Şimdi Ara

Eti Matik Borlu Deterjan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
9
Favori
51.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda4

Piyasadaki en kaliteli deterjanlardan birisidir bu.

Nereden biliyorsun derseniz bizatihi leke testlerine şahit oldum. Kan, çikolata, nar... gibi lekesi zor çıkan maddelerle defalarca test edildi. Hastanelerde kullanılmış kanlı ameliyat önlüklerinde denendi, etkisi kanıtlandı.

Uzunca bir süredir otel, hastane vb yerlere toptan satışı yapılıyordu bu deterjanın. En başta perakende satışa verilecekti, sonra vaz geçildi. Demek ki fikirlerini değiştirmişler.

Ankara Etlik'te Eskişehir yolu üzerinde Acity'nin tam karşısında Erkunt Traktörün hemen yanında fabrika satış mağazası var. Hiç olmadı oradan alırsınız.

Aynı üründen mi bahsediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Yav arkadaşlar bizmi kullanamıyoruz deterjanı ? Bizde iyi sonuç vermiyor, Makinam AEG Lavamat 75270FL. Uzun programdada yıkıyorum sonuçlar iyi değil.

Aynen arkadaş o kadar yüksek derecede atıyoruz gömlekteki leke olduğu gibi.En güzeli sıvı deterjan lekenın üstüne dök düşük ısıda çıkarıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabus2000

Evet aynı üründen bahsediyoruz. Hani birçok kişinin görmeden kullanmadan belki sırf yerli malı olduğu için belki de sırf kötülemek amacıyla saydırdığı üründen...

Hani "yahu ben bizatihi bunun laboratuvarlarında bulundum tabii tutulduğu testleri gördüm, performans testleri yaptılar, diğer deterjanlara, sabunlarla, çamaşır kolalarıyla temizleme etkinliği açısından kıysalama yaptılar" dediğim ürün.

Leke çıkarmıyor diyenler, detejanı çok az bir suyla çözdürüp lekeli bölgenin üzerine iyice sürdürsünler ve öyle yıkasınlar.

Ha bir de bu deterjanın işe yaramadığını iddia eden arkadaşları bu konuda bilimsel bir yayın yapmaya davet ediyorum. Zira Eti Maden leke çıkarıcılığı konusunda yayın yaptı.

• Deterrjanı 4-5 yıkamadır farklı programlarda ve ısıda deniyorum hiç beğenmedim..
    Hem leke çıkarmada başarısız , hemde çamaşırlar çok pis kokuyor.. Eti matikle yıkanan havluyla yüzümü sildim , duş almak zorunda kaldım o kokudan arınmak için..

3 kilosunu 9,90 a almıştım , ariel var daha ucuza..
  • ürün hastahanelerde kullanılıyor kötü olsa yada leke çıkarmasa oralarda nasıl kullanılsın bence deterjandan iyi sonuç alamayanlar bir şeyleri kaçırıyor olabilirler mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabus2000

Evet aynı üründen bahsediyoruz. Hani birçok kişinin görmeden kullanmadan belki sırf yerli malı olduğu için belki de sırf kötülemek amacıyla saydırdığı üründen...

Hani "yahu ben bizatihi bunun laboratuvarlarında bulundum tabii tutulduğu testleri gördüm, performans testleri yaptılar, diğer deterjanlara, sabunlarla, çamaşır kolalarıyla temizleme etkinliği açısından kıysalama yaptılar" dediğim ürün.

Leke çıkarmıyor diyenler, detejanı çok az bir suyla çözdürüp lekeli bölgenin üzerine iyice sürdürsünler ve öyle yıkasınlar.

Ha bir de bu deterjanın işe yaramadığını iddia eden arkadaşları bu konuda bilimsel bir yayın yapmaya davet ediyorum. Zira Eti Maden leke çıkarıcılığı konusunda yayın yaptı.

Annem sadece astım olduğu için kokusunu beğenmedi:)

• deterjan kokusunu bende sevmedim ama o kadar durulama yapıyor, makinadan çıkan çamaşırda acayip bir koku koklamadım hiç. ben ayrıca yumuşatıcı kullanıyorum ama üzerinde yumuşatıcıya gerek yok yazıyor. şu konuda haklı olabilirler ki diğerr deterjanlarda aynı, beyaz çamaşırlarda koltuk altındaki deodorant,roll-on,stick lekelerini pek çıkartamıyor. sarı lekeler kalıyor ayrıca beyaz çamaşırdaki kan lekesi de çıkmamış. ariel ve omo kesinlikle kullanmıyorum. en son aldığım tursilmatik idi.
  • Başarılı bence. Hem daha yeniler ileride 4x4 luk deterjan olur.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Piyasaya ilk çıktıklarında "Detarjanız" diye bağıran benmiydim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 5 Aralık 2014; 9:19:51 >
  • Kim neyi överse övsün ya da yererse yersin, fosfat kullanan ürünlerden uzak durun derim.

İngiltere, almanya'da, finlandiya gibi ülkelerde satılan ariel vb ürünlerin yan tarafına bakın. Fosfat oranı %6 ila %8 dir. Sınırlandırımıştır, daha fazla olamaz!

Türkiye'de %30> yazar, (yani %30 dan büyük, fazla anlamında) o da bir aldatmacadır, gerçekte %30'dan fazla derler ama %30 ün en üst sınırında fosfat vardır yani %39 !!!

Ben fosfatsız bir hayat için şöyle bir formül öneriyorum;

Çamaşırlar renkli ise renkliler için Ersağ + Etimatik

Beyaz ise beyazlar için Ersağ + Etimatik

Eti Matik Borlu Deterjan

Eti Matik Borlu Deterjan

Bulaşık makinesinde ise tabletlE yılama seçeneği/butonu/ayarı yoksa kesinlikle tablet kullanmayın. Tabletler yiyecek artıklarını temizlemek için enzimleri kullanır ve bulaşıklardan arındırma için normal yıkama programından daha çok durulamaya ihtiyaç vardır.

Hatta kesinlikle bulaşıkmatik ürünleri de kullanmayın. En üyü çözüm arap sabunu ve partalıcı olarak elma sirkesi.

Şok marketlerde Mintax var, 2750gr 7,5TL. Hem çok hesaplı hem gerçekten kaliteli bir arap sabunu. Çok marka denedim, Mintax gerçekten kalite.

İlle arapsabunu kullanmak istemiyorum diyen Ersağ bulaşık matik kullanabilir.

Evde mutfak tezgahı, seramik yğzeyler ve ahşap yüzeyler için de arap sabunu öneririm.

Reklamlara aldanmayın, insanları, toplumu yönlendirerek, korkutarak sığır yerine koyuyorlar. Hijyen meselesine kanmayın. Tam hijyen ve tam steril ortamlar ameliyathanelerde ve yoğun bakım ünitelerinde gereklidir unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izazen -- 5 Aralık 2014; 12:04:05 >

• quote:

Piyasadaki en kaliteli deterjanlardan birisidir bu.

Nereden biliyorsun derseniz bizatihi leke testlerine şahit oldum. Kan, çikolata, nar... gibi lekesi zor çıkan maddelerle defalarca test edildi. Hastanelerde kullanılmış kanlı ameliyat önlüklerinde denendi, etkisi kanıtlandı.

Uzunca bir süredir otel, hastane vb yerlere toptan satışı yapılıyordu bu deterjanın. En başta perakende satışa verilecekti, sonra vaz geçildi. Demek ki fikirlerini değiştirmişler.

Ankara Etlik'te Eskişehir yolu üzerinde Acity'nin tam karşısında Erkunt Traktörün hemen yanında fabrika satış mağazası var. Hiç olmadı oradan alırsınız.

Malesef orada fabrika satış için açılmış küçük bir yer olmasına rağmen orada satış yapılmadığını söylediler.
    Belki ilerde açılır. ( 15 gün önce gitmiştim)

• izazen kullanıcısına yanıt
    Bir videoda arap sabunu buaşıl makinesi için denendiğinde, başarılı bir sonuç alınamamış, aksine kalıntılar bırakarak hayalkırıklığı yaşatmıştı... Bu yüzden arap sabunu seçeneği elendi, bulaşıklar için uygun değilmiş.. boraks, limontuzu, sirke vs gibi kombinasyonlar denenebilir
  • Bu Eti Matik piyasada birkaç satıcının elinde ve fahiş fiyata satılıyor.

Eti Maden pazarlama birimine geçen hafta bir e-posta attım, tenezzül edip yanıt yazmadılar, anlaşılan pazarlama bölümünün başındaki arkadaş aldığı yüksek maaşı nerede yiyeceğini şaşırmış durumda.

Ürünün hesaplı yoldan temin edileceği adam akıllı yer yok, ülke adına katma değer bir ürün yapılmış, lakin moloz sistemin bunu ülkeye kazandırma derdi yok. Çok enteresan. Eğer bu durum ürünün iç piyasaya dağıtılmamasından sorumlu yetkililerin kendi molozlukları değilse, bu yavaşlatılma için israil firmaları birilerine pirim mi dağıtıyor diye düşünüyor insan.
  • Teşekkürler Bende ePttAvm'de buldum aynı ürünü kapıda ödeme istedim bakalım gelsin deneyelim Ülkenin sermayesi kazansın.

Kapıda Ödeme Almak İsteyenler İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk.Armani -- 29 Aralık 2014; 12:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izazen

Bu Eti Matik piyasada birkaç satıcının elinde ve fahiş fiyata satılıyor.

Eti Maden pazarlama birimine geçen hafta bir e-posta attım, tenezzül edip yanıt yazmadılar, anlaşılan pazarlama bölümünün başındaki arkadaş aldığı yüksek maaşı nerede yiyeceğini şaşırmış durumda.

Ürünün hesaplı yoldan temin edileceği adam akıllı yer yok, ülke adına katma değer bir ürün yapılmış, lakin moloz sistemin bunu ülkeye kazandırma derdi yok. Çok enteresan. Eğer bu durum ürünün iç piyasaya dağıtılmamasından sorumlu yetkililerin kendi molozlukları değilse, bu yavaşlatılma için israil firmaları birilerine pirim mi dağıtıyor diye düşünüyor insan.

Güzel yazı dostum insanlari pahalılığa mahkum edenleri kiniyorum

• Doğru söylüyorsun n11 de 18.9 satılıyorlar ne kadar pahalı satıyor
  • Bizim şok'a gelmiş. 3 kilo 9 küsur. Her şokta var mı bilmiyorum. Denemek istiyordum, iyi oldu.

• ben beğendim kokusuda kötü değil gayet güzel carrefourdan 5kg 13tl aldım.

• Bizim evin hemen yanındaki markette satılıyor.İşin açıkçası benim de beklentilerim yüksekti ama sandığım gibi çıkmadı.Ben özellikle sağlık açısından beğenmiştim.
    Beyazlarda zaten sonuç iyi değil,çok kirli olmayan renklilerde belki kullanılabilir.
  • Resmen kıyafetlere doğallık veriyor muhteşem

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.