Şimdi Ara

Ethernet Problemi (Görülmemiş Olay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Lütfen bu problemi bilen varsa yazsın buraya.Acil tarafından

Sorun:Pc formattan önce etherneti çalışıyor.Formattsan sonra kurulumda etherneti göremiyor.Haliyle ağ ayarlarını yapılandıramıyorum.Yükseltmek istiyorum sistemi ondada olmuyor.Şaştım kaldım.

WinFast Anakart
    AMD İşlemci
    GeForce FX5500 Ekran 256 Mb.

Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

• ethernet kartını bulunduğu pci slottan çıkar ve başka bir slota takarak dene .

eğer onboard ethernette sorun var ise biostan aç kapa yaparak vede biosu sıfırlayarak düzeltebilirsin
  • ethernet biosu sıfırladım fakat "biostan aç kapa yaparak" derken neyi kassettiğinizi anlamadım ama biosu sıfırladım yine olmadı onboardluk ethernet yanlız
  • dostum onboard ise ethernetin tanır ama ethernet ayrı kart ise kendin tanıtacaksın
  • "dostum onboard ise ethernetin tanır " tanımıyor işte mesele bu kardeşim
    fakat UTP kablosunu takınca ışık yanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0xx -- 23 Mart 2006; 21:03:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: adsl21

ethernet biosu sıfırladım fakat "biostan aç kapa yaparak" derken neyi kassettiğinizi anlamadım ama biosu sıfırladım yine olmadı onboardluk ethernet yanlız

ethernet onboard demek . "biostan aç kapa yaparak" ile biosta onboard lan : enable yada disable seçeneği vardır . belki burada disable yetkisiz / kapalı seçeneği seçilidir o yüzden göremiyodur etherneti . o yüzden disable mi enable mi bir kontrol et ok
  • dediğinizi yaparımda öyle bi durum olabilirmi ki formatla beraber bios değişmez ki neyse bir de bunu deniyeyim.En kısa zamanda cevap yazarım inş.Tşk ettim Allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    5 yıl önce açıldı
    Windows'un ilginç bir sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bide sistem kuaraken yapmasan da ağ ayalarını daha sonra yapsan olmazmı? ben ilk baktığımda sistemi kurduktan sonra windows ethernet kartını görmedi sandım . bir sebebimi var sistem kurarken ağ ayarı yapmanın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adsl21

"dostum onboard ise ethernetin tanır " tanımıyor işte mesele bu kardeşim
    fakat UTP kablosunu takınca ışık yanıyor

ethernetin problemli olabilir.
  • arkadaşım anakart cd ni tak ethernet driveri yükle...olmadı netten güncel driveri indir yükle....
  • Onboard Lan açık görünüyor biosta anakart cdsinde ethernet driver var tıklayınca sadece notepad açıyor.
    Donanımda dahi etherneti görmüyor arkadaşlar lütfen yardım edin gerçekten ölüm kalım meselesi
  • direk cd'den kurma o zaman..aygıt yöneticisinden o cd'deki ethernet driverini göster büyük ihtimalle o halleder...
  • bazı ethernet kartları tak kullan değildir eğer ethernet kartın bu tarz ise el yordamıyla kurman gerekir donanım ekle kaldırdan kurman gerekir
  • Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim..nVidia networker yardımıma yetişti..Sorun çözüldü

Saygı ve sevgilerimle.
  • Ethernet bağdaştırıcın on-board ve donanımda bile yoksa maalesef onun pili bitmiştir. 10 YTL ye bi kart alıp pcı yuvaya takmanı öneririm.
  • Anakartın Cdsinin içinde ethernet driverı wardır onu yükle ama nvdia ağ yazılımı takımını yükleme ethernet çalışır ama ağı görmez biostan enable yaptıına emin ol ayrıca anakartın eksik driverları warsa onlarıda yükle çünkü bazı driverlar yüklenmeden ethernet driverını yükliymiyorsun yüklesende çalışmıyor. Kolay gelsin eğer olmaz ise msn : badmad_@hotmail.com ulaş bana yardımcı olurum. ( UZAKTAN YARDIM YAPARIS MSNDEN :D:D:D Etherneti çalışmıyan bilgisyarından)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.