Şimdi Ara

Ethereum Madenciliği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
14
Favori
32.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

Orijinalden alıntı: zagorx

quote:

Orijinalden alıntı: Seçkin035

arkadaşlar Şu anada 4gb rx 560 rig kurup ETH KAZMAK MANTIKLI MI ?
    ETH kazma 6 ve üzeri GPU destekleyen için Anakart tavsiyesi ne olabilir Sıfır 2. el olarak

arkadaşım şuan en iyi getiriyi eth veriyor benim rig 16 adet rx 470 ayda 3adet eth kazıyorum anakartı 2el alabilirsin fakat ekran kartını alacagın 2el ürünün garantisi yoksa alma derim kullanılmış olan riglere yenisinden fazla para istiyorlar onlarada bulaşma

Hocam aylık ne kadar elektrik faturası geliyor? Birde agustos 25 ve eylül de iki ayrı zorluk bombası varmış. Kazançlar daha da düşecek siz eth a devam yada başka alt coin kazanma gibi bir plan yaptınız mı?

artık bu iş birazda şansa kaldı en yüksek getiri eth vede zcash veriyo altcoinlerden yakalayabilirsen oda şansa bağlı günde bir iki kat çıkanlar oluyor sahibinden .com da rig patlaması var herkez satıyo insan para kazandıran ürünü hiç bir zaman satmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Seçkin035

BIOSTAR TB-250 BTC PRO 12 xPCI-E 1151
    750 civarı fiyatı nasıl bu anakart

madencilik için uygun kullanabilirsin
  • Arkadaşlar 1 adet GTX1070 ile Dual Mining yapiyorum. ETH+Decred mining. Değerler sizce normal mi:
    ETH:29 MH/S
    DEC:290 MH/S

Bir de Ethereum ve Decred icin Poloniex adreslerini kullaniyorum, sizce bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar 1 adet GTX1070 ile Dual Mining yapiyorum. ETH+Decred mining. Değerler sizce normal mi:
    ETH:29 MH/S
    DEC:290 MH/S

Bir de Ethereum ve Decred icin Poloniex adreslerini kullaniyorum, sizce bir sorun olur mu?

Değerler klavyedeki +- tuşları ile degişebilirsin. Yanlız dcr cok düşük kalmış 27-500 yapsan daha güzel olabilir. tabi bunu yaparken sıcaklık ve kartın cektiği elektriğide hesaba kat en uygun ayarı tuşlardan kendine göre ayarla.

Ben rx 570 4 gb ile 28mh/s ETH ve 600h/s Dcr alıyorum. Claymore de dcri ayarı 19 da normalde 30 dan basliyor. Benim cihazlarıma göre en uygunu bu oldu.

2. olarak 3 aydır poloniex kullanıyorum madenden gelen paralarla ilgili herhangi bir problem yaşamadım.(borsa ve diğer sitelere aktarım yapmıyorum. Sadece ethermine---polo----koinim.com arasında trafik) Daha dün 800 dolarlık BTC yi banka hesabıma 40 dakikada transfer ettim.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhego -- 29 Ağustos 2017; 18:31:50 >

• Rhego kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevap icin. Ayarlardan bakiyim belki bir orta yolunu bulurum.

Edit:Dediginiz gibi klavyeden "+" yaparak ETH 27 DEC 810 gibi degerler yakaladim. Acaba bunun bir ust siniri var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatuon -- 30 Ağustos 2017; 12:7:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamdaki sistemi kullanıyorum şuan. Sistemim full sıvı soğutmalı. 1 adet daha gtx 1070 almayı planlıyorum. Onuda sıvı soğutmaya dahil edip ısınma sorunu olmadan eth kasmayı düşünüyorum. Tahmini olarak 2 adet gtx 1070 aylık ne kadar getirisi olur ?

• mining işi artık kazandırmıyor elektriğe çalışıyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagorx

mining işi artık kazandırmıyor elektriğe çalışıyoz

Mining herzaman kazandırır. Şuan ETH kazmayacaksın Music monero etc yapacaksın o kadar. Gecen ay elimde bulunan 54 adet ETC yi 22$ dan satıp 2 kartın parasını çıkarmıştım + elektrik üstüne cebime 80-100 lira kalmıştı. Whattomine sitesindeki yazan degerlere göre degil kazdıgınız coinin gelecekte alabilecegi degere göre para kazanırsınız.
  • vega 64 aldım ancak elime daha geçmedi. pc de ayrıca 1080ti var. ikisi aynı anda çalışır mı? driver konusunda sıkıntı olur mu? ayrıca vega için modlu driver mevcut mudur? ilk defa bu işi yapmayı deneyeceğim o yüzden bilgim sıfır. işlerim yoğun olduğu için vakit de ayıramıyorum okumaya.

son olarak kartları ayırırsam yeni bir sistem kurmam gerekecek. fazla elektirk çekmeyecek şekilde en uygun donanımlar hangileridir?
  • Arkadaşlar elektrik ile ilgili sıkıntım yok nasıl bir sistem kurmam kazım ve nerden başlamam gerekiyor bilgi vefebilirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar Ethereum dünyanın en değerli 2. Büyük kripto para birimi olmasıyla birlikte haliyle üzerimdeki ilgide oldukça büyük

Kripto para piyasası na girmek isteyenler Ethereum Madenciliği yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olacak doküman paylaşmak istiyorum böylece aklınız daki soru işaretlerini daha çabuk cevaplarsiniz

Öncelikle Ethereum Nedir ? Ve kim hazırladı buradan bakabilirsiniz.

http://wblogy.com/ethereum-nedir-ethereumu-kim-hazirladi/

Ethereum madenciliği nasıl yapılır ?

http://wblogy.com/ethereum-madenciligi-nasil-yapilir-yeni-baslayanlar-icin/

Ethereum madenciliği yapmayı düşünüyorsunuz ama hangi ekran kartı daha performanslı önerilen madencilik ekipmanları için

http://wblogy.com/gpu-madenciligi-ekipmanlari/

Ethereum blok zincirinde madenci değilde Geliştirici olmak istiyor isen alttaki linki kontrol edebilirsiniz

http://wblogy.com/ethereum-gelistirici-araclari/

• Arkadaşlar Ethereum madenciliği için hangi sistemi toplamamı önerirsiniz,hatta sistem tavsiyeniz varsa alabilirim.Birde bu saatten sonra bu madencilik işine girmek akıl karımı sizce?
  • Arkadaslar saatlik elektrik maaliyetini $ cinsinden izmir icin nasil hesaplayabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

Arkadaslar saatlik elektrik maaliyetini $ cinsinden izmir icin nasil hesaplayabiliriz?

whattomine.com da 0,12 yazıyorsun elektrik harcamasına yaklasık 10-15 dolar fark ediyor ama sonuc cok yakın bana aylık TL olarak 430 falan diyordu son 2 aydır 400 lira geliyor 16 karta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhego

quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

Arkadaslar saatlik elektrik maaliyetini $ cinsinden izmir icin nasil hesaplayabiliriz?

whattomine.com da 0,12 yazıyorsun elektrik harcamasına yaklasık 10-15 dolar fark ediyor ama sonuc cok yakın bana aylık TL olarak 430 falan diyordu son 2 aydır 400 lira geliyor 16 karta

cok tesekkurler, 0.412 kurus cikti faturadan. sozlesme indirimi de mevcut. sizde de bu sekilde indirime tabii mi, 3'lu tarife mi kullanmali
  • ne var ne yok arkadaşlar ? nasıl gidiyor ?
  • Bitcoin aldı başını gitti. Btc alacak kadar para da olmayınca ethereum 'u araştırıyorum.

Ethereum al-sat yapan arkadaşlar var mı aramızda? Günlük ya da 2-3 günlük takip ederek Btc'ye göre az olsa da kazanç bırakıyor mu?
  • 2-3 hafta önce 298$ dan Eth'e giriş yaptım.
    O gündür satmadım. Sürekli üstüne koya koya gidiyor.
    Bitcoin in gidişide çekiyor olabilir.

Ethereum için Ana Konu açacak babayiğit yokmu konuşalım paslaşalım tartışalım?
  • GTX 960 ile bu iş yapılırsa verim alınabilir mi ? 4GB EVGA versiyonu bulunmakta bende.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.