Şimdi Ara

eti camcorder register kodunu buldum hele şükür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ewt ya boşuna heweslenmeyin bulamaz onu kimse ya
  • hakkaten yahu..sazan gibi atladık :)
  • ya bu eti camcorder in kod unu bulacagiz bulmasina da elbet bir gun :) peki bunu bulunca kac sn veya dk kayit yapabilecegiz?bende yani 6600 da ki kameram is goruyor ama 9-13 sn arasinda eti camcordur u cazip kilan ne acaba ogrenebilir miyim?
  • yaklaşık 30dk kayıt yapabilmen :)
  • kodu değil bende full versiyonu var vallahi
  • ama 6600 var bende seçeneklerden sesli çekmeyi açınca hata verip kapanıyor sessiz çekiyor olsun böylede güzel ewet hafıza boş olursa 40dk filan kaydedebiliyor
    isteyene gönderebilirim full?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • full versiyonu varsa yollayabilir misin yine şaka yapmıyosan. mail adresim imzada.
  • tamam yollarım am file menegeri de yüklemen gerek çünkü camcorderi mmc ye yüklediğin zaman app dosyasını kopyalayıp e:system/app/eti camcorderin içine kopyalayacaksın tabi kızılötesi veya bluetoot la alacaksan dosyaları e:system/mail/00001001s içinden bulursun
    kolay gelsin ben sana gönderiyorum ama sende 6600 varsa sound u kapatman lazım yoksa hata verip çıkıyor 3650 varsa sorun yok
  • sabonis sana gönderdim yukarıda nasıl kuracağınıda yazdım
  • çok saolasın. ben arkadaşım için istemiştim zaten, bende şu anda ne sx1 var ne 6600 var, inşallah para durumum müsait olursa sx1 alacağım. onda da gerek yok zaten istediğim uzunlukta video kaydedebilicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.