Şimdi Ara

~Eternal Sin |C4| 45xp PvP Server~ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
0
Favori
42.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahuahu şu an gludio bizim ama server gitti siege sonuna kadar gidik kalırsa kale bnm olarak kalcak heyacanlı bekleyiş son 1 saat bakalım server kaç dk kala gelcek

• bi girdik kaleye warya adamlar folofoş oldular
  • Insallah alırsınız gludio castle yi ejderhayla gelirsin artik heryere ayagini yerden k3s
  • ayıpsın ya shopa bile onla girerim bn bi hafta impe wyrenla girmeyi deniycem yarın
  • muahaha :) sen girersin sana guveniyorum artik baium kesmeye giderken kuleye en hizli sen cikarsin
    kısa yoldan
  • herkes binebilio bn izin werdigim sürece kapıları açtıgım zaman. baiuma giderken öle yapcaz artık herkes wyrenla gelcek çatıdan baiumun keline atlıcaz
  • allydekiler yani ben :P???
  • serwer On hadi bakalim
  • arkadaslar ben geliom servera nick Smyrna olucak.gorusuruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucxx

quote:

Orjinalden alıntı: asdkarakan

bende psych0 ortada çirkin elinde dagger olan bi orc görürseniz o benim Bu arada türkler arası paylaşım kocaman bir 0

siz bide zewzek arkadaşımıza sorun türkler arası paylaşım nasılmıiş

arkadaşlar yardım veya bi sıkıntınız olursa yardım edebildigim kadar yardım etmeye çalışırım ayrıca roka bi kaç kere görmüştüm seni oyunda :D

evett öle ölee

• baba ben sana pm atarım akşam ama kaçta oyun oluyosun ben 9 - 9:30 dan sonra giriyorum
  • ben gece 1 den sora girebiliorum yada sabah erken 10 da fln

Charler;

Char1:Heredot
    char2.Impoosibleman

pm atarsınızz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 27 Aralık 2006; 18:22:52 >
  • olm gece 1 e kadarda ben yatmam lazım yoksa işe gel kalıyorum sabah uyanmak sorun oluyo ondan 1 e kadar kalamiyorum geçen sırf senin hatrın için kaldım o kadar :D saat e baktım 3 olmus evet arkadaşlar bu kadar mı esl2 de oynayanlar
  • ehehehe sen bitanesin abi

evet oynayan bu kadarmı
  • son FBI olaylarından sonra tekrar acıldı e-s ya, ben o zamandan beri hiç 1 saatin üstünde oynayamadım evden.
    bi proplem var bi yerlerde ama hala çözemedim.
    TidusTR (Dejavu) nun ally sindeyim bende..JohnPetrucci clan ismi. Char ismi Evo4djuro..Oyunda görürseniz nobless falan ihtiyacınız oldu mu çekinmeyin..
  • kardeş server şimdi online oldu girana gel buluşalım
  • beyler bende server de yim her gün 6 dan sora 8 e kdr onlineyim buffer bile kastm xBxUxFxFxExRx bu buffer görüldüü gibi ortalıkta sexy bi buffer varsa o bnmdr pm atın slm vern ben dh buyum deyim emrrinize amadeyim :D
    2. charm MrSiL3nT bunla da ara sıra giriyom kasmak için 72 lvl de :D
    3.yü açtm 10 lvl fln bunu subclass yapacam inş. seneye ama :D PhYsKoLoG :D herkse ii oyunlar
  • bence serverdaki turkler Ko gibi ki tartışmasız aga buff aga para Goddardan gelen kufur sesleri Ve Syhony allysi turk ancak muhattap olunacak tipler degiller Ben yabancılardan yanayım nick'imi vermiyim Tanıyan yazmassa sevinirim Türklerle yeterince muhattap olmamaya bakıyorum ancak yardım ediorum pvp vs lerde Cok türk var ama saygılı bi ally clan vs kurulursa guzel olur syhomny lerle iş olmazzzzz
  • bize güveneblirsin dostum ama ipnelik yapanlarda çıkmıor deil : ( nese sen bilirsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.