Şimdi Ara

ESW9'un da mı sahtesi çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir takip ettiğim ATH-ESW9 kulaklığı bugün ebayda incelerken çok düşük fiyatlara satıldığını gördüm. Tabiki satış yeri Taiwan ve Hong Kong. Pek sanmıyorum ama orjinal olma ihtimali var mıdır sizce? İşte linkleri:

http://cgi.ebay.com/NEW-Audio-Technica-ATH-ESW9-Headphones-/320529429939?cmd=ViewItem&pt=DJ_Gear_Lighting&hash=item4aa10af5b3

http://cgi.ebay.com/Audio-Technica-ATH-ESW10-ESW9-Headset-Taiwan-OEM-/180506312504?cmd=ViewItem&pt=AU_headphone&hash=item2a0703bf38

• Bayadır var sahteleri yeni değil yani. Hatta bazısısının fiyatları 100 $ civarında geziniyor insan şaşırıyor ilk önce acaba diye.
  • Gerçi belli oluyor resimden falan da , keşke 100 dolar olsa

quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Bayadır var sahteleri yeni değil yani. Hatta bazısısının fiyatları 100 $ civarında geziniyor insan şaşırıyor ilk önce acaba diye.

• Yıllaaaaaaaaardır var sahibinden.com da bile var.

İlk linkteki çok komikmiş, ESW9 tipi kasanın üzerine ESW10JPN yazmışlar

Sahtesini de dinledim, dinlenmeyecek kadar kötü ve ne sesi ne görüntüsünün orjinali ile alakası bile yok..

Edit: Şu an en ucuz 220$'a amazon'da bulabiliyorsun, oradan da getirtemiyorsun. Onun haricinde accessoryjack var. Orda da 275$ gibi bi rakam kargo dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 19 Mayıs 2010; 10:47:35 >
  • Amazon'daki fiyat güzelmiş aslında. Head-Fi forumlarında ikinci eli 170-180 gibi rakamlara bulunabilir herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Yıllaaaaaaaaardır var sahibinden.com da bile var.

Sahtesini de dinledim, dinlenmeyecek kadar kötü ve ne sesi ne görüntüsünün orjinali ile alakası bile yok..

Edit: Şu an en ucuz 220$'a amazon'da bulabiliyorsun, oradan da getirtemiyorsun. Onun haricinde accessoryjack var. Orda da 275$ gibi bi rakam kargo dahil.

• Satan olursa bulursun. Amerika'dan doğru dürüst hiç satan olmuyor, satanlar genelde ya Amerika içi gönderiyor ya da Avrupadan olduklarından pahalı oluyor...

quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Amazon'daki fiyat güzelmiş aslında. Head-Fi forumlarında ikinci eli 170-180 gibi rakamlara bulunabilir herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Yıllaaaaaaaaardır var sahibinden.com da bile var.

• Sıfır fiyatı da gayet güzel ama amerikada tanıdık yok ışte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.