Şimdi Ara

Eti Matik Borlu Deterjan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
9
Favori
51.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eve aldık kullandık ve gayet başarılı. eşim çamaşırların çok yumuşak olduğunu söyledi.
    ayrıca tamamına yakını bordan oluştuğu için çok sağlıklı. ayrıca bor ülkemizi gelecekte süper güç yapabilecek kadar önemli bir maden.
  • izazen kullanıcısına yanıt
    sizin makineniz hangi marka model? ben dahil hic kimse memmun kalmadı
  • Sonunda satışına başladı

http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=zygimeti&categoryId=28002240

Carrefour dan 5KG 15.90TL almıştım deneme amaçlı memnun kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle beyazlarda başarılı bir ürün renklilerde de fena değil birçok lekeyi çıkarıyor ağır enzim içermediği için küçük lekeler kalabiliyor bazen. yıkandıktan sonra o iğrenç deterjan kokusu ve parfüm kokusu gelmiyor. saf temizlik kokusu geliyor insanın burnuna. denenmesi gereken bir ürün. marketlerde kıyıya köşeye sokularak satılıyor gördüğüm kadarıyla biraz engel koymaya çalışanlar var. ayrıca ürünü karalamaya çalışanlarıda şiddetle tekrar kınıyorum. bu gün amerika uzaya uydu gönderiyor ama hala fırlatmalarda patlamalar yaşanıyor. merdiven bile basamak basamak çıkılıyor yeni ürünlere şans tanınmalı kesinlikle. her görülen eksiyi acımasızca eleştirmeyin. bu yuzden bu memleket geri kaldı. uçak fabrikamız siparişler almışken kapatıldı, devrim otosunu yapmışken proje iptal oldu. senelerce teneke otomobillere bindik. bu gün bordan detarjan üretilir belki ama destek olursak 10 senede sonra bir bakmışız motor yakıtı üretilmiş. motor üretmişiz. bizler 3 kıtada hüküm sürmüş dünyaya söz geçirmiş bir neslin torunlarınıyız.

ETİMATİK 'İ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.

• A101 e 3 KG lık geliyor, fiyat 9,95 alınabilir.
     Eti Matik Borlu Deterjan
  • ETİ MATİK formülü yenilenmiş durumda arkadaşlar. Daha iri, granülleşmiş bir hali var. Tozduğundan ve temizlik becerisinden şikayetçi olanlar bu yeni formülden daha memnun kalacaklardır, kesinlikle yeniden denemeliler...

Biz biraz daha soda ekliyoruz. HYPO diye bir marka var, marka adı dandirik ama ürün içeriğinde fosfat/fosfonat yok. Dikkat; çamaşır sodası diye aldığınız ürünlerde fosfat olabiliyor. Bu HYPO denen üründe %100 doğal içerik var, aynı marka olmaz zorunda değilsiniz elbette, içeriğini kontrol ettiğiniz, klor, titanyum dioksit ve fosfat/fosfonat içermeyen %100 sodyum karbonat olan bir ürün seçin. 5kg ETİ MATİK içine 250 gr yani yarım paket bundan harmanlayıp kullanıyoruz, sonuç beyazlar başta olmak üzere daha da mükemmel hale geliyor, aslına yeni formüllü ETİ MATİK için bu karışıma gerek yok, yine de ben gibi çoğu üründen ve hizmetten memnun kalmayan inceciler varsa bunu deneyebilirler, bilginize.

• kulananlar yorum yapsa.....
  • Ben de almayı düşünüyorum şu anda Bingo kullanıyorum yerli olduğu için eti bor u da merak ediyorum.Yakın zaman da alıp kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum.Bingo da yerli diye biliyorum yanlış bilmiyorum değil mi?
  • Eşim normalde sıvı deterjan kullanıyor. Çamaşırların olduğu odaya kokudan giremiyordum resmen. Zaten deterjana alerjim var.

A101 de tesadüfen gördüm ve denemek için aldım. Artık ne koku alıyorum ne de hapşırma oluyor. Benim açımdan çok başarılı.
    Eşimde beğendiğini ve yumuşatıcı kullanmaya gerek kalmadığını söyledi. Bu benim içim çok ekonomik oldu :)

Paket bitmek üzereymiş. Markette uygun fiyata bulamazsam artık internetten artık 4 x 5 kg lik felan sipariş edeceğim.

Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusa+ -- 8 Ocak 2016; 14:16:21 >
  • Leke çıkarmada pek başarılı değil.
  • @Adalet mülkün temeli @hercul3367

Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz tavsiye ederim

En ucuz burda satılıyor şuan da

http://www.epttavm.com/item/14583783_etimatik-bor-temizlik-urunu-3-kg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

@Adalet mülkün temeli @hercul3367

Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz tavsiye ederim

En ucuz burda satılıyor şuan da

http://www.epttavm.com/item/14583783_etimatik-bor-temizlik-urunu-3-kg

Denemek için alacağım.
  • konuda bahsi geçen fiyatlara artık bulunmuyor ?
  • Denedim beğenmedim, o kadarda övmüşlerdi gerçi. Sanırım beklentileri çok yüksek tuttuk.
  • ben 2019 itibariyle milli duyguların gazına gelip hem renkli hem beyaz hemde tül için aldım. Lekeleri çıkarmıyor. suda erimiyor ve sümük gibi bir yapıya dönüşüyor. makinanın tüm boşaltma sistemini tıkıyor. boşaltma motorunu deniz anası gibi bir yapıyla sararak bozuyor. kaynar suda erimiyor kum gibi kalıyor suyun üstü jel ile kaplanıyor. Tamburun etrafını calgon reklamındaki gibi bir parmak kir ve jelli bir yapı sarıyor. bazik bir yapısı olduğu için diğer detejan ve yumuşatıcıları bozuyor tuzlu yağlı bir maddeye döndürüyor. Tam bir hayal kırıklığı ETİ-MATİK...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.