptan alır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
23.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece meraktan soruyorum. 50m2 bir yer işleten küçük esnafın ithalat yapması mümkün değil. illaki bir toptancısı vardır ama internette aradım bulamadım bilgi. Sizin bir bilginiz var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefoncular Telefonları Nereden Toptan Alır?

Telefon satıcıları, stoklarını çeşitli kanallardan toptan olarak temin ederler. İşte en yaygın kaynaklardan bazıları:

• Distribütörler: Samsung, Apple ve Huawei gibi markaların yetkili distribütörleri, telefon satıcılarına toptan fiyatlarla telefonlar sunar.
    • İthalatçılar: Yurt dışı üreticilerden telefonları toptan olarak ithal eden şirketler vardır. Bu şirketler genellikle daha düşük fiyatlar sunabilir ancak gümrük vergileri ve nakliye maliyetleri olabilir.
    • Toptancılar: Birden fazla markanın telefonlarını toptan fiyatlarla satan şirketlerdir. Bu toptancılar genellikle küçük işletmeler ve bireysel satıcılara hizmet verir.

Önde gelen toptancılar arasında KVK, Delta ve birçok diğer şirket bulunur. Toptan fiyat listesi almak için bu şirketlerin web sitelerini ziyaret edebilir veya doğrudan onlarla iletişime geçebilirsin.

Telefoncuların toptan fiyatlarla telefon almaları için genellikle belirli bir hacimde satın almaları gerekir. Ayrıca, işletmelerinin resmi bir şekilde kayıtlı olması ve gerekli belgeleri sağlamaları da gerekebilir.

Toptan telefon fiyatları, marka, model ve satın alınan miktara göre değişebilir. Bu nedenle, farklı toptancılardan fiyat karşılaştırması yapmak ve en iyi fırsatı bulmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İndirimleri bekliyorlar sanırım yada aldığı fiyata kar katıp satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte nereden alıyorlar sıfır malları?bizim gibi hepsiburada.com'dan almadıkları belli. mesela her telefondan 5 tane 20 çeşit toplam 100 telefon alacak toptan. kimden alır? ne kadar kar payı vardır?
  • Hocam bi firma vardi sadece belgesi olan bayiler aliyodu cok daha uyguna adini unuttum devlete ait yada kurumsaldi sanirsam bulursam yazarim bende cep telefonu bolumunde denk gelmistim her onune gelen alamiyor yanliz
    Edit: fonotel mis hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan58 -- 18 Aralık 2014; 1:15:02 >
  • Delta servis gencpa gibi yerler var.bayilik alıyorlar
  • kucuk bir esnafin ihracat yapmasi zaten imkansiz bir olay.genpa kvk gibi ithalatci firmalardan bayilik almak cok zor bir is cunku bu firmalar ayda en az 400 telefon alitsan bayilik verir ve bankada en az 150bin lira teminat ister yani bayilik almak da zor istir.kucuk telefincularin ekseriyeti(ben dahil) bayilik alan bu bizden cok daha zengin bu telefonculardan aliriz misal biz elazigdayiz telefon aldimiz kisi diyarbakirli bir telefoncu orda kvk bayiligini almis ve haftada bir kangoo arabasina telefonlari doldurup diyarbakirdan elaziga yaklasik tane telefoncuyu geze geze gelir bizde ondan istediklerimizi(en fazla 15-20 cihaz) pesin para verip aliriz ort. bir cihazdan karimiz 40 liradir oda bazen musteriyi kaptirmamak icin pazarlik sonucu 5-10 lira kara telefon veririz. cogu zaman buna ragmen teknosadan ucuza telefon veririz(fiyat karsilastirmasi yapiyorum) ama teknosa ayda bir iki defa bizim alamadigimiz fiyatlara cihaz satar bir iki modelde bu yuzden adi cikmistir

• bilgiler için çok teşekkürler. şunun için sordum ben ;

gittigidiyor'dan 1600 TL'ye bir telefon aldı arkadaşım geçenlerde (ithalatçı firmaymış satan kişi), fakat bulunduğum şehirdeki tüm telefoncular 1900-2000 TL arasına satıyordu aynı telefonu. Gerçekten çok ilginç.

yani bu durumda telefoncular 1550'den alıp 1900'e mi itelemeye çalışıyorlar, yoksa 1800 civarı bir fiyattan alıp mı 1900'e satıyorlar? ( marka xperia z2)

eğer 1. şık doğru ise çok büyük kar payı var bu işte gerçekten. Her telefondan 300-400 tl gibi bir kar miktarı ortaya çıkıyor.
  • Tutturabildigine satıyorlar kaca aldıklarını bilemem ama internet ortamında satanda çok olduğu icin fiyatlar illaki düşük oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: byob

bilgiler için çok teşekkürler. şunun için sordum ben ;

gittigidiyor'dan 1600 TL'ye bir telefon aldı arkadaşım geçenlerde (ithalatçı firmaymış satan kişi), fakat bulunduğum şehirdeki tüm telefoncular 1900-2000 TL arasına satıyordu aynı telefonu. Gerçekten çok ilginç.

yani bu durumda telefoncular 1550'den alıp 1900'e mi itelemeye çalışıyorlar, yoksa 1800 civarı bir fiyattan alıp mı 1900'e satıyorlar? ( marka xperia z2)

eğer 1. şık doğru ise çok büyük kar payı var bu işte gerçekten. Her telefondan 300-400 tl gibi bir kar miktarı ortaya çıkıyor.

1900'e satan kvk satar 1600 e satan yan ithalat satar birinin servisi turkiyenin en iyi servisidir yani kvk veya genpa digeri orn. Delta ithalattir 300 liralik fark budur inanin telefon gibi bir urunde bu kadar farketmesi imkansiz kimse bir telefondan 300 lira kar etmez en iyi kar fazla 100 liradir

• evet baktım servis delta görünüyor. çok mu kötü bu delta servis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

evet baktım servis delta görünüyor. çok mu kötü bu delta servis?

inan şuana kadar deltadan sadece 2-3 cihaz sattığım için servis durumunu hiç bilmiyorum yanıltmış olmayayım bunu direk delta servis diye aratırsan daha yardımcı olur.tek bildiğim kvk yada genpa nın deltaya göre daha kaliteli bir servis imkanı ve daha geniş servis ağının olmasıdır KVK yada Genpa servisleriyle yıllardır hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.