Şimdi Ara

ET FİYATLARI ÇOK YÜKSEK AMA BEDAVA ET'DE VAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de istanbul' dayım, kadınlar pazarı denen yerde et lokantaları vardır, bir tabak yemeği 50' den aşağı yiyemezsin. Arkadaş karıştırıyor galiba. biliyorsunuz ülkemizdeki hayvan sayısı, bunların maliyeti nedeniyle fiyatlar bu kadar yüksek. Bir şey azsa fiyatı yükselir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guvercin kumru bunlar yenmez bi peygamberin bedduasimi var bunun etini yiyene oyle bisey var diye biliyorum ben ;)) yanlis mi biliyorum acaba xD

• Bunarada 20 liraya et met bulaman ureticide 20 lira deil olm etin kilosu xD tanidigim yerler var kurbanlik vs satan en ucuz satan yerde kilo 25 diyo adam canli hayvana bunu derisini bagirsaklari kemigi attin mi kilo fiyati yukselir otomatikman xD

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

Ben de istanbul' dayım, kadınlar pazarı denen yerde et lokantaları vardır, bir tabak yemeği 50' den aşağı yiyemezsin. Arkadaş karıştırıyor galiba. biliyorsunuz ülkemizdeki hayvan sayısı, bunların maliyeti nedeniyle fiyatlar bu kadar yüksek. Bir şey azsa fiyatı yükselir.

Bizim ülkede Afrika ülkesi gibi, herşey az anlamadım ki..
  • Bu gidişle kendi zıçtığımız poku yiyip kendi çişimizi içeceğiz hadi hayırlısı.

• Millet etsizlikten kafayi yemis

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

Ben de istanbul' dayım, kadınlar pazarı denen yerde et lokantaları vardır, bir tabak yemeği 50' den aşağı yiyemezsin. Arkadaş karıştırıyor galiba. biliyorsunuz ülkemizdeki hayvan sayısı, bunların maliyeti nedeniyle fiyatlar bu kadar yüksek. Bir şey azsa fiyatı yükselir.

Onlar Büryan lokantaları hemen aşağısında ise kasaplar vardır. 20 30 tane kasap yan yana zaten o kadar lokantayı görüp kasağpları görmemek için kör olmak lazım.

Üstüne ben oraya yakın oturuyorum ne olduğunu bildiğim yer yani illa fotoğraf mı atalım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelamiŞahin

Yav kardeşim sabah çıkacaksın evden. Eline sapan + Çöp torbasını alacaksın. Sabahtan öğleye kadar 10 tane kuş vursan yeter de artar.Arada bir bonus olsun diye kedi de vurabilirsin.

Ağaçlardan da hangi yaprak varsa onları koparıp yemek yapsan tamam bitti işte.

Bir taktik daha vereyim el arabasına 5 tane damacanayı dizip caminin çeşmesinden doldurup eve götüreceksin. Gelmişken de 2 rekat namaz da kılarsan baya karlı çıkarsın.

Et ucuzmu yani memlekette onumu anlatmaya calisiyosun?

• Hocam et ucuz olsa millete sapanla kuş vurma tavsiyesi mi yaparım?

İlahi taykon emperor.

• su al sat
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Benzini de akaryakıt istasyonlarından alma orda pahalı, git arabistana orda ucuz bol bol gez mümkünse kal dönme
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Benzini de akaryakıt istasyonlarından alma orda pahalı, git arabistana orda ucuz bol bol gez mümkünse kal dönme

Böyle saçma sapan mesajlar ile ne elde etmeye çalıştığınızı çok merak ediyorum.

Adamlara yardımcı olduk işte nesi zorunuza gidiyorsa artık bunun. Herkes acından gebersin sürünsün istiyorsunuz sırf size siyasi malzeme çıksın diye.

Sonra gelip forum köşelerinde ağlıyorsunuz seçim kazanamıyoruz diye.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Kuzunun kilosu nasıl 18-20 söyler misin?

Kuzunun kendisi 450₺ zaten, 20 kg et mi çıkacak bir kuzudan?

• TheAlphaOmega kullanıcısına yanıt
    Aklıma şu sahne geldi
    https://www.youtube.com/watch?v=XWYNmWpYXvY
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
  • ver mehteri verrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Satan adama sormak lazım. Kocaman tabelalar asıyorlar he gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

et fiyatları yüksek değil türk gençliği tembel. üniversitelerde et kulubleri var giden mi var dimi ya

+1. bizim gençlik çok tembel çok, bazı marketlerde bedava sucuk vs tadım standları oluyor günde 50 market gezsen et ihtiyacın karşılanır, hiç akıl yok bizimkilerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Et kesmeyi, ayiklamayi falan biliyorsan gidip karkas et alabilirsin. Bizzat kendisi demisti boyle aliyorum, kesiyorum diye. Siradan insanin gidip kasaptan kesilmis et almak zorunda oldugunu pek anlayamiyor kendisi ne yazik ki. Herkesin et kesme konusunda becerikli olmasini bekliyor.

Zaten et bunun bahsettigi gibi ucuz olsa yani sadece insanlar almayi bilmedigi icin pahali olsa siyasiler tvlerde "yurtdisindan et getirecegiz, aracilari engeleyecegiz 40 liraya dusurecegiz" tarzi konusmak yerine "etin kilosu zaten 20 lira" der ve kendilerine pay cikartilardi. Kendi secmeni bile et pahali diye sikayet ederken neden bunu hic demediklerini dusunmek lazim.

Butun kuzu alirsan daha da ucuza gelir mesela.

Bunun disinda bizzat devletin kurumunun minimum karla sattigi et fiyatlari asagida. Yani devlette et almayi-satmayi bilmiyorsa fiyatlar bu. Ama bu magazalarda her yerde olmadigi icin genel olarak kasaplara bakmak gerek.
    http://www.esk.gov.tr/tr/12197/Satis-Fiyatlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Mayıs 2017; 23:20:44 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.