Benim 2 sorum olcaktı ben ethernet denetleyicisini nasıl yukleyeceğim Everest pc wizard felan yukledim ordanda driveri felan bulamadım çok sorun olurmu yüklemesem?
2. sorum benim bilgisayarın ekranı donuyor fare klavye felan çalısıyor gözüküyor ama hareket felan olmuyor yeniden başlatmam gerekiyor bilgisayarı. Bu neden kaynaklanıyor olabilir.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ethernet denetleyicisi olmadan internete giremezsin.
Ekran kartı kaynaklı donmalar oluyorsa eski sürüm ise güncellemeyi yazılım güncel ise daha önceki versiyonu yükleyerek deneme yapabilirsiniz.
internete giriyorumda donuyor bazı sitelerde sürekli. Bunun nedeni ethernet denetleyicisinin yuklu olmamasından mı kaynaklanıyordur?Bide nasıl yükleyeceğim onu o konuda hiç bir bilgim yok
Yüklesen iyi olur.Bilgisayarın masaüstü ise anakartının marka ve modelini laptap notbook vb tasınabilir pc ise marka ve modelini söylersen yardımcı oluruz.
Anakartın adı buymuş evereste bole yazıyor gigabyte GA-8i848P(-L)
olmadı hala aynı everestde soru işareti gözüküyor driver'da
Bilgisayarım--sağ tık--yönet daha sonra soldan aygıt yöneticisine gel sonra üstten ağ bagdaştırıcılarından ethernet kartının isminin üzerine sağ tıkla (büyük ihtimalle yanında soru işareti olacaktır) sonra kaldır de pc'yi yeniden başlat.
yeniden baslattıktan sonra yazılım yukleme çıktı denedim bi sorun olustu felan dedi.modemi aldıgımda bi cd vermişti onu yuklesem olurmu?
İnternetin varsa çalışıyor ise bosver salla gitsin.
İşletim sistemini vermeden driver önermişsiniz arkadaşa bu nasıl iş:)
çalışıyorda bazı sitelerde ekran felan kitleniyor bana onun çözümü lazım bazen Knightda felanda durduk durmadık yerde kitleniyor önceden boyle bir sorun yoktu.Ben bi sorun oldugunda bilgisayarcıya veriodum yapılıp geliyordu ne zaman kendim format atmaya basladım boyle sorunlar cıktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme