Şimdi Ara

esporda türkiye türkler çöptür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.türkiye birincisi türk takımı sup şişko sakallı ve meta bilmeyen nofap nubuna rağmen çırpınıyor.bi not iyi onunda tipi kıroya benzediği için sevmezdim lakin tebrik etmek lazım.özellikle snow lig üstü.

• Türkçe yazsaydın, biz de anlasaydık.

Buna rağmen başlıktan dediklerini tahmin edebiliyorum ve düşüncelerine katılıyorum.
  • space soldiers hariç de !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe hocanı saygıyla andım
  • Para babaları olan abilerimiz, ne zaman minimal büçle ile maksimum kâr oranı amacını gütmekten vazgeçip oyuncu yetiştirmeye odaklanırlarsa, o zaman gelişmeye başlayacağız.

40-50 yaşındaki amcaların e-sporu bu denli sevmelerin tek amacı bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 8 Mayıs 2018; 18:0:53 >
  • E spor bidmiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet kaliteli iyi oynayan westte master olan orda burda bu olan oyuncularımız var ama takımlar dedin mi işin içine para ve çıkar giriyor işlerine geleni alıyorlar sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archer the Archer -- 9 Mayıs 2018; 14:21:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kış sezonunda gelen Korelilerin hepsi ayrıldı Sup dışında. Onlar da gidecek mi kalacak mı belli olur birkaç güne. Bakalım yine mi transfer olacak yoksa yerli oyuncuya mı yatırım yapılacak.
  • Nycha kullanıcısına yanıt
    Online Soldiers demek istedin sanırım?
    Xantares dışında hepsi çöp. Xantares zaten yabancı dil sahibi olsa o takımda durmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

Online Soldiers demek istedin sanırım?
    Xantares dışında hepsi çöp. Xantares zaten yabancı dil sahibi olsa o takımda durmaz.
    en azından dünyanın en iyi 20 takımı içerisine girebiliyoruz orada . loldeki gibi overrated kalmıyoruz hiç değilse

üstüne de paz falan da xantares kadar olmasa da gayet iyi bir oyuncu .ngin mayer calyx ise çok iyi oynamasalar da yer yer oynuyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nycha -- 10 Mayıs 2018; 1:9:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nycha kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Ben biraz fazla sert yorumladım.

Online performanslarını LAN turnuvalarına taşımalarını dört gözle bekliyorum açıkçası zira ESL Pro League'de 5. sıradalar, uzunca bir süre ilk 3'te yer sahibi oldular yanlış bilmiyorsam bu sezon. Ancak ngin'in takımda yeri olduğunu düşünmüyorum şahsen.
  • yazı bile yazamayan adamlar milleti eleştirince komik duruma düşüyorlar. kerdeşim sen önce ilkokul tahsilini tamamla sonra konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 10 Mayıs 2018; 9:6:5 >
  • Adam yazı yazma özürlü evet ama bu LoL'de dünya sahnesinde çöp olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.