Şimdi Ara

esş 2024 siralama tahmin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
9.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slash702

Serhat hoca kim

Youtube hesabı "Q Tv"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea için 2-4k arası 2023×0,75 hemen hemen. bence daha iyi gelir. daha iyi gelmiyorsa bu minvalde geliyorsa çalışan kitle sayısında geçen seneye nazaran ciddi fark var demektir. ayt matlar karşılaştırılamaz cunku

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim gördüğüm bazı yerlerde yığılmayi simule etmeye çalışmış ama çok sağlıklı çalışmıyor

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Girmedim hocam ama 40 yapardım muhtemelen matı çok aşırı zor değildi sorular

• Bu nasıl iş arkadaş sıralama tahminlerinde uçurum var resmen benim 15k çıktığı oldu 25k çıktığı oldu 35k çıktığı oldu bi türlü anlamadım gitti..
    Bu sene sıralamalar çok garip gelecek absürt yığılmalar var 70 üstü yapan sayısı geçen yıllara göre çok çok az 50 65 arası yapan herkes de 55 nete toplanmış..
    Ama forumdaki yorumlara göre cidden benim için bir hayal kırıklığı olacak :(
    Sizce 107 tyt 56 ayt ye 22 23k gibi bir sıralama gelmesi aşşırı ütopik mi olur yoksa ihtimali var mıdır bana soracak olursanız tyt nizden matematik ağırlıklı olacak şekilde 20 net civarı eksiltin ayt nize de 2 3 net fazladan koyup 2021 sıralamanızı hesaplayıp o tarz bir şey gelecektir açıklanınca burada olun gençlerr

• Arkadaşlar site siz bakarken sürekli güncelleniyordu. Tekrar bakabilirsiniz. Yığılma olan bölgeleri kimsenin tahmin etme şansı yok. O yüzden bunlar sadece tahminden ibaret. Umarım hepinizin sonucu botun verdiğinden daha iyi gelir. Hata paylarının çok ciddi olabileceğini unutmayın.

Puan hesabı çok karmaşık bir sistem ve öğrencilerin gerçek verileri olmadan yüksek hata paylarıyla yapılabiliyor. Puan hesabı bittikten sonra sıralama işin içine giriyor ki gerçek veriler olmadan kimseyi sıralayamazsınız.

Not: Saçma olduğunu düşündüğünüz bir şey görürseniz yazabilirsiniz. Hatalı veri girilen yerler olmuş olabilir.

Not2: Siteden sadece sıralamalara bakın, puanlar yüksek görünecektir, referans almayın. Zaten bir önemi yok şu durumda.

• ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    hocam ea kısmı zayıf kalmış önce 2019un aynısını gösteriyordu şimdi 2023ün aynısı.

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt

Eğer TYT'niz iyiyse ve AYT matematik düşükse botun böyle hesaplaması normal. Gerçek sonuçlarda netice böyle olmayabilir. Çünkü öngörü AYT matematik için soru başına puanın artması yönünde.

• ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    hocam 30 gibi bir şey, o kadar da düşük değil gibi bu sınava göre

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt
    şimdi baktım benim de aynı şekilde. mümkün değil bu minvalde gelmesi

• Ea 2023 le aynı gösteriyor imkansız böyle gelmesi bu ayt matematikle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2019 dan biraz kötü gösteriyor gerçekçi gibi geldi bana

• 2019 dan bile daha koyu gosteriyor şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Güncelleniyor sürekli bi 2 saate 2022'den de kötü gösterir

• Düne göre 2k geriye düşmüşüm

• Hala iyimser bu arada, bu kadar iyi gelemez

Giren öğrenci sayısının da fazlalığını göz önünde bulundurun

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt
    öyle bi fazlalık yok pek

• Dün 4900 gösteriyordu bugün 6200

• 2019 ile 2024 tahmini arasında 4k fark var bende yaklaşık (2024 daha geride)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.