Şimdi Ara

Estore dan Alışveriş yapmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar estore alışveriş sitesinden kesinlikle alışveriş yapmayın. Telefon siparişi verdim 10 gündür göndermediler her gün farklı yalan söylüyorlar. Kredi kartından çekip paranızı kullanıyorlar. Sonra isterseniz iptal edelim diyorlar. Terbiyesizce kabalık yapıyorlar. Alışverişte bulunmayı düşünenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honda2k -- 29 Temmuz 2005, 12:55:59 >

• ŞİMDİYE KADAR ÇOK KES ALIŞVERİŞ YAPTIM ESTOREDAN HİÇBİRİNDE PROBLEM OLMADI BUGÜN HEM WEBLEBİDEN HEM BASCUDADAN HEM DE HEPSİBURADADAN ALIŞVERİŞ YAPTIM BAKALIM NE OLACAK ÜÇÜNÜN DE DURUMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsongy

ŞİMDİYE KADAR ÇOK KES ALIŞVERİŞ YAPTIM ESTOREDAN HİÇBİRİNDE PROBLEM OLMADI BUGÜN HEM WEBLEBİDEN HEM BASCUDADAN HEM DE HEPSİBURADADAN ALIŞVERİŞ YAPTIM BAKALIM NE OLACAK ÜÇÜNÜN DE DURUMU
    hani bascuda desen haklısın diycem ama e-store da hiç sıkıntı yaşamadım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISHNE

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

+999

• quote:

Orijinalden alıntı: eros

quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

+999

Alıntıları Göster
    valla ben de telimi ordan almıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım... sadece müş hizmetlerindeki hatun biras laubaliydi o kadar...
    kredi kartından para çekilmiş mi onu kontrol et... çünkü yüksek miktarlardaki para çekimlerinde banka onay için bekletio ve mağaza parayı çekemediği için siparişe onay vermio... benim ööle oldu bankayı aradım onayı verdirttim ertesi gün tel geldi....

• quote:

Orijinalden alıntı: Myung

valla ben de telimi ordan almıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım... sadece müş hizmetlerindeki hatun biras laubaliydi o kadar...
    kredi kartından para çekilmiş mi onu kontrol et... çünkü yüksek miktarlardaki para çekimlerinde banka onay için bekletio ve mağaza parayı çekemediği için siparişe onay vermio... benim ööle oldu bankayı aradım onayı verdirttim ertesi gün tel geldi....

Alıntıları Göster
    bende hepsiburadadan sorun yaşamadım salı akşam verilen siparişim cmtesi sabahı elimde oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

bende hepsiburadadan sorun yaşamadım salı akşam verilen siparişim cmtesi sabahı elimde oldu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Züleyha laübali,
    Ayrıca parası çekilmiş, bence şirket zor durumda yarın bugün batacak gibi, sonra bir daha bakarsınız paralar uçmuş, bugün yarın gerekli mercilere başvuracağım dolandırıldım diye. Benden uyarması
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda2k

Arkadaşlar Züleyha laübali,
    Ayrıca parası çekilmiş, bence şirket zor durumda yarın bugün batacak gibi, sonra bir daha bakarsınız paralar uçmuş, bugün yarın gerekli mercilere başvuracağım dolandırıldım diye. Benden uyarması

Alıntıları Göster
    pekala webdenaldan alavere yapan oldumu bazi fiyatlar cok ucuk geldi bana......
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Alıntıları Göster
    türkiyedeki en kapsamlı ürün gurubuna sahip sitelerden biri. fiyatları bascuda, hepsiburda, genpatech gibi sitelerden herzaman/genelde daha ucuz. ve çoğu zaman kredi kartında peşin fiyatına 12 taksit imkanı sunuyor.. bence türkiyede alışveriş yapılabilecek en iyi site.
    yoksa sen bascuda nın adamımısın ??!

• quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

pekala webdenaldan alavere yapan oldumu bazi fiyatlar cok ucuk geldi bana......

Alıntıları Göster
    haydaa budamı gümledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak34

haydaa budamı gümledi

Alıntıları Göster
    Valla telefonlara cevap vermiyorlar. Bana öyle bir his uyandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak34

haydaa budamı gümledi

Alıntıları Göster
    mp3 fitaylari ayni eniyizazar gibi 50ytl bile mp3 war....
  • quote:

Alıntıları Göster
    İşte sorun orada zaten ben ucuz diye estore dan sipariş ettim. Fakat ucuz etin yahnisi yavan olurmuş bilemedik :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    e-store iyidir ya, geçende 5+1 aldim, manyetik alan korumasi yokmus geri gönderdim, parami iade ettiler, teslimat konusunda da 4 günü geçirmediler hiç... ama ben daha çok hepsiburadadan yapiyorum alis-werisimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7bertpires -- 29 Temmuz 2005, 13:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7bertpires

e-store iyidir ya, geçende 5+1 aldim, manyetik alan korumasi yokmus geri gönderdim, parami iade ettiler, teslimat konusunda da 4 günü geçirmediler hiç... ama ben daha çok hepsiburadadan yapiyorum alis-werisimi...

Alıntıları Göster
    honda2k sen batarsın estore batmaz aslanım:)))

estore bi çukurova grubu şirketidir...mehmet emin karamehmetindir yani kısaca....ve başta da dediim gibi sen batarsın o batmaz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: r7bertpires

Alıntıları Göster
    ben zati kotu oldugunu zannetmiyorum. sadece neden bu kadar ucuz die merak ediyorum. musteri hizmetleri calsiyor. lokman bey sorulara cevap veriyor. ancak benim estore'ye ricam (kendilerinede yaptim zati)ellerinde olmayan veya biraz sonra birtecek olan bi cihazin fiyatini copppadak dusuruyorlar bide almaya kalkiyosun elimizde kalmadi diyorlar.yani ellerinde olmayan malzemelere cok dusuk fiyat verip ortaligi karistiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: patesi

honda2k sen batarsın estore batmaz aslanım:)))

estore bi çukurova grubu şirketidir...mehmet emin karamehmetindir yani kısaca....ve başta da dediim gibi sen batarsın o batmaz:)

Alıntıları Göster
    yok yok sen bascuda nın adamısın belli

• quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende sorun yok.. belki pek fazla online deneyimim olmadı ama e storeden 6 alışveriş yaptım.. hepsindede fiyatı düşünce haber ver sistemini kullandım.. ürün kampanyaya girince siperişimi verdim. ortalama 3 gün içinde geldi. adamların kimseyi kandıdıkları yok! ürünümüz stoklarla sınırlıdır diyolar. önce alan kazanır. stok bittikten sonra verilen siparişler kibar bi uslubla geri çevrilir. bence gayet saygın bi site

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

bende sorun yok.. belki pek fazla online deneyimim olmadı ama e storeden 6 alışveriş yaptım.. hepsindede fiyatı düşünce haber ver sistemini kullandım.. ürün kampanyaya girince siperişimi verdim. ortalama 3 gün içinde geldi. adamların kimseyi kandıdıkları yok! ürünümüz stoklarla sınırlıdır diyolar. önce alan kazanır. stok bittikten sonra verilen siparişler kibar bi uslubla geri çevrilir. bence gayet saygın bi site

Alıntıları Göster
    ben hepsiburada bascuda ve estore den alış veriş yaptım bana en iyisi Hepsiburada geLdi adamLAr her dakika biLgi veriyorLAr estorede bıraz müşteri hassasiyeti az sanırım ama sakın webdenal dan aLış veriş yapmayın benden tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

Alıntıları Göster
    ben pazartesi günü creative mp3 siparişi verdim estore den .Bugün saat 10 gibi ürün yurtiçi kargo ile geldi. Biraz geç geldi ama geldi.bence en iyisi hepsiburada.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.