Şimdi Ara

Esthus Mu 30x 150x 1000x (1500'den fazla online) Start : 2.03.2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

150x server'da başladım. Server'in sistemi çok güzel.. Tek sorun rus server'i O'da okadar önemli değil bence.
    mu.mmotop.ru 'da 1. sırada zaten.

Kısaca anlatayım. Ben bu mmotop.ru dan vote yapmayı başaramadım. Ama o da önemli değil. 30M ye 1 CR alınıyor. CR'ler webshop tan item almaya yarıyor. 1CR'de 10Web coins (x shop için)ediyor.
    Para kasmak biraz zor. Tüm serverlarda para piyasası aynı olarak ayarlanmış. Yani 1000x'e başlayım çabuk kasarım diye birşey yok
    Reset atarken istenen para katlanıyor. Burdan bakabilirsiniz esthus.in/page-reset
    Paranın değeri olması güzel Lorencia zaten ana-baba günü gibi

Az daha unutuyordum. Max. reset 30 ve yanlış anlamamışsam sınıfların res başı aldığı pointler aşağıda ;
    Birde G-reset ile ilgili birşeyler var ama tam çözemedim
    Bk: 650
    Sm: 625
    Sum: 550
    Rf: 700
    DL: 675
    MG: 700
    Elf: 650

Gelecek arkadaşlar buraya yazsınlar. Bi Türk guildi kuralım. Rusların inglizcesi çok kötü çünkü anlaşamadım ben pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 13 Mayıs 2012; 3:54:05 >

• Kardeş sen de Mu Online sunucusu bulmak için yaratılmışsın :D :D Hayırdır Diablo Mu'yu bıraktın mı ? :))
  • Diablo mu nun sevmediğim yönleri oldu mesela Rf ile kasiorum gold medal bisi cıkmadı.Tek başına kasılmıo, full agi gitmem lazım o da saçmalık
    Millet +7-+9 itemler bulmuş gıcık oldum. Sonra bende party ile arenada kasmayı denedim. Exp barı 40 mobta %1 %1 artarken %27 ye gelio bi bakiom pat die level atlio 1 mob'ta. Bir dengesizlik var.
    Ayrıca vote yapıyorum ama vote point gelmiyor.
    E daha oynarmıyım orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 13 Mayıs 2012; 12:17:26 >
  • İyi yapmışsın vallaha :D sen bu hızla sağlam server gene bulursun gerçi bulmuşsun da :D
  • ben de rf kasıyorum şuan canavar gibi, vote bende çalışıyor, tek kötü yanı maks stat yapılabilmesi, ama donate set olmaması en güzel özelliği
  • Vote sistemi 1-2 gün önce acılmıstı sanki bende ama şimdi şöyle bir hata alıyorum...

Esthus Mu 30x 150x 1000x (1500'den fazla online) Start : 2.03.2012

Şöyle bi ekran gelmesi gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 13 Mayıs 2012; 19:25:37 >
  • diablomu öyle herkes oynayamaz :) cabalican biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Party kuracak adam bulamadım Millet elflerle catır catır kastı +7 itemler falan icarus ve arena'da. 500 agi +1 setlerle RF ye 200-250 vuruo icarus ve arena mobları
  • 1000x'te Türk Guildi Varmı Burdan Bir Arkadaş Soruyor Baslayacakmıs
  • rf ye pic muamelesi yapmışlar, ne skill var ne item var, saticilarda seed bile varken rf nin tek bir itemi bile satilmiyor (:
  • CR Point Nasıl Alındığını Söylermisin Arkadas Becerememiste Öğrenmemi İstedi
  • nereden download ediliyor biri anlatabilirmi ?
  • 1000x te kasıyorum zor ama eğlenceli herkes eşit oyunda nick m AuraLegioN
  • Bende baslamayı dusunuyorum skype kullanan varmı türk guildi kuralım
  • Neden global de oynamıyorsunuz ki?
  • 1000x deyim server cok bağliyor.

Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum Oyuna gelin. Türk sayısı az artıralım.

Nick PaKo
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzLee_ToLqa

1000x deyim server cok bağliyor.

Nick PaKo

Dostum baslamayı dusunuyorm ama season 3 den sonra oynamadım 8 ağır gelmesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::DarkGoblin::.

quote:

Orijinalden alıntı: DnzLee_ToLqa

1000x deyim server cok bağliyor.

Nick PaKo

Dostum baslamayı dusunuyorm ama season 3 den sonra oynamadım 8 ağır gelmesin ?

ben en son 97d oynamiştim psychic :D

bu süper bağlio adami cok sağlam bir server gel gel öneririm. ama dayanabilirsenn :)
  • geliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::DarkGoblin::.

geliyorum :)

kardeş gel de bi 50 bin zen verim sana keyfini çıkar :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.