Şimdi Ara

ESPN fast break oyunu (günlük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıdaki linkten bu oyuna ulaşabilirsiniz. Çok zevkli bir oyun. Günlük ve haftalık takım kurabiliyorsunuz.
    http://games.espn.go.com/fastbreak/frontpage

Bu başlığı günlük oyuncu seçimlerimizi tartışmak amacı ile açtım. birbirimize bilgi aktarımı yaparsak daha zevkli bir hal alabilir bu oyun. bir çok ünlü isimde bu oyundalar. mesela murat kosova (minnesota linyitspor takımı ile) ve orkun çolakoğlu (valideçeşme lakers takımı ile) gibi.

bu günkü maçlar şöyle: ikinci yazılan takım ev sahibi takımdır.

Boston @ Indiana
    Memphis @ Orlando
    Washington @ New Jersey
    Golden State @ San Antonio
    New Orleans @ Minnesota
    New York @ Milwaukee
    Seattle @ Utah
    Portland @ Dallas
    Denver @ LA Clippers

benim takımım:

1- Tony Parker
    2- Vince Carter
    3- Carmelo Anthony
    4- Dwight Howard
    5- Jermaine O'Neal

koç:Spurs

tony parker'ı san maçlardaki iyi performansı ve rakibin golden state gibi kendilerine göre güçsüz olması nedeniyle seçtim.
    vince carter'ı da washington'nun savunmasının zayıf ve arenas ile butler ın olmaması nedeniyle aldım
    carmeloyu denver ın skor potansiyeli olması sebebiyle
    howard ı ise playofflar da şansı olmayan ve ligin en kötü takımı olan memphis olması ve orlandonun playofflara kalabilmesi için kazanması gerek olduğundan
    jermaine i de howard a benzer sebebplerden aldım. bakalım kaç puan getirecek. bu arada dünya sıralamasında 300 küsürüncüyüm. burada bunları tartışarak birbirimize bilgi aktarımı yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_canada -- 8 Nisan 2007; 0:07:40 >

• hocam öncelikle tebrik ederim ama sezon bitiyo,inşallah seneye açıcaz bu foruma bu oyunu.burdaki potansiyel fena değil.batug.com grubunda kaçıncısın peki ben all-star sonrası ilk gün unutmuştum kadro kurmayı,şimdi onun cezasını çekiyorum ve ilk 10 a girme mücadelesi veriyorum.
    bugün bende baron-mehmet i aldım elimde patlayacağını bile bilecarter-curry bugün patlamış bakalım hedefim ilk 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 8 Nisan 2007; 9:56:41 >
  • Seneye açabiliriz.Sezonun ilk yarısı %90'lardaydım.Bu yarı 1-2 kere kaçırınca bıraktım oynamayı....
  • bu oyunda 3 defa puanlar sıfırlanıyor.
    1-ilk yarı ki zaten geçti
    2-ikinci yarı (bitmek üzere)
    3-playofflar

yani bence tam zamanı puanlar sıfırlanacak. bilmeyenler de bu süre zarfı içinde oyuna ısınır. ne dersiniz tam zamanı değil mi?
  • dün aldığım puanlar böyle:

1- Tony Parker : 19
    2- Vince Carter : 57
    3- Carmelo Anthony : 21
    4- Dwight Howard : 34
    5- Jermaine O'Neal : 17
    6- spurs : 5

toplam : 153
  • bu gün takım kurma zamanı geçti. yarın ki maç programı şöyle, ikinci takım evsahibidir:

Detroit-New York
    Orlando-Milwaukee
    Toronto -Minnesota
    Portland-San Antonio
    LA Clippers-Dallas
    LA Lakers-Denver
    Houston -Seattle
    Utah-Golden State

haydi en çok puan getirebilecekleri tahmin edelim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_canada -- 8 Nisan 2007; 17:16:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_canada

bu gün takım kurma zamanı geçti. yarın ki maç programı şöyle, ikinci takım evsahibidir:

Detroit-New York
    Orlando-Milwaukee
    Toronto -Minnesota
    Portland-San Antonio
    LA Clippers-Dallas
    LA Lakers-Denver
    Houston -Seattle
    Utah-Golden State

haydi en çok puan getirebilecekleri tahmin edelim!

deron
    kobe
    carmelo
    garnett
    nene
    orlando
    neneden çok yararlandım all-star dan sonra.pivotlarda çok iyi bir sleeper.150 alırım herhalde bu kadroyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herhangi bir kısıtlama yok mu?

bütün süperstarları alabilir miyiz?

neyse fantasy manyakları olarak bunada bi el atabiliriz..ama şuan çok çekişmeli giden yahoo fantasy lige konsatreyim
  • Tüm yıldızları alamıyorsun,ancak ilk günlerde alabiliyorsun.Daha sonra efficiency rating ile doğru orantılı olarak puanlar yükseliyor ya da alçalıyor,bu şekilde tüm süperstarları seçme olanağın olmuyor.Mesela Kobe,KG,Nash ve LeBron aldın,pivotu baya baya düşük puanlı seçmen gerekiyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Tüm yıldızları alamıyorsun,ancak ilk günlerde alabiliyorsun.Daha sonra efficiency rating ile doğru orantılı olarak puanlar yükseliyor ya da alçalıyor,bu şekilde tüm süperstarları seçme olanağın olmuyor.Mesela Kobe,KG,Nash ve LeBron aldın,pivotu baya baya düşük puanlı seçmen gerekiyor....
    o kadar aldıktan sonra pivotu da bayagı düşük alalım

ama oyun sadece günlük olması şans faktörünü çok daha öne çıkarıyor..yahoo fantasy sezonluk oldugu için gerçekten çok iyi..
  • daily-weekly seçenekleri var.fazla zamanı olmayanlar için weekly oynasın.seneye kaliteli bi lig kuralım burdan, daily oynarız kapışırız bi güzel.ama oyunda kalıcı olmak için çok sabırlı bi yapınızın olması lazım.arenas dan eksi alınca bırakmak yok.mesela ben bugün deron williams dan 1 puan aldım ama alışık olduğum için normal geliyo.ama en siniride şimdi bu adam yarınki maçta 30 getirince insan kafayı yiyo orası ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

daily-weekly seçenekleri var.fazla zamanı olmayanlar için weekly oynasın.seneye kaliteli bi lig kuralım burdan, daily oynarız kapışırız bi güzel.ama oyunda kalıcı olmak için çok sabırlı bi yapınızın olması lazım.arenas dan eksi alınca bırakmak yok.mesela ben bugün deron williams dan 1 puan aldım ama alışık olduğum için normal geliyo.ama en siniride şimdi bu adam yarınki maçta 30 getirince insan kafayı yiyo orası ayrı.

haklısın dostum sabır ve oyunu bırakmamak lazım. mesela sürekli süpriz takım kuruyorsunuz ve bu sana kısa zamanda müthiş puanlar kazandırabilir. ama uzun vadede sıralamada gerilere düşmeniz olası. yani düşük puan aldığınız zaman bırakmamak lazım. 7-8 gün iyi sayılabilecek puanlar alırsanız sıralamada yükselebilirsiniz. zaten dünya sıralamasındaki yüzdelik dilimin değeri de düşmekte. çünkü kimse sürekli kusursuz takım kuramıyor. ama bu sezon şu an hypes entry diye bi adam var adam sürekli kusursuz takım kuruyor. o yüzden şu an bayağı yüksek puanda, ikinci bile fark atmış adam. bildiğim kadarıyla da ilk 50 ye ödül var.

ben mesela ilk 1 ay itibariyle dünya sıralamasında 3000 sıralarda dolanıyordum. yaptığım hatayı da biliyordum aslında ama dediğim gibi süpriz denemelerle yüksek puan almaya çalışıyordum.

quaking hatırlarsan beni sen batug.com (lordlar karmasına) çağırmıştın. iki gün önceydi değilmi. o zaman dünya sıralamasında 350. falandım hani. iki gün sonra yani şuan dünya sıralamasında 146 sıradayım. (ama nazar değmesin:)) hatırlarsın orkun çolakoğlu da son zamanlardaki yaptığı atakla yüksekdi. böyle bir oyun yani.

playoff lar başlayacak yakında. puanlar sıfırlanacak. bence kayıt olun buradan da oyunun püf noktalarını tartışırız ve belki de liderboard bile yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_canada -- 10 Nisan 2007; 21:41:06 >

• Arkadaşlar ESPN den basket seyretmek istiyormusunuz?.www.tvnor.org oraya gidin sports bolumune tiklayin espn i izleyin bedava kesinlikle reklam filan değil norveç sitesini reklammi yapacam hemde. Neyse işte buyurun. İnternational bölümüne tiklayin orda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 11 Nisan 2007; 21:37:38 >
  • alakasız şeyler yazmayın şuraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 11 Nisan 2007; 22:45:45 >
  • sağol inşallah seneye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIR JORDAN -- 11 Nisan 2007; 23:04:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.