Şimdi Ara

ethernet tanımlanamayan ağ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba 2 gündür bu sorunu alıyorum. yurttan bağlanıyorum interneti biraz değişik girdikten sonra şifre falan istiyor. Laptobum ile sorunsuz bir şekilde interneti kullanabiliyorum yurttaki öğrenciler gibi internette bir sorun yok sandığım kadarıyla. nadiren modemi resetliyorlar. resetlediklerinde bile hala giriş yapamıyorum yeni dizdiğim bilgisayar ile malesef. bilgiayara windows 10 pro kurmak dışında hiçbir şey yapmadım w10 u kurdum açtım ve internete bağlanmaya çalıştım durum aynen bu. arada kesinlikle hiçbir şey yok. pc yepyeni. dediğim gibi kabloda falan sorun yak laptop bağlanabiliyor. yeni dizdiğim pcde ise internet durumuna baktığımda ipv4 adresi yazmıyor. baya bir araştırdıktan sonra ip almadığını farzediyorum. dnsflush falan cmd tüm komutları denedim onlarca kez yeniden başlattım ama nafile. laptobun aldığı ipv4 adresi dns falan onları elle girdim gene düzelmedi. ipconfig/renew komutu ise çok bekletiyor ve sonunda başaramıyor sanırım yeni ip almak için girilen bir komut bu. ne aklıma başka bir şey geliyor ne de başka bir şey bulabildim. belki laptopdan ipleri falan yanlış bulmuşumdur bunu detaylıca anlatabilecek veya sorunuma bir çözüm üretebilecek var mı ? çıldırmak üzereyim yıllardır pc için bekledim ama şimdide böyle bir sorunla karşı karşıyayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvr-Ağ geçidi sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.