eternalsine dun wipe atılmıs ve butun charlar silinmiş. 1 gun once yaptigim +16 draconic bow focuscumun tadını cıkaramadan gitti :(:( a.... ben bole serverin.... bir daha oynarsam .....
dostum yazık olmuş emeklerine hele bide düşük rate ise server yandı gülüm keten helve diim ben sana.geçmiş olsun bu tarz durumlarla karşılaşmamak için pvp server öneririm.nası olsa gm shop var canın sıkılmaz yani wipeye
13 tane lvl 80 char hepside fll setli + ellerinde special silahlarla gittiiiiiii
Bu server kac X ?
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die
Bu server kac X ?
45
quote:
dostum yazık olmuş emeklerine hele bide düşük rate ise server yandı gülüm keten helve diim ben sana.geçmiş olsun bu tarz durumlarla karşılaşmamak için pvp server öneririm.nası olsa gm shop var canın sıkılmaz yani wipeye
dostum hicbirseye acımıyomda +16 draconic focus lu bow gitti ona acıyom sadece 15dk kullanabildim :(:((. ayrıca bu server 45xlik pvp serveri idi ::)
45 x se bisey olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: hirsiz
13 tane lvl 80 char hepside fll setli + ellerinde special silahlarla gittiiiiiii
senin için en hayırlısı oldu bu bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme