Şimdi Ara

Estonya hakkında düşünceleriniz nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üniversite için estonyaya gitme şansım var fakat almanya veya belçikayada gitme şansım var tamamen bana kalmış. Sizce nereyi seçmeliyim yazılım üzerine bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Estonyada ingilizce okul fakat diğer ülkelerde kendi anadillerinde. İngilizcem var ve ileride amerikada yaşamak istiyorum üniversiteden sonra yüksek lisansla vs. Sizce ne yapmalıyım ?

• up
  • almanyaya gitsen almanya öğrenecen mecburen estonyada ingilizce ile eğitim göreceksen amerikayada gideceksen iyi secim olabilir dünyanın her yerinde ingilizce konuşuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozyayla2015 -- 27 Eylül 2016; 20:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozyayla2015

almanyaya gitsen almanya öğrenecen mecburen estonyada ingilizce ile eğitim göreceksen amerikayada gideceksen iyi secim olabilir dünyanın her yerinde ingilizce konuşuluyor

Bende öyle düşünüyorum ama estonya tam avrupalaşamamış diye korkuyorum hani türkiye gibi olur diye
  • Belçika.
    Adı güzel duruyor :P Almanca mı öğreneceksin baştan edit: belçika da almanca konuşuluyormuş.Neyse ben olsam şansımı estonca dan denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al1mert -- 27 Eylül 2016; 20:49:52 >
  • Haritada gösteremem ama isminden kızlarının güzel olduğunu anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reel1010 R kullanıcısına yanıt
    estonya eski sovyet ülkesi fiyatlar nasıldır bilmem o değilde orda yazılım nasıl gelişmiş anlamış değilim benim bildiğim hindistan falan var amerika var yazılımda iyi olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtalya Hakkında Bilgi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.