Şimdi Ara

Eten Glofiish x500+ Kilit Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce almış oldugum bu telefon geçtiğimiz gün reset attıktan sonra giriş şifresi sormaya başladı.. Telefon bu hale gelmeden önce tuş kilidi olarak bi şifre koymuştum ve yarım saat sonra devreye giriyordu.Şifreyi girdikten sonra da düzgünce açılıyordu.Bahsettiğim gibi geçen gün reset attıktan sonra şifre kısmı geldi. Telefon henüz açılmadan gelen bu şifre kısmına ne girdiysem kabul etmedi.Sanırım bu şifre başka bişeyin şifresi.. Kullanma klavuzu denen basit kağıtta da yazmıyor.Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum!

not: Rom u baştan yükleyim dedim bilgisayarla baglantı yapmak için bile bilgisayrımın ekranında 'önce kilidi açın' diyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agrefis_Player -- 26 Aralık 2008; 23:09:21 >

• Hard reset sonrası; align screen, copy-paste ve sonrasında ekrana gelen password denen yere şifre koymuşsun. Hard reset atacaksın tekrar ve aynı yere geldiğin zaman ''skip'' yapacaksın. Başka bir yolu yok yani hard reset
  • İlgin için teşekkrler.Hard reset nasıl oluyo :)
  • tamam düzelttim çok teşekkürler ;)
  • Aynı sorun bende de var çözemiyorum.
    Açılışta şifre soryor...
    Hard reset nasıl yapıcaz ????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.