yaa arkadaslar ETEN kullanıcaları bolumunude yazdım ama yardım alamadım... ınternet baglantılarımda sıkıntı var ya yada bana oyle gelıyor ama kafayı yıyecegım lutfen yardım edın bırısı su ınternet ayarlarını tek tek yazarsa allah tuttugunu altın etsın valla :( şimdi mesela burgerda sorunsuz gırıyorum ama evde wıreless aldık buluyo bazen buluncada gırmıyor bazende bulmuyor napmam gerek bır yazın ya her sorunumu cozdum bu kaldı ... wırelessa sorunsuz baglanan bırısı telındekı ayarları acıklasın lutfen dısarda hersey guzel ama herhangı bır evde wıreless olunca sıkıntı oluyor lutfen 3tane ayar yerı var heralde sorunsuz bu keyfı yasayan bır arkadas bana yardımcı olsun
Valla dostum bende giremedim daha internete zati alet 2 haftadır tamirde...
Merhaba arkadaşım. Bende aynı cihazdan kullanıyorum şu an. Öncelikle internet e bağlanmak için , USB kablo ile PC üzerinde (ADSL) ve Wireless ile internete bağlanıyorum. Cihazı standart ayarları ile kullanıyorum yani hiçbir ayar yapmadım. MSN live ve OPERA problemsiz bağlanıyor. Ama iExplorer bağlanmıyor. Yani OPERA yükle cihazına hiç uğraşma :)) iyi günler
ya acaba hard reset atsam orji ayarlar gelirmi napiim anlamadim disarda cogu yerde baglaniyorum operamda var anlamadim gitti pm atsin biri bana msnden detayli konusalim karsilikli cok daha rahat olur valla ilgilenirseniz
Sorun modemin mac ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. Bu forumda arat belki sonuca ulaşırsın.