Ya arkadaşlar saçma bir problemim var sebebini bilmiyorum. Üst komşumuzdan 15m kabloyla internet bağlantısı çektim. Fakat bilgisayarı açar açmaz bağlanmıyot. Sarı ışık 5-10 dakika yanıp yanıp sönüyor farklı ritimlerde daha sonra bağlanıyor. evdeki diğer 3 bilgisayarla hiç bağlanılmıyor. Benim bilgisayarım hpdv500 başka bir arkadaşımda hp nin daha yeni bir modeli var ona kabloyu takınca hemen algılıyor. Ne iştir anlamadım anlayan bilen varsa lütfen birşeler söylesin.
bir fikri olan yokmu ?????
Ethernet kartının marka ve modelini rica edeyim.. Mümkünse diğer bilgisayarlarınkini de. 15 metre kablo mu! Bu ne yaa benim bildiğim Avrupa ile Afrika arasında var öyle bi bağlantı wireless kart alsan aynı fiyata gelirdi daha da hızlı olurdu hocam nettin sen yav..
Ethernet kartının modelini bilemicem ama bilgisayar hpdv500 laptop , komşunun modemi wrilles değil olsa zaten direk bağlanacam. arkadaşın bilgisayarda hp fakar daha yeni bir model onunkine takınca kabloyu hemen bağlanıyor. fakat evdeki 2 normal bilgisayarla hiç bağlamıyor
ip ayarlarını elle yapmayı dene, o sarı ışık 3-5 dakika gidip gelmeyecek hemen bağlanacaktır