Şimdi Ara

~Eternal Sin |C4| 45xp PvP Server~ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
0
Favori
42.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkkms

eternal sin e girdiğimde çok lag vardı hala var mı

yokkkkkk su an cok iyi bi server
  • hardrock bence yanliyorsun diyosun ama dejavu ya sor daha gecen hafta nerdeyse arkdasin dinine kadar indiler.bide herseyi ortaya yaziyolar oda isin ilginc tafafi.ha bu arada DEJAVU neden claninda hic turk yok bu dusundurucu.!!
  • Bence şuan free server bakımından piyasanın en iyi server ETERNAL SIN. Sakın ola o l2abbys e aldanmayın. Ben oynadım paso RUS var. Ve lag çok aşırı hiç tavsiye etmem. Birde ultimate varmış ama onu denemedim.
  • Hiç düşündürücü bişi deil. Türklerin çogunun büyük sorunu ne İLETİŞİM. ingilizcesi ii olmıyan arkadaşlar war aramızda. bnde kendi klanımı sadece yabancı yaptım 2 tane arkadaşa türk klanı açtırdım. hatta bnm yabancı klan doldu 2. yabancı klanıda bi yabancı arkadaşıma açtırdım. bide biraz sıkıldım yabancılar genelde ne dersen yapıo. bizim türkler türklük warya bn tekte keserim herkesi diip bishoptan uzaklaşıolar ama yawaş yawaş millet alıştı birbirine öle sorunlar kalkmaya başladı. o geçen dine kadar inan herifi boşwr elin noobu işte. lvl 60 olmuş noblesse deil bişi deil gelmiş klan istio neden istio belli bnden aa, adena isticek bide rahat aio oldugu için hep beleş buff. öle türklerde dolu war dilenci türkler diorum bn adamların gelişinden belli oluolar. slm abi we direk slm kanka die başlıanlar öle genelde

• bu eventi bugun arkadaşlarla kazandık. paylaşmak istedim 5v5 eventiydi

~Eternal Sin |C4| 45xp PvP Server~

ödülde istedigin s grade silahın +7 SA li halini alıodun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julov -- 25 Aralık 2006; 18:10:22 >

• Beyler biri bana 1kk aa versin AmsArt pm atin plsss
  • Turklerin birlik oldugu bi server ise bende gelicem biraz bilgi verirmisin Turk cogunlugu nasil?
  • hmm şimdi ne desem, bizi sewmien türklerde war. ama oyunda bizim gibi olan türkler yok bizim durumumuz onlara göre daha ii öle diim sana.
  • 1kk aa verirmisin
  • Hmm ortam KO gibi yaneNeyse ben geliim bi bakalim şansımıza belki bi birlik olur..
  • dejavu eventi kazanmissin cok guzel ark tebrik ederim.ne kadar guzel bir olay grup olmanin avantaji bu.GREJUVA-TR es serverinde o kadar cok turk var ki belki yabancilar kadar,birde GOLD serveri var ordada cok turk var. ikisinide indir bir bak hangisini begenirsen oyna.ben her ikisinde de oynuyorum. bu arada server yine restart yiyecek mi? C5 biliyorsunuz artik geldi.gm yine oyuna restart atmasin nisanda yine emekler bosa gitmesin. bu konuda gm le konusan varmi. bilgisi olan yazssin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

Hmm ortam KO gibi yaneNeyse ben geliim bi bakalim şansımıza belki bi birlik olur..

Lütfen bu oyunu KO ya karıştırmayınız. KO dakileri ben artık söz bulamıyom. Onun suyu çıktı. L2 daha global.
  • aynen diyorum...
    ve KO ile LİNEAGE 2 Yi karşılaştıranlarada koca bi ....

LOL DİYORUM!
  • arkadaşlar eğer birlik beraberlik varsa (en azından dhciler arasında) bende geçebilirim bu servera. oyunda daha yeni sayılırım ama olsun alışırız.
    patchi şu an indiriyorum
    nick Kutbengi

biraz lvl yapıyım sizi bulurum ben
  • Ya beyler bi sorum var bende full c5 setup kurulu ...

girebilirmiyim? yoksa c4 ü mü indirmem lazım?
    veya c5 i c4 e düşürme gibi bi imkanımız varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: garagula

Ya beyler bi sorum var bende full c5 setup kurulu ...

girebilirmiyim? yoksa c4 ü mü indirmem lazım?
    veya c5 i c4 e düşürme gibi bi imkanımız varmı??

bende onu soracaktım şimdi. c5 var bende girmio. c4 sanırım bu. yada host dosyasına bişiler ekliyozmu???
  • aslında saçma yani c5 i c4 e düşürememek bi kaç tane fazlalık dosya var onları silince geçebilirmiyiz acaba
  • arkadaşlar saçmalamayın olurmu öyle şey olsaydı adamlar o kadar uğraşıp niye bi setup daha yazsınlar demi yani illaki bi yerlerinde fark var ve bu öyle kücük bi boyut degil o yüzden sizin c4 bulamnız lazım ben gönderebilirim isterseniz sonra alan arkadaş kendine kopya alsın cdleri başkasına göndersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugiardo
    bu arada server yine restart yiyecek mi? C5 biliyorsunuz artik geldi.gm yine oyuna restart atmasin nisanda yine emekler bosa gitmesin. bu konuda gm le konusan varmi. bilgisi olan yazssin.

baba serwer yine res yerse bilmiyomda cok olur bikere sildiler zaten 3-4 charimi cok piss koydu
    bi daha yapmazlar herhalde ole bi yanlıs
  • beyler konudan çıkmayın şimdi kimler gelio kimler kasıo onları bi yazın düzgün merak ettim kasmış olanlar Dejavu ya pm atsın yönlendiririm bn sizi. Bu arada artık her gün boss ları kesioz dün baiumla antarası kestik bugunde baiumu kesiodu arklar bn çıktım sonuç noldu bilmiom kesmişizdir büük ihtimal

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.