Şimdi Ara

~Eternal Sin |C4| 45xp PvP Server~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
0
Favori
42.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi konuya dönelim artık konu koptu
    Eternal Sin serverinda oynayanlar nickler pls
  • ben kendi ally bilgilerimi werem isterseniz kendi aranızda bi klan yapın donanım haber die, ally atarım yada istien girsin. bnm klanımda sadece yabancılar war. türk klan liderleri IIlazkopatII ve swords. allyde 2 aio war. ama oyunda bnle konuşursanız sizi onlara yönlendiririm. siz karar werin artık, yada ammann bunlara mı gircem diip başka allyede girebilirsiniz tabi ^^ ee hade oynıan yok mu ya???
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdkarakan

quote:

Orjinalden alıntı: TidusTR

tanımadıklarıma cwp atmıom işte bn forumdan dersen cwp atarım ^^

Tanımadıklarınla tanışabilirsin dene istersen kaybettiklerinden çok kazanacakların olabilir

arkadaşlar ben surekli online olmaya calisiyorum aksam 9 dan sonra ZzzmaliboyzzZ - stormmaker - hophopelf e pm atabilirsin kasma para vs gibi aa harif bende de yok gibi sorunlariniza yardimci olabildigim kadar yardımcı olurum herkese iyi oyunlar

• kajmeran kanka ben gaffur yha es-l2 nn ratesi fln ne eğer sen varsan gelirim yha :D
  • 45x chaotic zonelar war daha cok exp gelen onlar ayri tabi
  • lag olayı fln ne bide siteyi verirsen sevinirim update register fln nick verirsen sevirim sitede göremedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 24 Aralık 2006; 21:09:26 >
  • Aramızda nobless yada subclass görevini yapan arkadaşlar varsa; kısaca görevi anlatırmısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

lag olayı fln ne bide siteyi verirsen sevinirim update register fln nick verirsen sevirim sitede göremedim ben

lag yok sitesi www.es-l2.com update i için forum a da üye olman lazim forumda vermişler update ini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucxx -- 24 Aralık 2006; 21:11:16 >
  • yaw ben göremiyom sitede news and updates die var ama orası forum şeklinde orda mirror fln yok
  • allah razı olsn yaw ben girer pm atarım bak ha :Ditem vs beklerim :D
  • valla ilk türk noblesse bndim serverda :D 3 hafta herolugumda war. ama teker teker anlatmak çok zor ingilizcen warsa yardimci olcak siteleri weririm. apache sn sosyeteden misin? ona göre bakarız ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julov -- 24 Aralık 2006; 21:26:16 >
  • yok ben yenikenttenim ama sosyeteye ara sıra gidiyom görüşebilrs pm atiim msn e gel eet ya da hayır dede yoliim msn adresimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 24 Aralık 2006; 21:30:53 >
  • Benim bu serverde çok adamim var ama bazı sebeplerden dolayı sıfırdan başladım. Bütün charları sildim paraları, taşları, silahları herşeyi. 0 dan başlamak daha keyifli oluyo. Adım AmsArt 52 Lv SR pm atin..........
  • Ben de tam açtm charmı dc oldu server yha bala bak Ben MrSiL3nT :D inş. spellhowler olcak
  • o zmn belki tanıosundur beni XxSephirotxX titandan
  • ben mi ben titan da fazla oynadım ben genellikle kastiendeydi ama 70 lvl th vardı titanda TURKİYE ydi heralde ismi
  • o zmn başka apacheydi o
  • kim o ya bnm nickimi çalmş i*ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 24 Aralık 2006; 21:54:37 >
  • eternal sin e girdiğimde çok lag vardı hala var mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.