Şimdi Ara

ethernet driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar dün format attım xp attım ethernet driver kur mamış bu yüzden de internet kullanamıyorum driver Yukleyecegim ama net yok bu işi nasıl halledecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf19236 -- 30 Mart 2015; 16:48:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yusuf19236 Y kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşın pc sinden usb yada cd ye aktar ordan sürücüyü güncelleye basınca "disketi var " kısmından hedef olarak orayı gösterirsin
  • Sürücüyü güncellemek için net gerekiyo olmaz ki ve aynı sürücü onda olmaya bilir

• yusuf19236 Y kullanıcısına yanıt
    internet kafeye gidip indir usb ye at yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf19236

Sürücüyü güncellemek için net gerekiyo olmaz ki ve aynı sürücü onda olmaya bilir

Şöyle olur sadece sen bana donanım kimliğini atarsın bende sana driveri atarım telefonundan indirirsin, bilgisayara aktarıp yüklersin.

ethernet driver sorunu
  • Allah razı olsun kardeşim PCI\VEN_10EC&DEV8169SUBSYS_E0001458&REV_10 böyle bişi yazıyor

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    llah razı olsun kardeşim PCI\VEN_10EC&DEV8169SUBSYS_E0001458&REV_10 böyle bişi yazıyor

• quote:

llah razı olsun kardeşim PCI\VEN_10EC&DEV8169SUBSYS_E0001458&REV_10 böyle bişi yazıyor 

TIKLA 1 !

Buyur kardeşim, bunu yükle olmaz ise alttakini dene, sonucu bana hemen belirt seni bekliyorum çıkacağım forumdan.

TIKLA 2 , Alternatif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Mart 2015; 18:26:00 >

Kardeşim bi 15 bekleticem seni

Kardesim ilk attığın linki indirdim ve win 8 yazıyor sikinti olmaz dimi benim win xp 32 bit bide indirdiğim dosyayı pc nin neresine atacam @MühendisMurat

• quote:

Kardesim ilk attığın linki indirdim ve win 8 yazıyor sikinti olmaz dimi benim win xp 32 bit bide indirdiğim dosyayı pc nin neresine atacam @MühendisMurat

farketmez, masaüstüne atıp direkt kuracaksın hocam acele eder misiniz çıkmam gerekiyor.
  • Hocam suan pc ye samsung un diriver yüklü değil 5 dk ya hallediyorum kb hocam

• 2.linktekini kurdum ama hayla sorun giderilmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

farketmez, masaüstüne atıp direkt kuracaksın hocam acele eder misiniz çıkmam gerekiyor.

Hocam driveri kurdum ama donanım aygitlar listesine giriyorum yine soru işareti gösteriyor ve Nete girmiyor hocam senle daha ayrıntılı ve resim atmak istiyorum bunun için sosyal medya hessbinizla gorusebilirmiyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.