|
Ethereum (ETH) nedir? Ethereum'un geleceği ile ilgili tüm detaylar
-
-
Konuda bahsedilen ETH sınırsızdır BTC sınırlıdır yeriyle ilgili sorum olacaktı;
21 milyon BTC olunca sistemdeki cihazlara nasıl ödeme yapılacak gerçekleştirdikleri işlem için?
-
Şimdi bizden ETH mi almamızı istiyorsun?
-
Temmuzdaki güncellemeler ile Etherde de arzında kısıtlamaya gidecek.
-
Yani daha da mı zorlaşacak kazma işlemleri?
-
Komisyon.
-
Kazma zorluğu aslında Çin'in makina kapatmasından dolayı biraz azalma gösterdi. Ancak ether alım satımları düşük olduğu için de transfer ücretleri artık pek gelmiyor. Bu Temmuz güncellemesinden sonra hiç gelmeyecek. %30'luk bir düşüşten bahsediliyor. Bu düşüşe rağmen güncelleme ile eth fiyatında artış yaşanabilir. Biriktirip satmak daha iyi olacaktır.
-
Ethereum güncellemeleri başarılı olursa uzun vadede BTC yi geçecek ve bütün dünyada kabul gören bir para birimi olacak
-
Daha önce hiç madencilik yapmadım. 5500 XT ekran kartı var da. Ayda 300-400 tl de olsa kazmayı düşünüyordum. O yüzden sordum hocam sağ olasın.
-
Şimdilik eth kazımı yapın. duruma göre bakarsınız hangisi karlı olursa ona geçersiniz. ETH'den sonra ETC getirisi şimdilik stabil görünüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisiYani daha da mı zorlaşacak kazma işlemleri?
Hayır, yeni güncellemeler ile kazma işlemleri tamamen bitecek. Yani bildiğiniz ekran kartları ile madencilik yapma işi sonlanacak. Ethereum Proof of Stake yöntemine geçecek. Etherin arzı transfer ücretlerinde madencilere ödenen ücret kadar kısmı yakılarak kısıtlanacak.
-
Hiç bir cripto para güvenli liman olmasada eth galiba en güvenlisi
-
Yani hocam şu anda başlamamın bir mantığı yok diyorsunuz. Şu an başlasam bile ne kadar sürem olur kazma işlemi için?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisiYani hocam şu anda başlamamın bir mantığı yok diyorsunuz. Şu an başlasam bile ne kadar sürem olur kazma işlemi için?
Sadece birkaç ayınız var. Başlasanız bile maliyetini çıkaramazsınız bence. Başka coin kazmaya devam edeceğim derseniz ancak öyle düşünün bence.
-
Önceki nesil kartlarda da aynı söylem gelmişti; 2 hafta sürmeyip biosunu değiştirerek kartı kullanmışlardı.
Donanım kilidi bile gelse bunun önüne geçebilecek kart üzerinde oynayan insanlar var... Bu yüzden kartların komple editlenemez bir bios ile gelmesi gerekiyor. Bu da işi yokuşa sürüyor.
Xbox-Ps de mining'in engellendiği gibi bir sisteme geçmeleri lazım, bunun da en basit yolu devre haritasını gizlemek/üzerinde oynamayı kapatmak. Bunu yapacaklar mı zaman gösterecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 1 Haziran 2021; 14:25:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SylisyumÖnceki nesil kartlarda da aynı söylem gelmişti; 2 hafta sürmeyip biosunu değiştirerek kartı kullanmışlardı.
Donanım kilidi bile gelse bunun önüne geçebilecek kart üzerinde oynayan insanlar var... Bu yüzden kartların komple editlenemez bir bios ile gelmesi gerekiyor. Bu da işi yokuşa sürüyor.
Xbox-Ps de mining'in engellendiği gibi bir sisteme geçmeleri lazım, bunun da en basit yolu devre haritasını gizlemek/üzerinde oynamayı kapatmak. Bunu yapacaklar mı zaman gösterecek.
Burda kartlara filan engel olmayacak direkt kazım olayını bitirecek Ethereum üreticileri...
yanlış anlamissin bu konuyu eğer video eklemek yasak değilse bu konuda basit bir video çekmiştim paylaşayım.
edit: bölüm kurallarında yazmadığı için serbest olduğunu düşünüyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=p6a4Ob8WVNs&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnegras -- 1 Haziran 2021; 23:18:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nvidia tarafında kartlara kazım engeli gelmesinden bahsediyordum, nvidianın yaptığı açıklamadan... Bu olay böyleyse cidden çok daha iyi.
-
Ethereum fee ücretleri düşse daha güzel olacak
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şimdi bizden ETH mi almamızı istiyorsun?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X