Şimdi Ara

ETEN X500 wap push mesaj alamıyorum yardım!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ETEN X500 wap push mesaj alamıyorum, cihazı yeni aldım daha önce HP 6915 vardı bende onda hem push mail alabiliyordum hemde java desteği vardı. bu cihazda java desteği yakmuş neyse forumdan ibm midlet maneger ile durumu kurtardık ama hiçbir şekilde wap push mesajları alamıyorum. İBB ceptrafik yüklemek istedim biliyorsunuz 1530 a trafik yazıp mesaj atıyosunuz sonra size bir link geliyor onu indirip programı kuruyorsunuz. işte bana o mesaj bitürlü gelmedi defalarca denedim ve her seferinde sms ücreti kesildi ama msj gelmedi. sonra sitede wap push desteklemeyen cihazlar için kısmında yazanları aynen yaptım bu sefer farklı bir mesaj geldi ancak bu msj da wap push msj değil.

asıl sorunum garanti bankasından cep şifrematik uygulamasını yüklemek istedim, ama onlarda java program linkini wap push msj olarak gönderiyorlar o nedenle alamıyorum. bu tip mesajlar cihaza gelmiyor. acaba ayarlarınımı yapmadım cihazın yoksa bu cihaz bu özelliği desteklemiyormu. bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.