Bildirim
ethernet driver sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bir arkadaşın pc sinden usb yada cd ye aktar ordan sürücüyü güncelleye basınca "disketi var " kısmından hedef olarak orayı gösterirsin -
Sürücüyü güncellemek için net gerekiyo olmaz ki ve aynı sürücü onda olmaya bilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
internet kafeye gidip indir usb ye at yükle -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf19236
Sürücüyü güncellemek için net gerekiyo olmaz ki ve aynı sürücü onda olmaya bilir
Şöyle olur sadece sen bana donanım kimliğini atarsın bende sana driveri atarım telefonundan indirirsin, bilgisayara aktarıp yüklersin.
-
Allah razı olsun kardeşim PCI\VEN_10EC&DEV8169SUBSYS_E0001458&REV_10 böyle bişi yazıyor
llah razı olsun kardeşim PCI\VEN_10EC&DEV8169SUBSYS_E0001458&REV_10 böyle bişi yazıyor
quote:
llah razı olsun kardeşim PCI\VEN_10EC&DEV8169SUBSYS_E0001458&REV_10 böyle bişi yazıyor
TIKLA 1 !
Buyur kardeşim, bunu yükle olmaz ise alttakini dene, sonucu bana hemen belirt seni bekliyorum çıkacağım forumdan.
TIKLA 2 , Alternatif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Mart 2015; 18:26:00 >
-
Kardeşim bi 15 bekleticem seni
Kardesim ilk attığın linki indirdim ve win 8 yazıyor sikinti olmaz dimi benim win xp 32 bit bide indirdiğim dosyayı pc nin neresine atacam @MühendisMurat
quote:
Kardesim ilk attığın linki indirdim ve win 8 yazıyor sikinti olmaz dimi benim win xp 32 bit bide indirdiğim dosyayı pc nin neresine atacam @MühendisMurat
farketmez, masaüstüne atıp direkt kuracaksın hocam acele eder misiniz çıkmam gerekiyor. -
Hocam suan pc ye samsung un diriver yüklü değil 5 dk ya hallediyorum kb hocam
2.linktekini kurdum ama hayla sorun giderilmedi
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
farketmez, masaüstüne atıp direkt kuracaksın hocam acele eder misiniz çıkmam gerekiyor.
Hocam driveri kurdum ama donanım aygitlar listesine giriyorum yine soru işareti gösteriyor ve Nete girmiyor hocam senle daha ayrıntılı ve resim atmak istiyorum bunun için sosyal medya hessbinizla gorusebilirmiyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X