herkes gibi dertliyim, derdimde şu bir bilgisayar ağında benim kullandığım bilgisayara kimse ulaşamıyor paylaşıma açık olduğum halde, güvenlik duvarını kaldırdığım halde, ama ben herkese ulaşabiliyorum benim bilgisayarım ağ komşularında seçildiğinde gelen mesajda şu"... erişilemez, bu ağ kaynağını kullanmaya izniniz olmayabilir, erişim izninizin olup olmadığını öğrenmek için bu sunucunun yöneticisiyle temasa geçin." gibi bir mesaj geliyor. ne denediysem bunu çözemedim alternatif bilgisi olupta paylaşmak isteyene ancak teşekkür edebilirim belki bir gün bende ona yardımcı olurum, iyilik yap denize at misali...
birde c klasörünü komple paylaşıma aç bakalım öyle dene bi..
ağ ismini knt et güvenlik duvarını aç bunun bi faydası olmaz.. c sürücüsünü komple paylaşıma aç..
yanlız;
c sürücüsünü komple paylaşıma açarsan herhangi bir programla ip scan yaoan kişi yada kişiler c sürücüne ulaşabilirler..
keşke ulaşsalar, maalesef bu da olmuyor, çok ilginç ya...
ethernet kartının sürücüsünü kaldır.. bilgisayarı aç kapa
ağ bağlantılarına gir küçük ev yada işyeri agı kur de..
sonra ağ ayarları yap..ismi ver..aynı agda aynı isimden kimse olmasın..
bilgisayarıma gel.. c'ye özellikler de.. paylaşım de orda yazan yazıya tıkla
güvenlik risklerine blabla bla **** yazan yere tıkla
bilgisayarı aç kapa
bir dene bakalım
arkadaşım bide çalışma grubu isminizin aynı olup olmadığını bi kontrol et.
Kesin çözüm içini beni dinleyin.. Masaüstündeki ağ bağlantıların'ın özelliklerine gir.. Orada çıkan bağlantıya sağ tıkla özelliklerine gir en son menüde senin bilgisayarına erişimi kısıtla diye bir seçenek olmalı o seçeneği kaldırırsan bu problemi giderebilirsin..