Şimdi Ara

Ethereum Madenciliği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
14
Favori
32.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan rx serileri fena pahalı. vega serisinin piyasaya sürülmesi, dijital madenciliği ve rx serisinin getirilerini ve dolayısıyla fiyatlarını nasıl etkiler?
  • gidin bu yatıracağınız paraya canlı iddaa filan oynayın daha iyi
    Sonra elinizde kalır kartlar şişer durur piyasada
    zorluk korkunç artıyor şuan
  • Arkadaşlar Kullandığım PSU 2 adet 8pin PCI güç çıkış destekli. Şuan 2 yuvada da ekran kartı takılı. 3. ekran kartını takmak istiyorum.
    Bunun için sata dan 6 pin pci güç çevirici kablo işimi görür mü? Ya da molex to pci?

Hangisi daha güvenli olur?

Bunların dışında önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Baylar 4x Msi armor rx470 4gb kullaniyorum mod yapmadan once 22mh veriyordu. Mod sonrasi 27 e cilarmayi basardim ama gpu lardan 1 tanesi claymore u calistirinca 2 dakka sonra surekli hata veriyor. Kartin birini kullanamiyorum.

Isletim sistemi win7 64bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhego

Baylar 4x Msi armor rx470 4gb kullaniyorum mod yapmadan once 22mh veriyordu. Mod sonrasi 27 e cilarmayi basardim ama gpu lardan 1 tanesi claymore u calistirinca 2 dakka sonra surekli hata veriyor. Kartin birini kullanamiyorum.

Isletim sistemi win7 64bit

Sorunu çözdüm kartlara bios mod yaparken hepsini birden calısır durumda yapiyordum. Sonra sistemi kapatıp teker teker modladıgım bisou gömdüm her karta ayrı ayrı. Şimdi hepsi 27MH da sorunsuz calısıyor. Benim gibi işe sonradan giren bilgisi az olan arkadaslara MSI Armor RX570 için bios modlama videosunuda burdan paylasıyorum. Elemanın yaptıklarını harfiyen yapın 22mh den 27 e sorunsuz cıkıyor direk.

https://www.youtube.com/watch?v=HCGNf1xYVVU

• gtx950m ekran kartım ile kazıyorum. bu ekran akrtı ile günde ne kadar kazabilirim sizce?
  • msı rx470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagorx -- 13 Ağustos 2017; 10:15:50 >
  • almanyadan geldi
  • bu kartlarla hemen hemen herşeyi kazırsın bazı pahalı kartlar var onlarla çoğu işi yapamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagorx

almanyadan geldi

Nasıl aldıN?İnternet sitesinden mi aldın?
  • İthatcı firma tanıdıktı başka türlü getiremezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ethereum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagorx -- 13 Ağustos 2017; 10:14:56 >
  • Etkileyeceğini sanmıyorum. Vegaların fiyatları çok uçuk ve enerji tüketimleri çok fazla.

Dag dosyası artıyor, kazmak zorlaşıyor. Bu işi girenlerin ellerinde patlamasını dört gözle bekliyorum. Biraz bilen başka coinlere yönelip kazanır veya kaybederde asıl atıyorum 50 yaşında bilgisayardan bir bok anlamayıpta buna başlayan tipler kartlarını ucuza satarken kıs kıs gülücem. Piyasada adam akıllı kart kalmadı sayenizde, olanlarda uçtu.
  • arkadaşlar Şu anada 4gb rx 560 rig kurup ETH KAZMAK MANTIKLI MI ?
    ETH kazma 6 ve üzeri GPU destekleyen için Anakart tavsiyesi ne olabilir Sıfır 2. el olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seçkin035 -- 22 Ağustos 2017; 17:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seçkin035

arkadaşlar Şu anada 4gb rx 560 rig kurup ETH KAZMAK MANTIKLI MI ?
    ETH kazma 6 ve üzeri GPU destekleyen için Anakart tavsiyesi ne olabilir Sıfır 2. el olarak

arkadaşım şuan en iyi getiriyi eth veriyor benim rig 16 adet rx 470 ayda 3adet eth kazıyorum anakartı 2el alabilirsin fakat ekran kartını alacagın 2el ürünün garantisi yoksa alma derim kullanılmış olan riglere yenisinden fazla para istiyorlar onlarada bulaşma
  • zagorx Z kullanıcısına yanıt
    13 tane rx 560 192 Mh ETH Kazıyor 1075 Watt tüketim var nasıl
  • zagorx Z kullanıcısına yanıt
    BIOSTAR TB-250 BTC PRO 12 xPCI-E 1151
    750 civarı fiyatı nasıl bu anakart
  • quote:

quote:

arkadaşım şuan en iyi getiriyi eth veriyor benim rig 16 adet rx 470 ayda 3adet eth kazıyorum anakartı 2el alabilirsin fakat ekran kartını alacagın 2el ürünün garantisi yoksa alma derim kullanılmış olan riglere yenisinden fazla para istiyorlar onlarada bulaşma

Hocam aylık ne kadar elektrik faturası geliyor? Birde agustos 25 ve eylül de iki ayrı zorluk bombası varmış. Kazançlar daha da düşecek siz eth a devam yada başka alt coin kazanma gibi bir plan yaptınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

quote:

Hocam aylık ne kadar elektrik faturası geliyor? Birde agustos 25 ve eylül de iki ayrı zorluk bombası varmış. Kazançlar daha da düşecek siz eth a devam yada başka alt coin kazanma gibi bir plan yaptınız mı?

800tl civarı

• madenciligin sonuna dogru yaklaşıyoruz 1günde yüzde 20 zorluk derecesi arttı kazancında o kadar düştü
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.