55 ayt 90 tyt 92,5 obp say 46k gösteriyor oha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 21 Haziran 2024; 12:46:47 > |
esş 2024 siralama tahmin (3. sayfa)
-
-
Normal ne bekliyosun ki
-
+400k 12.sınıf sayısı arttı ve fazlalık yok pek ha?
-
33-40k arası
-
Aynısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 21 Haziran 2024; 13:29:32 >
Hocam kaynak atabilir misiniz? Ben 12.sınıf sayısının geçen seneye göre 300-400k arttığını duydum 4+4+4'ten dolayı.
-
200-220k civarı bir artış vardır varsa 300-400k yoktur zaten başvuru sayısı bile öyle ekstrem derecede değildi bu sene, msü sıralamalarındaki yığılma kişi sayısından daha çok sınavın kolaylığından dolayı oldu diye düşünüyorum ben o yüzden dedim. ekstra olarak öğrenciler de kaliteli
Başvuru sayısı 2023 te 3,5 milyondu bu sene 3 milyondu diye hatırlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katsayılar farklı olacak şekilde yapmışlar. Tyt sos ile tyt fende girdiğin netler farklı sıralama getiriyor. Netlerini örnek veriyorum: 60 net yaptım toplam. 40 türkçe 20 sosyal şeklinde, zaten aynı net diyerek hesapladıysan ve ertesi gün bunu 40 mat 20 fen şeklinde yaptıysan farklı sıralama tabiki gelir. Benim dünki ile bugünki hiçbir fark yok. Aslında fazladan 1 2 tık yapsan anlarsında. Yukarıda da bazıları direkt çarpma yoluna gitmiş. 2023*0,5 tarzında oyza alakası yok. Her sıralama aralığında farklı hesaplıyor
-
O bir dünya markası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberal Bardağı -- 21 Haziran 2024; 15:0:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adam 12. sınıf diyor toplam başvurudan bahsediyorsun. son sınıf aday sayısı 200 bin arttı.
-
İlk atıldığında 4,7k olan netleri şimdi 6,7k gösteriyor.(sayısalda)
Daha gerçekçi olmuş güncellemeyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ön siralamalarda değişim olmuş sanırım bende çok değişmedi, 31k gösteren arkadaşım da 30k olmuş
O netler zaten 2022 2023 gibi yıllarda bile anca o kadar geldi ayt büyük çoğunluğun kendi standartının 5 6 net altına düştüğüñü düşünürsek benim tahminim 34k
Netleri girdim 2023le neredeyse ayni sonucu verdi baya kötü olmuş
Durum şöyle hocam tyt ayt sınavlarına giriş ücretleri yavaştan ciddi seviyelere çıkınca artık öylesine gireyim ya diyen tayfa girmemeye başladı normalde zaten anormal kalabalık olan tayfa ile bu sene rekor bekleniyordu ama öylesine girenler de girmekten vazgeçince sayı olarak beklenen artış olmadı dediğiniz gibi qma nitelikli öğrenci yüzdesi arttı bu da kötü yanı ki keşke daha kalabalık olsa da nitelikli öğrenci sayısı bu kadar olmasa
Ben çok tutarlı bir tahmin olduğunu düşünmüyorum iyiyi çok iyi kötüyü çok kötü göstermiş gibi biraz.. hesapladığınız sıralamaya gelirsek en en en kötüsü bu olur ya da en en en iyisi bu olur şeklinde yorumlamak daha iyi olur
2021 50k olan netler 2024 120k
Bana soracak olursanız sıralamanızı 2021 e göre hesaplayıp tyt de mat ağırlıklı olacak şekilde bi 20 net civarı düşün ayt de de 2 3 net düşerek sıralamanıza bakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X